:1shok:bak yaaa cadı seniiiiklava:..amin amin cümlemizeeeee İNAŞŞALLAAAH.söylemez olaydıım-tatlicadiarzu-..dilinizi ısırın poponuzu kaşıyın .tövbe edin şaka yaptım diyiin.üçüzdee nee yaa:1shok: .aşk olsun siz beni öldürüceksiniiz.haa anladım siz beni burda görmek istemiyosunuuuuzzz..
eğer ikizlerim olursa ben buraya mömkön değil uğrayamam ...:bbo:
Saol canım cok yıkıldım buay cok umtluydum klomenden eşimin sperm tahlili nasııı iyimii canım adetliyim ben maydonuzu nasıl yapcam bi süt maydonoz diolar bi su maydonoz karabiber?hangisi iyi kaçgün günde kaçkekree cok sordum mazur gör lütfen adetliykenmi yapıcam bi yaptıgım tenceridekini gün içinde kullanabilirmiyim yoksa her yaptıgımda yenimi yapıcam bde nasıl yapılıor anltırmısın bi careeee bi yardm polen ne??offfff cıldırcam
inaşşalh gerek kalmaz bitanem ama sana bişey söylimmiii keşke diyorum keşkeee ilk gün doktora gittiğimde rahim filmini ve diğerlerini hemen isteseymişim şimdiye bebişim 2 yaşındaydıı.sakın korkma hiç birşey hisetmiyosun bana güven.ben çok korkağımdır,ama deymezmiş endişelenmeyee.bak şimdi histeroskpiyi yaptırıcam oda anestezili..ben 200 tl çektirdim ama anestezi istedim.uyandığımda kotum bile üstümdeydi ve sadece adet olucakmışım gibi sancım vardı okadar.akşamda doğumgünü partisinde hopladım zıpladımkaydirigubbakcemile2..ki ben ozaman herşeyi denemiştim en sona onu bırakmıştım,şimdi çok pişmanım..
fshsos naber canim, nasil gidiyor? belki 234 gün sonra dogum yapinca lohusa olursun :)
iyiyim canım ya hiç sorma 234 gün bu dile kolay benim bu gidişle zor biraz kürleri yapıyorum tam yumurlama döneminde eşim başka şehire göreve gidiyor bu defa yine olmuyor ama artık canıma tak dedi hiç bir yere yollamam kesin kararlıyım bu defa:teytey:
size en uygun smili kaydirigubbakcemile
canım bu arada yazmayı unuttum sabah yap banyonu akşamdan ilişkiye girersen...
canım ya bide adet biterbitmez yapmayayım ozman cünküü yumurtlama ozmanlar olmuorkiii adettle beraber 16. 17 ün oluor ben adet bitsin 4 5 gün sora baslayayım?canım bide suna cevap versen bana ya....süt maydonoz adacayı yagı hepsini bir karıstırıp oturacagım olurmu?bide gün aşırımı ilşkiye gireceğim altım ıslak olcak buhardann yaaa buhardan kalkar kalkmazmı gireyim ilşkiye?
kızlarrr kafayı yicem ya neoluyo böyle.galiba bende yine bişi. yok.ayyyy şimdide kaşıntı başladıııııııııııııııııııııııııı.çok kötü kaşınıyooooo.ne olur bana bi çareeeeeeeeeeee.ölüyomm.şimdiye kadar başıma böyle bişi gelmedi.bu gün habire çare soruyorum sizeeee.bildiğiniz bişi varmı.yoksa ben yarın doktora gidicem.çok kötüüü.ayyy gıcık eşimde gel kaşıyayım deyip duruyo.bu adam benim halimden anlamıyo yaa herşeyle dalga geçiyo artık.onunda psikoloji nakavt olduuuuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?