Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

AHH ARNAVUTUM, BAŞIMIN AĞRISINDAN AKLIMA GELMEDİKKİ EVE GELDİKTEN SONRA BİRDEN AKLIMA DANKKK DEDİ ...NE YANİ VARSA DÜŞERMİ OFFF ASLINDA NASILDA AKLIMA GELMEDİ BENİM ELTİMDE 5 HAFTALIK HAMİLEYKEN ONUNDA BAŞ AĞRISI TUTMUŞTU HATTA CADIYLA BEN GİTMİŞTİM kötükedihüsoDR ONA İĞNE YAPACAKTI BEN DR A ELTİM 5 HAFTALIK HAMİLE DEMİŞTİM DR O ZAMAN İĞNE YAPAMAYIZ DEMİŞTİ ÖYLE EVE GELDİK SADECE MİNOSET İÇEBİLİRSİN DEMİŞTİ AH KEDERLİ BAŞIM

CANIM BEN EN SON BİR KADINA GİTMİŞTİM GÖBEĞİM İÇİN 3 GÜN ÜST ÜSTE GİTTİM HATTA ŞU BİZİM BİLDİĞİMİZ KONSERVE ŞİŞELERİ VARYA ONUNLA GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİ AMA YERİNE GELMİYORMUŞ KADIN AZ BİŞEY KAYMIŞ DEDİ UZUN SÜRE DÜŞMÜŞ HERHALDE YERİNİ TUTMUŞ DİYO BENDE ÜSTÜNE DÜŞMEDİM ARTIK KADININ DEDİĞİNE GÖRE ÇOCUĞUMUN OLMAMAMSIYLA HİÇ BİR ALAKASI YOKMUŞ.. AMANNNNN NE BİLEYİM İŞTE HER KOCAKARIDAN AYRI BİR SES BENDE KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM :sm_confused:[/ FONT]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH İLK DENEMEDE HAMİLE BIRAKACAK DR UN :))KAFANA TAKMAMAKLA EN İYİSİNİ EDİYORSUN DARISI BİZİM KAFAMIZIN BAŞINADA:))İNŞALLAH TÜPÇÜYÜ DÜŞÜNE DÜŞÜNE MİNİK MELEĞİN KENDİLİĞİNDEN GELİR :Saruboceq:

ah aaaaah kederlim burda olsaydın sen varyaaaeltine kafan çalışmış ama kendine hiiiiiiiçç..hayır kusuruma bakmaa seni değil yeğenimi düşünüyorum vallaaaa:1closedeyes:

ya alakası yok diyolar daa kimi sorsam bu göbeb meselesini,herkez olmaz olurmuuuu etki eder diyolar.mesela benim göbeğimde düşük değil ama kadın gelsin demiş ben haederim-tatlicadiarzu-..kayın pederimin akrabası var 6 yıl çocuğu olmuyodu ,gittikleri ay hamile kalmış.tabii inanma meselesii ne bilim canım benim yaa doktoruma da dedim ben o gün herşeye inanıyorum artık bütün hurafeleri yaparım yeterki tutsun.ben böyle değildim kızardım kocakarı ilaçlarına,belkide o yüzden olmadı kendimi öylebi ikna etmişim ki demen bilinçaltıma yerleşmiş..-tatlicadiarzu-

bide bardakla çekiyolarmış benim bildiğim kadarıylaa,sonra okuyp üfleyip masaj yapıyolarmış artık..ben hiç göremdimde söylediler:uhm:

[sıze="2"]bizim bir komuşu var ona da söledim göbek meselesini bizim bir akraba var dedi seni o na götüreyim demişti geçenlerde bende şimdi olmaz adet olunca gideriz demiştim olmazsa ona da gideyim ne yapalım artık başa gelen çekilir o kayınpederinni akrarbası burda olsaydı keşke yada ben orda olsaydım offf offf ( [/sıze]

kedersizim son 1 günnnnnnn :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

ayyy sen neler yasamissin canim yaaa. ne diye baskalarinin mutlulugunu cekemezler anlamam. Allah herkesin yuvasina huzur versin ve hayirli evlatlarla doldursun:)

canim internetten de arastirabilirsin ama sirtüstü yat, dizlerini kir. elini göbefine bastir kendin anlarsin düsmüs mü düsmemis mi. zaten düsse cok karnin agrir. ben kücükken ikide bir düserdi babannem cekerdi bana ögretmisti, düsünce kendim cekiyordum.

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 10 gün
durualya..................son 11 gün
sevimsu ..................son 18 gün
Turkuaz26................son 12 gün
Kedersiz..................son 1 gün
Selimina83...............son 3 gün
fshsos.....................son 21 gün
mehril......................son 4 gün
esramm82...............son 23 gün
NS72......................son 7 gün

durualyaaaa senin de son 11 gün. nasil gidiyor tatlim, belirtiler var mi? hadi sevindir bizi

benimki çok umutlu bu ay beni şaşırtıyo.ha buarada 9 mayıs evlilik yıldönümüz..allahım diyorum.doğum günümde göndermedin hediyemi bari şimdi gönder.başka bişi istemiyorum.

insallah sana evlilik yildönümü hediyesi olsun. senin akintin ve kasintin varya, valla benim acayip icime dogdu, sanki sen hamilesin

insallah sana evlilik yildönümü hediyesi olsun. senin akintin ve kasintin varya, valla benim acayip icime dogdu, sanki sen hamilesin

inşalllah canım benim.senin içindeki sesi yerim bennnnn.aslında ne bilim bi olcak diyo içim bi olmıycak diyo.karışıkım işte.bide bu ay memişlerim hhiiiiiiç ağrımıyo balon gibi şişmediler.önceden acayip şişerler ve ağrırlardı.evet kaşıntı devam ediyo biraz geçti gibi fazla rahatsız etmiyo akıntımda azaldı sanki canım yaaa.offf inşalllah olur be canım nediyeyim başka.denecek ne söz ne dua kaldı.öpüyorum seni tatlımmm.

topigi bombaladim, 5 mesaj st üste yazdim. napiyim özledim sizi:)

ooooooooohhhhhhhhhh bombala valllaaa.ne ii yapmışsın.arka arkaya hepsini okudum bende.ellerine sağlık.bazen bende öyle yapıyorum.herkese cevap vermeye çalışıyorum.bizde seni özlüyoruz güzel arkadaşım.

kedersizim son 1 günnnnnnn :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

canım ben saymaya korkuyorum canım çok sağol buradan bakıyorum bende 18 günüm kalmış bakalım hapım bitince gitcem dr a incir kürüde yyapıyorum bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık...:a015:

ayyy sen neler yasamissin canim yaaa. ne diye baskalarinin mutlulugunu cekemezler anlamam. Allah herkesin yuvasina huzur versin ve hayirli evlatlarla doldursun:)

ah meyraaaam bir oturup anlatsaaam sen nasıl bir insansın derdin bukadar yükün altından nasıl kalkabildin derdiin.hani filimlerde olurya kötü insanlar ferhundeler,işte biz öyle kişilerle 3 yıldır boğuşuyoruz resmen.allahıma şükürler olsun eşimin değeri sevgisi herşeye göğüs geldik çok şükür..ammaaaa boşveeer beni öldürmeyen şeyler herzaman güçlendirdii allahımda o yüzden bana çocuk vermedi o aralar..bizi çok kıskandılaar çook.yuvalarını yaptığım kişiler dahiiii fesatlandılar..ben insanların ayaklarının altında paspas oldum iyi niyetimden..herşey rabbim için gene yaparım BEN BİŞEY KAYBETMEDİM TAM TERSİ ÇOK ŞEY KAZANDIIIM..
amin gülüm allahım herkezi korusun allah herkeze GÖNLÜNE GÖRE VERSİİİİİİİİN..:1hug:

canım bozam moralini benimde bugün hafif hafif karın ağrılarım başladı:çok üzgünüm: bencede gelecek el bebek gül bebekler:ecrin_bebek:

bugün hafif karın ağrısı vardı benim bu ayda olmadı sanki..eğer olmazsa eşim bir kere daha aşılama deneyelim diyor belkide tüpçüye gideriz yani banada yol görünecek ama bende sizler gibi kendiliğinde olcak gibi hissediyorum belkide kendimi kandırıyorum hayırlısı artık :sm_confused:

sevimsucum korkma hayırlısı artık bu arada incir kürünü yaparken yumurtaların çatlaması için havuçlusunu yapıyorsun değilmi ?

neden kıskanırlar kalbinin güzelliğinden iyi niyetli oluşundan ALLAH hayırlı ve dürüst insanlarla karşılaştırsın AYETEL KÜRSİ duasını okuman çok iyi evden çıkarken 8 kere okunmalı

sevimsucum korkma hayırlısı artık bu arada incir kürünü yaparken yumurtaların çatlaması için havuçlusunu yapıyorsun değilmi ?

evet canım havuçda katıyorum zaten benim en büyük sorunum yumurtamın çatlamaması..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…