bende dün yedim kırmızı kartı ama hiççç üzülmedim .......desem yalan olur ascık üzüldüm
kızlaarrr selammm 2 gündür siteye giremedim kafayı yedim yawww sizleri çok özledimmmm
meyram ellerine sağlık canım listeyi düzenlemişsina.s.
kedersizim ve seliminam yaw belki kanda çıkar ha üzülmeyin canlarım benimde karnım ağrıyorr yani bendede olmadı sanırım olsun sizlerle güzel bir dostluk kurduk burdaki herkesi çooookkk seviyorum
selam kızlaaaar selam canlaaaar.oh beeeeee çok özledim sizii..iki gündür çatladııım çatladım resmeeeen..yaw ben sizin tiryakiniz olmuşuuuuum..Seliminaaam canımm sakın üzülme vardır bir hayııırrr bundada napalımcanın sağolsun..yinedee şükret herzaman saatinde oluyosun diyee..bencede artık hiç bişey hesaplama oluruna bırak..buseferde bu kürü ugulaaa hiç bişey yapmıycam kafamı dinliycem.TAMAM:))
Kedersiziim canım bence idrar testine güvenme sen..ayrıca ağrı kesici tam tersi hemen hasta olmanı sğlar aynı zamanda kas gecşeticidir.o yüzden inşalah hamilesindir..aslında zor gelir biliyorum ama tam 40 günü doldurdunmu kan testini yap yani 5 gün daha bekle işte tam netice alman için.hayırlısı bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür tatlım..
canım benim adetim çok düzenli gelir genelde 1_2 günde erken gelirdi en son 2 sene önce 1 hafta gecikmişti kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden korkuyorum arnavutumunda dediği gibi bekliyeyim biraz daha :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:galiba geliyo bebiş kedersizim benim.daha önce hiç böle gecikmişmiydi.varya çok merak ediyorum çok.kan testi yaptırsana kesin sonucu öğrenirsin.
bitanem test yapsam ne olur adet oldum geldi kırmızılarrrr.haklısın güzel dostluklar kurduk.buda en güzel yanı
canım benim adetim çok düzenli gelir genelde 1_2 günde erken gelirdi en son 2 sene önce 1 hafta gecikmişti kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden korkuyorum arnavutumunda dediği gibi bekliyeyim biraz daha :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:canım benim inş hamileisndir bir hamile daha çıkar sayende..:CüvCüv:
canlarım sizin o güzel desteklerinize kurban olurum bennnn.latsibelim boşverrrrr.ohhhh kırmızı kırmızı gezicezzz.bize kırmız çoook yakışıyor.inşalllah diğer bekleyen arkadaşlardan ii haberler alırız.olmazsada canları saolsun allah bize eşlerimize sağlık versin o yeter.
inşallah canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
SELİMİNAM SOLADIM SENİ SENDEN ÖNCE GELECEKTİ ADETİM SÖZDE
bende dün yedim kırmızı kartı ama hiççç üzülmedim .......desem yalan olur ascık üzüldüm
öyle artıkk canım ya kırmızılara boyandık yine:)) neyse sağlık olsun allahtan sağlıgımız yerinde..hala bi şansımız daha var..Birde sevgi dolu süperrrrrrr eşlerimiz var..allah onları başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?