Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canımm öyle söyleme olsunda 3 tane olsun allahım hayırlısını versin herşeyin evladında. ben 16 yaşında anne oldum diyordum ki ayyyy kesinlikle 2. çocuğu istemem ama bak şimdi oğlum 13 yaşında ve ben 2. bebek için neler yapıyorum.tüp bebeği 10 defa deneyipte başarılı olamayan aileler var hiç bir neden olmamasına rağmen olmuyor.dualarım hepimiz için allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

hepimiz ayni yollardan gectik, hemen olcak sandik ama öyle degil, bir zamani var herseyin. ve sabir tabii ki.

canim sütü yap istersen. buhari deneyen herkeste iltihaplar temizlendi. tüpler acildi.
buhari 5 gün yapiyorsun ve yumurtlama gününde bitecek sekilde yapiyorsun. iki günde bir de iliskiye gir. üsütme ayagini sicak tut. istersen icina maydonoz dogra. paket sütle de olur. 3 bardak süt kaynatip buharina 1 saat 45 dk otur. insallah bizim gibi yillarca beklemezsin

fshsos naber canim, nasil gidiyor? belki 234 gün sonra dogum yapinca lohusa olursun :)

saol cnm yaa...deniyeceğim bunu benim tüplerime bakılmadı doktor gerek yok dedi...yasım 19:):)tamam küçüğüm ama olsun istiyorum yası yokki bebeğin..evlendikten sora offf kızlar yaaaa maydonozun yannda ne yapayım soğan olurmu kist falan yapmıor değilmi ya bende panikatak varda takarım ben bu adacayı nasıl oluor korkuyorum eşime dedim bikere cok kızdı bana o ne dedi ya içerde kalırsa cok korkuyorum yabişe olmsın sora

canım çok sağol,ben dr umdan anestezi istedim gerek yok dedi zaten 10 dakika sürüuor dedi,ama acısı çok oluyomuyş bende anestezi istiyecem ozaman korkmam..kaydirigubbakcemile5o kadar zaman harcadıkki evet keşke baştan çektirseydim hemde şimdi korkmazdım...fisfisfis...

bisey olmaz canim, makyaj temizleme pamugu kocaman nasil iceri kacsin. onunla yapiyoruz.
tüplerinin durumunu ögren önce derim ama sen bilrisin

fshsos naber canim, nasil gidiyor? belki 234 gün sonra dogum yapinca lohusa olursun :)

iyiyim canım ya hiç sorma 234 gün bu dile kolay benim bu gidişle zor biraz kürleri yapıyorum tam yumurlama döneminde eşim başka şehire göreve gidiyor bu defa yine olmuyor ama artık canıma tak dedi hiç bir yere yollamam kesin kararlıyım bu defa:teytey:

kızlar 2 gündür bende yapıyorum süt buharını ve maydonozu ama 1 saat falan kalınacağını bilmiyodum...fisfisfis...

hımmmm normal pamuk değil makyaj temzleme pamugu ok denicem adetimin 5günümü yapıcam onu?maydonuzuda adetliyken yapıcam değilmi canım bişe dicem bide yaa bu buharı yapıpmı ilşikiye gircem içi hep buhardan ıslak olur ama spermler ölmezmi?nasıl yapcam banyo felan yapılmasın deniyor canım bana bunu tam anlatırmısın ALLAH RAZI OLSUN SAOL...GERCEKTEN BAYA KÖTÜYDÜM

umutsuz sakın adetliyken yapma kanaman çok olur adetin bitince yap canım,hemende ilişkiye girmessen bile sıcak yerde ve üzerine sardığın çarşafla beraber yat yani kendini sıcak tut canım ilişkiyede gir ıslak olsun..

canım bu arada yazmayı unuttum sabah yap banyonu akşamdan ilişkiye girersen...

size en uygun smili kaydirigubbakcemile

canım bu arada yazmayı unuttum sabah yap banyonu akşamdan ilişkiye girersen...

canım sey yapcam ben su adacayı yagını koymaya korkuyorum seyime:)sey yapcam süt maydonoz bide adacayıyagını 1damla damlatıp oturcam olurmu?aynı sey olurmu yaaa canım bunları yapcam sora hemen ilişkiyemi giricem yaptıktan sonra biterbitmez ilişkiyemi giriim banyo yapmayayım 5gün değilmi gün asırımı ilişkiye gireceğim kızlar

canım ya bide adet biterbitmez yapmayayım ozman cünküü yumurtlama ozmanlar olmuorkiii adettle beraber 16. 17 ün oluor ben adet bitsin 4 5 gün sora baslayayım?canım bide suna cevap versen bana ya....süt maydonoz adacayı yagı hepsini bir karıstırıp oturacagım olurmu?bide gün aşırımı ilşkiye gireceğim altım ıslak olcak buhardann yaaa buhardan kalkar kalkmazmı gireyim ilşkiye?

canııımmmmmm biraz sakin ol önceee.bu ne telaş.sorular ard arda gelmiş.kıyamam.anlıyorum heyecanını.daha 19 yaşındasın hee.galiba en küçüğümüz sensin.hadi hayırlısı.ama önce kesinlikle sakin olmalısııııın.yoksa yaptığın hiçbirşey fayda etmez.canım arkadaşlarım sana yardımcı olmaya çalışmışlar.bende kendmi sorumlu hissettim.şimdi canım adetin iyice bitsin.tamamen temizlen.yani adetin 5.günü olacak diye birşey yok.kanamanın tamamaen bitmesi gerek.sonra yarım kilo süte 1 demet maydonozu doğra.kaynat.buhara otur.zorlanmaman için buharın bulunduğu kabın etrafına yastıklar koy.yani klozet gibi olsun.sonra yastıklara otur ve beline battaniye sar.buhar dışarıya çıkmasın.eğer eşin yardımcı olursa daha iyi olur.buhardan kalktıktan sonra hemen yatağa gir ve eşinle beraber ol.belinin altına yastık koy.daha önceki yazılara bakarsan birde cenin pozisyonu var onuda yap.onuda açıklayayım.belinin altındaki yastık 1saat kadar kalsın.sonra yastığı çıkar.dizlerini karnına doğru çek ve sağ yada sol tarafına yat.duşunu sabah al.benim 3 denemem.ben bu ay ilkkez adaçayı yağıda damlattım.2 3 damla kadar.sen önce adaçayı yağını koymadan bi yap.çünkü senin rahim filmin çekilmemiş galiba.tüplerinde bir sorun olmayabilir.benim sağ tüpüm kapalı.o yüzden şansım yarı yarıya.en önemlisi bitanem lütfen sakin ol.hayırlısı inşalllah.umarım sorularına yanıt veebilmişimdir.

kızlarrr kafayı yicem ya neoluyo böyle.galiba bende yine bişi. yok.ayyyy şimdide kaşıntı başladıııııııııııııııııııııııııı.çok kötü kaşınıyooooo.ne olur bana bi çareeeeeeeeeeee.ölüyomm.şimdiye kadar başıma böyle bişi gelmedi.bu gün habire çare soruyorum sizeeee.bildiğiniz bişi varmı.yoksa ben yarın doktora gidicem.çok kötüüü.ayyy gıcık eşimde gel kaşıyayım deyip duruyo.bu adam benim halimden anlamıyo yaa herşeyle dalga geçiyo artık.onunda psikoloji nakavt olduuuuuu.

bendede oldu eşim aynısını banada dedi kaydirigubbakcemile3.. canım geçmiş olsun ben dr da tedavisini buldum çok fena oluyor başka yerede benzemiyo..rahat kaşıyasın.

evet canım yaaaa hiç rahat kaşınmıyo ama çok tatlı kaşınıyo.ozaman bende yarın doktora bi gideyim neler oluyo bi öğreneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…