E
EU2
Ziyaretçi
YİNE OLMADI KIZLAR :1no2: senağlama senağlama senağlama senağlama
üzülmee tatlııııım noluuuur:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caniiiiimmmm üzülme. :teselli:
naz yapio ki gelince beni cok sevsinler diyooo. insallah bir dahaki ay olur. hep bu stres yüzünden :mymeka:
kedersizim üzülme ne olur inş bir dahaki ayda gelecek canım ama moralini bozma :teselli:
üzülmee tatlııııım noluuuur:teselli:
üzülme annem seenn :teselli: bi dahaki ay olur daha çookk günümüz var dimi ama hadi canım sakın ağlama bak benimde az kaldı ALLAH hayırlısını versin bak havalar güzel çık dolaş gez ha canım :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canlarım benim hepinizi çok seviyorum :çok üzgünüm: moralim okadar bozukki ne yazacağım ne diyeceğimi bilmiyorum kendimden çok eşime üzülüyorum dün hayaller kurmaya başlamıştı bile canım benim senağlamaben birgün okuldayken bana müjdeli haberi vereceksin hatta çok yakında içime doğdu diyordusenağlama akşam eve gelince yüzüme bakınca anladı adet olduğumu yemek bile yemedi senağlamaFONT]
ayyyyyy kızlarr ben de denedim bu ay ..kırmızı kartı yedim ben de üzüldümm...
ama napalımmm .. Rabbim dua ile verecekk bekliyoruz hep birlikte...
yalnız değilsiniz kızlarrr
GARDAŞ
yaratan mevla'm övmüş yaratmış
kimine çok vermiş sefa yaşatmış
kimini yavruya hasret bırakmış
bende o hasretle yanarım gardaşsenağlama
kimi istemezken kimi aramış
kimi sevinirken kimi ağlamış
kimi yokluğunda adak adamış
bende o adağı adadım gardaşsenağlama
çocuklar evin neşesi derler
bir evlat varken ,iki isterler
yavru hasretini nedir bilmezler
işte ben o hasreti çekerim gardaşsenağlama
görürüm ellerde,içim özenir
yüreğim derd ile nakış bezenir.
olunca elbette ,yevru sevilir
işte ben o yavruya ,hasretim gardaşsenağlama
hayaller kurarım gözümü yumup,
hayal dünyasında mutluluk bulup
ancak rüyalarda ,yavrumu bulup
yarama merhemi sürerim gardaşsenağlama
günaydın kızlarnasılsınız....mehril inşallah sen bize güzel haberler verirsin canım ,,,biri hamile çıksın artık yaa ..........ben birazdan bir koca karıya gidecem :)bizim bir komşu var tanıdığı varmış göbek işlerinden anlıyorumuş o beni götürecek bakalım bu koca karı ne diyecek bana:) yarında dr a gidecem hormon tahlilerime bakılacak ve sanırım histeroskopi yapılacak ...... ALLAHIM sen bana ve arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver yarabbim AMİN:Saruboceq:
günaydın kızlarnasılsınız....mehril inşallah sen bize güzel haberler verirsin canım ,,,biri hamile çıksın artık yaa ..........ben birazdan bir koca karıya gidecem :)bizim bir komşu var tanıdığı varmış göbek işlerinden anlıyorumuş o beni götürecek bakalım bu koca karı ne diyecek bana:) yarında dr a gidecem hormon tahlilerime bakılacak ve sanırım histeroskopi yapılacak ...... ALLAHIM sen bana ve arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver yarabbim AMİN:Saruboceq:
Hyret msjım yanlışlıla buraya gelmiş
slm arkadaslar. kimsecikler yokmus bende bi ugrim dedim.
bu sabah eltimle konustum. 3. cocuga kazayla hamile kalmis bir aylikmis. sevindim aslinda. kendisi bir daha dogurmam asla diyordu. benden 4 yas kücük. sizde yapin bir tane dedi. garibim bilmiyor ki olmadigini. insallah bu ay cok ümidim var diyordum ama iki gündür cok gazim var. bu ayda olmadi biliyorum. cok dertliyim. her gece agliyorum ama fayda etmiyor. artik tükendigimi hissediyorum. bir an evvel ankaraya gitmek istiyorum. hemen ilk isim, ucaktan iner inmez dr a gitmek olacak. yapilmasi gereken birsey var ama ne oldugunu bilmiyorum. bilsem keske ne lazimsa yapsam. sabirla imtihan oluyorum ve kaybetmekten korkuyorum. bebegim bir an önce gel ne olur. seni cok özledim.
basinizi agrittim kizlar. kusura bakmayin. her adet olusumda bir bebegimi daha dogmadan kaybediyorum. insallah bu son olsun. hepimize versin Rabbim.