Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

güzellerim ben çıkıyorum.evde çok az bi iş kaldı ufak tefek şeyleri yerleştiricem.öptüm hepinizi.

canlarım yaa... ikiniz içinde çok üzüldüm.. ilk kez duydum şu apandisit vakkasını.. demekki tüplerde hasara yol açıyormuş.. çok büyük geçmişler olsun.. ama ben eminim inşallah burdaki herkesin bir şekilde bebişleri olacak.. Allahım nasip edecek inşallah.. sıkmayın canınızı üzülmeyin.. Gerçekten stres büyük engelmiş.. Oyüzden stresten uzak olmamız lazım.. sadece olacağına inanacaz ona adapte olmaya çalışacaz.. bol bol çalışmak lazımkaydirigubbakcemileŞeniz

iyi çok şükür önemli bişey yokmuş ...tatile çık tabii aslında hepimizin buna çok ihtiyacı var ,yaz gelsede bende memlekete annemlere gitsem çok özledim onları senağlama

canım benimmm çok zor günler geçirmişsin desene hemde çocuk yaşta allahım daha büyük dertler vermesin inşallah ... inşallah normaldir canım benimde arada bir ağrıyor bazen sağ bazen sol kasığımda oluyor sanki kasığımda bi şişlik varmış gibi oluyor herhalde üşütmekten oluyor diyorum kendi kendime ...sen daha yeni temizlenmedinmi adetten ne çabuk olumsuz düşünmeye başladın:mymeka: ....olmazsada ben inanıyorumki tedaviylede olsa olacak hepimizin bebeği hihoyyyt :ecrin_bebek:

aman önemli bir şey olmasında gerisi kolay canım geçmiş olsun allah can sağlığı versin

canım geçmiş olsun. dikkat et

slm kızlar,a.s.çok geçmiş olsun canım

canım çok çok geçmiş olsun
canım inş tüpcüye gerek kalmadan sen ve herkes bebek sahibi oluruz,tüpçüde olsa napalım yeterki rabbim sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin herkese..:Saruboceq:

canıım beniim geçmiş olsuuuun.noldu öyle yaa nazar mı deydirdiler sanaa:1hug:dikkattet kendinee ,dinlen bak şu karbonatlı suyu keşke deseydim sana oda iyi gelirdi hem şimdi geldi aklımaa:mymeka:unutmuşuuuum..neysee bak çalış çalış porstürdün senin pıtırcığı kaydirigubbakcemile3..merhemi düzenli kullan,iç çamaşırın pamuklu olsunyerimseniben
kaderizim tüpçüyse bundan kaçış yok be güzelim napalım allahın dediği olur.biz sonuçta elimizden geleni yaptık:çok üzgünüm:..
sağlıcakla kal bitanem dularımdasın:1hug:

bitanemmmm.nerelerdesin.özledim valla.canım çok saol.karbonatlı suyu biraz anlatırmısın zahmet olucak ama.hakkaten pörstü zavallaım.ama adet sonrasına kadar yasak ilişki.ohhhh 10 gün tatillll.

MYRAM canım arkadaşım ,,sanada geçmiş olsun..noldu size böyle yaaa..valla çok üzülüyorum ne umutlarla açıyorum bilgisayarı,bitaraftanda herbirinizi gördüğümde çok seviniyorum,güzel sağlam arkadaşlıklar kurduk..
biz neler atlattık değilmii,akıntıya karşı kürek çektik ha gayret yığılmak yok..herkeze örnek olmalıyız..herkezin piskolojisi okadar kötüki diğer topiklerde okuyorumdaa,allah muhafazaa herkez depresyonda resmen.biz yinede iyi atlatıyoruz güle oynayaa...demek sende tüpçüye gidicen haa kıskandın tabi benii:)ben aygaz marka taktırıcam nabeeeer..

bitanemmmm.nerelerdesin.özledim valla.canım çok saol.karbonatlı suyu biraz anlatırmısın zahmet olucak ama.hakkaten pörstü zavallaım.ama adet sonrasına kadar yasak ilişki.ohhhh 10 gün tatillll.

evet kesinliklee girmeyin ilişkiye ciddiyim dahadaa kötü olur bak ,busefer eşinede bulaştırırsın..ılık kaynamış su olucak yani mikrobsuz bir bidon yap işte tuvaletinde dursun..mesela bir litre şişeye bir çorba kaşığı toz karbonat koy(toz içme sodası yani)onunla tahretini al durulama bidaha.hiç bişey olmaz bana güven mikrop öldürücü etkisi vardır.yanmazdaa.ondan sonra merhemini sür.ped kullanma sakın bırak çamaşırın batsın..TRAVOGEN YADA TRAVOCORT mu merhemin adı???

saol canım dediklerini yapıcam.merhemin adı travocort.

abbaaaoouuuvvvvv kız sen doktordunda bizemi çaktırmıyon :jeyyar:anam neler biliyon tellleediiiimmmmmmmmm tıhhhgandııımmm haaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuhhhhdelikafadulden

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 11 gün
durualya..................son 12 gün
sevimsu ..................son 19 gün
Turkuaz26................son 13 gün
Kedersiz..................son 2 gün
Selimina83...............son 4 gün
fshsos.....................son 22 gün
mehril......................son 5 gün
esramm82...............son 24 gün
NS72......................son 8 gün

abbaaaoouuuvvvvv kız sen doktordunda bizemi çaktırmıyon :jeyyar:anam neler biliyon tellleediiiimmmmmmmmm tıhhhgandııımmm haaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuhhhhdelikafadulden

anaccım doktorum SAAAĞ OLSUUUUN..onun sayesinde şakıyoruuz.bi bi bitane o ...:hooray::lepi: şimdi baktımda biri onun hakkında kötü şeyler yazmış ama tabi önemsememek lazım çünkü 53 olmuluysa bitanesi olumsuz.oda karalamak için..dıhkanmaaaa kızzzz asil arkadaşım beniiiiim sanada öğretiriiiim..hem tecrübe işte ben o kremleri kullandım acayip kaşındırıyoo vallaa.saç fırçasıyla kaşısan azdırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..

doktorum çaktırmaa:jeyyar:

kurban olıım rabbım sanaaa Öncee sırası olan kedersız arkadaŞımaa hamılelıĞını mÜjdelee.Şu perŞebe gecesı hÜrmetıneee...nolur allahııım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…