K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
canım benim inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar histeroskopi için şimdiden geçmiş olsun diyim :ecrin_bebek::Saruboceq:
saolun kıslar .... ben az önce drumu aradım histeroskopinin fiyatını öğrenmek için bana daha histeroskopi için aletlerimiz gelmedi dedi ,ben dr uma geçen gün sizi aradığımda adetin 2. günü gelin demiştiniz dediğimde yanlış anlamış beni rahim filmi istediğimi sanmış ....izmirde bir merkez varmış oraya yönlendirdi bizi ama eşim şimdi kalsın diyo yaz tailinde gideriz histeroskopi içinde diyor offf canım çok sıkıldı yaaaacanım inş hakkında hayırlısı olsun,şimdiden geçmiş olsun,amin canım inş hepimize sağlıklı ve hayıorlı evlatlar nasip etsin rabbim..:Saruboceq:
akşam acayip şekilde karnım ağrıdı adet oluyorum sandım ama 14 gün var daha yattım gece sık sık vc ye kalktım nedenini anlamadım bakalım dr ne söyliyecek yarın dr a gitcem anlatcam şimdi ağrı yok çok şükür
sevimsu canım korkma daha adetine 14 gün var sanırım yumurtan çatladığı için sancın olmuş, inşallah herşey yolundadır canım:1hug:
canım benim inşallah bir an önce ankara'na gelirsin :teselli:canını sıkma ne olur inan kendimizi üzerek canımızı hırpalamaktan başka bişey değil ama işte elimizde değil seni çok iyi anlıyorum ....canım o sabırlı imtihanımızın sonucunu allahım en kısa zamanda hepimize hediye edecek allahın izini ile sadece biraz daha sabırlı ve güçlü olmamız lazım:teselli:slm arkadaslar. kimsecikler yokmus bende bi ugrim dedim.
bu sabah eltimle konustum. 3. cocuga kazayla hamile kalmis bir aylikmis. sevindim aslinda. kendisi bir daha dogurmam asla diyordu. benden 4 yas kücük. sizde yapin bir tane dedi. garibim bilmiyor ki olmadigini. insallah bu ay cok ümidim var diyordum ama iki gündür cok gazim var. bu ayda olmadi biliyorum. cok dertliyim. her gece agliyorum ama fayda etmiyor. artik tükendigimi hissediyorum. bir an evvel ankaraya gitmek istiyorum. hemen ilk isim, ucaktan iner inmez dr a gitmek olacak. yapilmasi gereken birsey var ama ne oldugunu bilmiyorum. bilsem keske ne lazimsa yapsam. sabirla imtihan oluyorum ve kaybetmekten korkuyorum. bebegim bir an önce gel ne olur. seni cok özledim.
basinizi agrittim kizlar. kusura bakmayin. her adet olusumda bir bebegimi daha dogmadan kaybediyorum. insallah bu son olsun. hepimize versin Rabbim.