Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

evet canım yaaaa hiç rahat kaşınmıyo ama çok tatlı kaşınıyo.ozaman bende yarın doktora bi gideyim neler oluyo bi öğreneyim.

hiç ihmal etme canım zaten allttan muayenede yok dinliyolar ya tahlil veriyolar sonra ilaç ...

inşalllah mantar falan değildir çünkü hiç başıam gelmedi korkuyorum.

inşalllah mantar falan değildir çünkü hiç başıam gelmedi korkuyorum.

canım korkmana gerek yokki tıp çok iyi bence,ben sizlere hemde erken teşhis açısından bir olay anlatcam,benim ilk evlendiğim dönemde kayınpederim ben evlencem deyip duruyor tabi ben şaka sandım önce sonra kayınvalideme dedim anne ne demek istiyor dedim,meğerse onlar 8 yıla yakın birlikte olmamışlar kadın utanmış hiç kimseye diyememiş,tabi ben onu aldım hemen dr a götürdüm dedi piskolojik,ben inanmadım birdaha götürdüm tabi dr değiştirerek,oda mantardan olmuş dedi çok geç kalınmış ve hemen tedaviye başlamamız lazım dedi,başladık ve 15 gün sonra kayınvalidemden bir telefon o iş oldu dedi,kızlar utanmaya gerek yokki allah veriyor derdi bazen öyle düşünüyorum...

evet canım öncelikle arkadaşım MEYRAMIN da dediği gibii ismini değişti.biz seni UMUTLU diye çağırmak istiyoruuz:1hug:..canını sıkmaa bitanem herşey yoluna girecekti.eşinin de sonuçları iyi görünüyoo.lütfen stres yapmaa..sana tavsiyem incir kürünü yap ama sadece 21 gün yap ,çünkü zaten klomen kullanmışsın.yumurtalıklarını fazla zorlamaa..ama havuçlu yap mutlakaa..o çatlamasına yardımcı olucaktır..polende kullan o vucudundaki diğer eksik vitaminlerini,mineralleri tamamlatıcaktır..çünkü onlar çok önemli.kan yapıcı özeliği var çinko yapıcı özeliği var..onlar hepisi gebeliğe yardımcı olur..sonra mutlaka süt buharını yap.bu ay tam donanımlı ol eşindede keçiboynuzunun pekmezini yada padişah macunu(aktarda satılıyo))yedir..ben eminim böyle bir ay yaparsan sen 1 -2 aya kalmaz hamile kalırsıııınnhihoyyythadi bakalım hayırlı uğurlu olsun senin için..pozitif ol yeter:teytey:güzel haberlerini almamız dileğileeesositososito:teytey::CüvCüv::ecrin_bebek:

arnavut güzeli canım ben polen kullanalı kanım çokkkk düşüktü düzelmiş dr hatta kan bile verebilirsin dedi,alkisalkisalkis..kendimi bildim bileli kanım düşüktü ilaçlarla ayakda duruyodum çok şükür düzelmiş...kaydirigubbakcemile2..

aaaaaaaaa ne oldu seliminam geçmiş olsun git git doktora a.s.

arkadaslar sanirim herseyden önce bi dahiliyeye gitmem gerekecek. kac gündür yine apandisit yerimde kramplar artti. bazen böyle oluyor. bir anlam veremiyorum. birsey yok diyorlar ama bicak gibi kesiyor sag tarafimi. acaba onla alakali bi sorun mu var, o yüzden mi hamile kalamiyorum. CADIARZU[/QUOTE]

meyracıımm canım geçmiş olsun ihmal etme doktora bir görün geçmiş olsuna.s.

yaw kızlar ne oldu hepinize nazar değdi galiba canım ihmal etme doktora bir görün geçmiş olsuna.s.[/QUOTE]

canım geçmiş olsun :çok üzgünüm:..benimde sol tarafda aynı sancı vardı kadın doğumcuya zaten hep gittiğim için kist varmış adetle attım inş seninkide önemli bir hastalık değildir ihmal etme bence git dr a canım..

aaaaaaaaa ne oldu seliminam geçmiş olsun git git doktora a.s.

sorma canım yaaa bugün daha önce yazmıştım yumurtlar gibi karnım ağrıdı ve şimdi acayip bi kaşıntı.ayyyyy deli olcam kııızzzzz.neden kaşınıyo bu böle anlamadım.akıntımdada bi tuhaflık renk yada koku değişimi yok sadece çok geliyo.ne bilim bende anlamadım.kudurucam kaşırkennn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

umutsuzz öncelikle sakin ol tamam bak arkadaşlarımda sana açıklama yapmışlar hadi canım sende tek tek uygula kürleri ama sakin

yaw kızlar ne oldu hepinize nazar değdi galiba canım ihmal etme doktora bir görün geçmiş olsuna.s.

canım geçmiş olsun :çok üzgünüm:..benimde sol tarafda aynı sancı vardı kadın doğumcuya zaten hep gittiğim için kist varmış adetle attım inş seninkide önemli bir hastalık değildir ihmal etme bence git dr a canım..[/QUOTE]

sevimsu canım benim değil meyra'nın ağrısı varr.....mesajdan alıntı yapamamışım

canım ne yapmalı bilmiyorum hay allah akıntın fazla haa bebişmi acep

sevimsu canım benim değil meyra'nın ağrısı varr.....mesajdan alıntı yapamamışım[/QUOTE]

anladım canım ...

seliminacım belki birşey alerji yapmıştır internetten baktımda doktora mutlaka git canım geçmiş olsun tekrar a.s.
ben çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi akşamlar sizler yazışın yarın sabah erkenden yazdıklarınızı işyerinden okurum bu arada kürlerini yapan arkadaşlar şafaklarınıda yazsııınnnkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar canım tatlı rüyalar..kaydirigubbakcemile3

canlarım bende çıkıyorum.hepinize tatlı rüyalar.hatta rüyanızda gelecek olan bebişlerinizi görün.ben size yarın yine anlatırım rüyalarımı.hepiniz öptüm güzellerim.

canlarım bende çıkıyorum.hepinize tatlı rüyalar.hatta rüyanızda gelecek olan bebişlerinizi görün.ben size yarın yine anlatırım rüyalarımı.hepiniz öptüm güzellerim.

iyi geceler canım tatlı rüyalar bende seni öptüm..kaydirigubbakcemile3:1hug:..

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 11 gün
durualya..................son 12 gün
sevimsu ..................son 19 gün
Turkuaz26................son 13 gün
Kedersiz..................son 2 gün
Selimina83...............son 4 gün
fshsos.....................son 22 gün
mehril......................son 5 gün
esramm82...............son 24 gün

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…