güzel arkadaşlarım benim çıkmam lazım.çok karnım ağrıyo.bi battaniye ile kendimi sarıp yatıcam.offf eşim gelince yine ona kötü haber vericem.ama bu kez ağlayarak değil.kendimle dalga geçerek.ve onun istedği gibi tüpçüye kesin gidiyoruz aşkım diycem.bu kez inanın gözyaşlarımı içime akıttım.hiiiç ağlamadım.sizi çok seviyorum.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
kızlar ben süt buharını 6 gün yaptım incir ve havuç kürünü yapıyorum şimdi..yarından sonra yani çarşamba dr a gitcem bakalım yumurta çoğalmışmı....ama kasığımda adet sancısı gibi bir sancı var arada geliyor yumurtlama dönemin sancı olurmu sizce...:uhm:
güzel arkadaşlarım benim çıkmam lazım.çok karnım ağrıyo.bi battaniye ile kendimi sarıp yatıcam.offf eşim gelince yine ona kötü haber vericem.ama bu kez ağlayarak değil.kendimle dalga geçerek.ve onun istedği gibi tüpçüye kesin gidiyoruz aşkım diycem.bu kez inanın gözyaşlarımı içime akıttım.hiiiç ağlamadım.sizi çok seviyorum.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
canım sen yumurtalar büyüsün diye ilaç alıyordun dimi bende aşılama yaptırdığımda iğne oluyordum hem akıntı fazlalaşmıştı hemde yumurtalıklarım ağrıyordu normalmiş
inşallah dediğin gibidir canım ... adaçayı yağı kesinlikle çok iyi devam et benimde kasıklarımda ağrı olmuştu sanırım yumurtalar büyüyüp çatladığı için oluyor o ağrılarslm kızlar ohhh ya gırebıldım sıteye cok sukur. nazar degdı bızım sıteye valla.
2 gundur aklım sızlerdeydı sakamaka baya alısmısım sızlere
kedersızım ınsallah canım ya hayırlı sonuclar alırsın kolay kolay gecıkmez adet benım ıcıme doguyo galıba bıseyler var sende kasık agrılarını takma kafana sen hamılelıktede oluyor o tıp agrılar.
arnavut guzelı ben 2 gundur senın adacayı yagını yapıyorum kasıklarım cok rahatladı benım adete daha var ama kasıklarım cok agrıyordu yanı buay cok erken belırtı verdı benım o yuzden kullanıyım dedım bıde adetın 5 gunu kullanmaya baslıycam ama acayıp rahatladı kasıklarım sagol canım ya.
canım ben tüpbebek tedavisini gördüğüm zaman yumurtalarımı topluyacakları gün dr um bana sordu sancın varmı var dedim hemde çok, dr um iyi iyi dedi çatladığı için sancı yapıyor dedi,, seninde yumurtan çatlamış olabilir yani bu geceden itibaren çalışmalara başlayın hadi kolay gelsinkaydirigubbakcemilekızlar ben süt buharını 6 gün yaptım incir ve havuç kürünü yapıyorum şimdi..yarından sonra yani çarşamba dr a gitcem bakalım yumurta çoğalmışmı....ama kasığımda adet sancısı gibi bir sancı var arada geliyor yumurtlama dönemin sancı olurmu sizce...:uhm:
canım benim bizde seni çok özledik valla okadar sinir oluyordumki siteye giremeyincecanlarıııımmmm akide şekerlerim beniiimmmmmmm bende bende çoooooooooooookkkk özlemişim yaaaa
iyiyim seliminam kedersizimden haber bekliyoz işte öyleben hala zor giriyorum siteye ama olsun zorda olsa yazışıyoruuzz iki gün giremedim kafayı yedim alıştım ben sizlere hepinizi hepinizi çoookk seviyoruuummmmm
COLOR="Indigo"]kedersizcanım çok sağol ama hapım bitmeden çatlarmı yumurta acaba oğlumada klomenle hamile kalmıştım bilmiyorum hayırlısı ..çalışmalara başladık canım süt buharıyla beraber...bakalım sonuç alabiliyomuyuz..adamlara gün doğuyu valla kaydirigubbakcemile3.. [/COLOR]
ozaman senin yumurtaların oluyo :)) , eğer klomen kullanıyorsan ağrın ondandır bende çok kullandım o haplardan kasıklarım çok ağrırıdı yürüyemecek dereceye geliyordum bazen, çünkü o haplarla birkaçtane yumurtan olup olgunlaşıyor ağrı ondan yapıyor canım
hadi canlarım şimdilik çıktım ben servisimi kaçırmıyım öptüm hepinizi ayrı ayrıııı mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?