evet canım yaaaa hiç rahat kaşınmıyo ama çok tatlı kaşınıyo.ozaman bende yarın doktora bi gideyim neler oluyo bi öğreneyim.
inşalllah mantar falan değildir çünkü hiç başıam gelmedi korkuyorum.
selamm kızlar ya yardım edin gecen ay klomen kullandm ilkkez ilaçlı tedavmdii ovitrelle vuruldm birde.... 31 martta adet olmşstum adetimin 3.günü ilaca basladım 3tane içtim günde 5gün kullandımm...... 13nisanda ovitrelle vuruldmmm 15nisanda gittiğimde catlamamıştı 24 mm olmştu...bu ayda adet oldudün doktra giittiim baktı kist falan olmşmu diye cok sükür yok tuu biay ara verdik doktr eşimden spermiogram istedi 6ayda bir yaptırıoruz eşimde varikosel var ama zararı yokDİYOR DOKTORLAR SPERMLER İYYİYMİŞ. lütfen cevap yazınnnn YAZIMI İLGİYLE OKUYUN!!!!NNOLURRRR 1SENEDR İSTİYORUZ NE YAPAYIM NE KÜRÜ ADETİMİN 2.GÜNÜ BUGUN NEYAPAYIM İNCİR SOGAN MAYDINIZ BUHARI?ADACAYI YAĞI KAFAM COK KARISIK BANA ANLATIN LÜTFENNNN EŞİMİN SPERMİOGRAMI EN SONKİ:
volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
CUMARTESİ BİRDAHA YAPTIRACAGIZ
kızlarrr kafayı yicem ya neoluyo böyle.galiba bende yine bişi. yok.ayyyy şimdide kaşıntı başladıııııııııııııııııııııııııı.çok kötü kaşınıyooooo.ne olur bana bi çareeeeeeeeeeee.ölüyomm.şimdiye kadar başıma böyle bişi gelmedi.bu gün habire çare soruyorum sizeeee.bildiğiniz bişi varmı.yoksa ben yarın doktora gidicem.çok kötüüü.ayyy gıcık eşimde gel kaşıyayım deyip duruyo.bu adam benim halimden anlamıyo yaa herşeyle dalga geçiyo artık.onunda psikoloji nakavt olduuuuuu.
arkadaslar sanirim herseyden önce bi dahiliyeye gitmem gerekecek. kac gündür yine apandisit yerimde kramplar artti. bazen böyle oluyor. bir anlam veremiyorum. birsey yok diyorlar ama bicak gibi kesiyor sag tarafimi. acaba onla alakali bi sorun mu var, o yüzden mi hamile kalamiyorum. CADIARZU
aaaaaaaaa ne oldu seliminam geçmiş olsun git git doktoraa.s.
selamm kızlar ya yardım edin gecen ay klomen kullandm ilkkez ilaçlı tedavmdii ovitrelle vuruldm birde.... 31 martta adet olmşstum adetimin 3.günü ilaca basladım 3tane içtim günde 5gün kullandımm...... 13nisanda ovitrelle vuruldmmm 15nisanda gittiğimde catlamamıştı 24 mm olmştu...bu ayda adet oldudün doktra giittiim baktı kist falan olmşmu diye cok sükür yok tuu biay ara verdik doktr eşimden spermiogram istedi 6ayda bir yaptırıoruz eşimde varikosel var ama zararı yokDİYOR DOKTORLAR SPERMLER İYYİYMİŞ. lütfen cevap yazınnnn YAZIMI İLGİYLE OKUYUN!!!!NNOLURRRR 1SENEDR İSTİYORUZ NE YAPAYIM NE KÜRÜ ADETİMİN 2.GÜNÜ BUGUN NEYAPAYIM İNCİR SOGAN MAYDINIZ BUHARI?ADACAYI YAĞI KAFAM COK KARISIK BANA ANLATIN LÜTFENNNN EŞİMİN SPERMİOGRAMI EN SONKİ:
volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
CUMARTESİ BİRDAHA YAPTIRACAGIZ
yaw kızlar ne oldu hepinize nazar değdi galibacanım ihmal etme doktora bir görün geçmiş olsuna.s.
sorma canım yaaa bugün daha önce yazmıştım yumurtlar gibi karnım ağrıdı ve şimdi acayip bi kaşıntı.ayyyyy deli olcam kııızzzzz.neden kaşınıyo bu böle anlamadım.akıntımdada bi tuhaflık renk yada koku değişimi yok sadece çok geliyo.ne bilim bende anlamadım.kudurucam kaşırkennn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım geçmiş olsun :çok üzgünüm:..benimde sol tarafda aynı sancı vardı kadın doğumcuya zaten hep gittiğim için kist varmış adetle attım inş seninkide önemli bir hastalık değildir ihmal etme bence git dr a canım..
seliminacım belki birşey alerji yapmıştır internetten baktımda doktora mutlaka git canım geçmiş olsun tekrar a.s.
ben çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi akşamlar sizler yazışın yarın sabah erkenden yazdıklarınızı işyerinden okurum bu arada kürlerini yapan arkadaşlar şafaklarınıda yazsııınnnkaydirigubbakcemile5
canlarım bende çıkıyorum.hepinize tatlı rüyalar.hatta rüyanızda gelecek olan bebişlerinizi görün.ben size yarın yine anlatırım rüyalarımı.hepiniz öptüm güzellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?