:) evet zorbey aslında güzel isim değilmi :)
sorma o soru zaten başlıca sorulardan biri :) kaç yaşında doğurcan da büyütücen diye devamı gelir.önümüze gelen herkese anlatmak zorundayız sanki durumumuzu.hele sorun olduğunu söyleyince o yüzdeki acıma duruşuolsun olur derler sonra .sanki bilmiyos yapmayı.bazen düşünüyom bişeyleri yanlışmı yapıyos kaydirigubbakcemile3
benim halamın 25 yıldır çocuğu olmadı hala da yok artık olmaz zaten.ben küçükken hatırladığım bi laf sölemişti "kimsenin bebeğini sevemiyorum içlerinden ne söleyeceklerini,kötü düşünebileceklerini yada bişey olsa benim nazarımdan olduğunu düşünecekler diye" derdi.öle bişey olurmu diye düşünürdüm.ama aynı şeyleri ben düşünüyorum belki saçma gelebilir size ama böyle işte kimsenin bebeğini alamıyorum korkuyorum içlerinden ne düşünecekler diyeve itiraf ediyorum hep derler ya kız hala erkek dayıya çeker diye küçükken hep korkardım çocuğum olmacak diye
aslında pes etmedim ama aklıma geliyo o yaşta bunları düşünebilmişim yada geleceğimi sezmişimm :)
biz 2,5 yıldır eşim için çabaladık varikosel ameliyatı ilaçlar felan bakalım bu hafta sonu test yaptırıcaz her şey o teste bağlı.reglime az kaldı bi gelsin sonra başlıcam süt maydonoz güzellerinden olucam.eşim bi ara keçi boynuzu kullandı tekrardan başlatıcam.velhasıl bizim yol uzun :)
bu söylediklerinin aynısını bende düşünüyorum başkasının çocuğuna bakamıyorum kucağıma almak istiyorum alamıyorum acaba annesi ne düşünür diye ....bu yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum biri hariç BENİM ÇOCUĞUM olmuyacak demiyorum OLACAK diyorum kesinlikle olmaz demiyorum sende öyle düşün tamammı kötü düşünmebenim halamın 25 yıldır çocuğu olmadı hala da yok artık olmaz zaten.ben küçükken hatırladığım bi laf sölemişti "kimsenin bebeğini sevemiyorum içlerinden ne söleyeceklerini,kötü düşünebileceklerini yada bişey olsa benim nazarımdan olduğunu düşünecekler diye" derdi.öle bişey olurmu diye düşünürdüm.ama aynı şeyleri ben düşünüyorum belki saçma gelebilir size ama böyle işte kimsenin bebeğini alamıyorum korkuyorum içlerinden ne düşünecekler diyeve itiraf ediyorum hep derler ya kız hala erkek dayıya çeker diye küçükken hep korkardım çocuğum olmacak diye
bu söylediklerinin aynısını bende düşünüyorum başkasının çocuğuna bakamıyorum kucağıma almak istiyorum alamıyorum acaba annesi ne düşünür diye ....bu yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum biri hariç BENİM ÇOCUĞUM olmuyacak demiyorum OLACAK diyorum kesinlikle olmaz demiyorum sende öyle düşün tamammı kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?