- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
canim adayagi kullannalar sütten sonra kullaniyorlar. sütü de biz bi kac kisi yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. 5 gün boyunca. her gün iliskiye girenler de oldu, 2 günde bir girenlerde. ama sanirim adayagi adetin son gününden baslanip 7 gün felan yapiylior. sana kalmis aslinda. nasil rahat ediyorsan öyle yap.
oleyyyyyyyyyyyy bir hamilemiz çıktıııııııı canım allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün .......selimina arkadaşım çok sevinecek bu haberine allahhhhh oyunuyalım kızlar başı ben çekiyorumkızlar bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve hamileyimmmmmmm darısı sizlerin başına:)
heee tüpüm kapalı canım ya bu tüpler başımıza bela oldu.artık evde tüp bitti cümlesine bile tahammülüm yok.açıcaz allahın izniyle yada bizim tüpler infilak edecek:)
kızlar bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve hamileyimmmmmmm darısı sizlerin başına:)
kızlar bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve hamileyimmmmmmm darısı sizlerin başına:)
oleyyyyyyyyyyyy bir hamilemiz çıktıııııııı canım allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün .......selimina arkadaşım çok sevinecek bu haberine allahhhhh oyunuyalım kızlar başı ben çekiyorum
KEDERSİZ:teytey:SELİMİNA:teytey:ARNAVUTGÜZELİ :teyteyURUALYA:teytey:MEYRA:teytey:VE DİĞER ARKADAŞLAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: İNŞALLAH YAKINDA BENİM İÇİNDE HALAY ÇEKERİZ KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?