-tatlicadiarzu-:bbo: delikafadulden kafamçokkarıştı vicdansız selimina abbbbaaauuuuvvvvv delikafadulden
tavuk vicdanlııııııııııııııııııııııı.gezmek falan dersin heeee.bende sana böle bi dua edeyimde bakalım gezebilcenmi.alllahhıııııım inşallaah durum hamiledir.inşalllaaahhhh gezmelere gidemez bulantılardan kusmalardan uyuklamalardan.
tavuk vicdanlımıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
başedemiycem senle bennnnnn kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
heeee kusma bulantı baş dönmesi olsun sonra benden çekersiniz hergün şikayet ederim size hormonlarım depreştiğinde..-tatlicadiarzu-
ya durum bişi sorcam kısssss.şu folikasit kilo aldırıyomu.ben azıcık kilo istiyomm.çok zayıfım.nekadar zamanda kilo almaya başlarım.kilom kontrolden çıkarmı acep.
ayyy saat çok erken ama ben bi kahve alayım canım.geliyorum.
ben bir buçuk senedir kullanıyorum doktor bıraktırmıyor..polen yemişmiydin dün arnavutumun topiğinde kızlarlada konuştuk kilo aldırıyor
iç kahveni canım afiyet olsuunnnnn
abbauuuvvvvvvvvv bende fazlasıyla var kilo gönderim sanaaaakaydirigubbakcemile3
ahhhh keşke gönderilseeeee.annemde öyle diyo amaaaa malesef.tatlışkom benim çıkmam lazım.eşimin 3 tane av köpeği var.2si dişi 1tanesi erkek.dişinin biri 2 ay önce doğum yapmıştı.diğer dişininde doğumu başlamış.eşimi aradım.napçamı bilemedim.yanına git ama uzakta dur seni görmemesi gerek rahat rahat doğursun dedi.ben gidim yanına.onların doğumunu zilemek çok güzel bişi.cinsi kurhazar.kahverengi beyaz benekli.yavruları nasıl olcak meraktan ölcem.hemen video çekmeye başlıycam.hadi öptüümmmmm.görüşürüz.
günaydın kıslar ,
durucum gelmemiş daha adetin:) aman gelmesin sakın, umutlandık çünkü :CüvCüv: duru yaa bugünde bir kandan baktırsan hee nedersinCADIARZU
herkeste olmuyoki onlar hem daha erken :içelim:eee peki benim neden midem bulanmıyoooo başım dönmüyooooo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?