- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
kizlar preesed i aldim nihayet bugün, malum bizim calismalar basliyor artik.20 euro yani 40 tl filanmis. icinden 6 tane tüp cikti. seffaf renkte. bakalim hayirlisi... neler olacak cok merak ediyorum. birde ovulasyon testi aldim. yarin sabahtan baslyioruz insallah. gelismelerden haberdar ederim sizi:)
bide ne olduuuu. eczaci kiz arnavut ciktiiiiii.
dur garii heycan yapmaa yaaa.üf bendee yerimde duramıyoruuum ammaa busefereee.abuu siz adamı öldürürsünüz kız adetim gecikirse sizin yüzünüzdendir baaaaah.vallahaa kanım çekildii heycandaaan..benii heycanlandırıyosunuz..bak yarın hamileyim yazıcam hepimiz rahatlıycaz ha ne dersiniizzz.
anacım kocayı uzak tutmak mıı nerdeee.biz 24 saat beraber Şeniz işimizde aynııı.ay size söylim de gülün..eşim bir laf keşfetmiş bana ne diyoo biliyomusunuuuz çatlaaakkaydirigubbakcemile3..AŞKIM BU GECE TOKUŞTURUCAZMIII:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :asigim::asigim:
tokuşturmak heee.hay geberdim gülmekten.benimkide bu akşam salata yapıyorum dedim aşkım limon kalmamış gidip al gel.bide ben limonu ayrıcada severim.bu canım istemiyo falan dedi.bende ısrar ettim.adam döndü gülüm seni limonlamı yaptılar dedi.bende heee anamın çocuğu oluyomuş orasına limon koymuş ben olmuşum dedim.çok güldük.yemekten sonrada bunda bi kıpırtı var belli canı bişiler isityo.geldi gene yanıma.ya aşkım dedim.yeter artık böğğ geldi.bıktımm.ay oda bana dönüp yapmaya değil göstermeye geldim dedi pissss.göstercekmiş ama yapmıcakmış.ben kudurana kadar.
THA MARİA
bende zannettimki sensin dedim konuştuk birşey söylemedi allah allah dedim şaşırmıştım belki allah yazdırdı hamile kalacaksın
inşallah seliminanın başınada bişey gelmez giderkeen..yavaş yürür ordada ağır iş yapmaz inşallaah..bu aralar bende temizlik yapmıyorum vallaa.yoksa ben başladımmı tüm evi sabahtan akşama kadar temizliyorum cılkım çıkıyooo..zor bekliyorum valla adet olur olmaz başlayacam.çok gözüme batıyoo..
ama varya keşke beraber olmasaydık kahverengi şeyler geldi busefer korktuk,pişman olduk..inşallah bişeyleri tokuşturmamışızdıır içerde:)))son iki günüm kaldı bakalım. hiiç ümidim yok.sizde hazırlanın beni avutmayaaa..
kaşı gözü güzel arkadaşıııım kedersiziiiiiiiiiiiiiim son 10 güüün sooooon bebiş geliyo bebiş ya leleey ya leleeey
canım benim ne olur moralini bozma tatlım olmazsada olmasın senin tatlı canın saolsun hem daha bişey belli değil lütfen bizi merakta bırakma :teselli:lekelenmelere devam sanırım adet oluyorum..beni bugünlük affedin hiç iyi değilimsenağlama senağlama senağlama :a015::a015::a015:
kizlar size bu satirlari sütün üzerinden yaziyorum :roflol:
sabah okur gülersiniz artik. neseli baslayin güne.
arnavut güzelim, Allah hayirlisini versin üzülme nooolur :teselli:
günaydın kızlar
sizi sürekli takip ediyorum ama eşim askerde olduğu için daha uygulama başlamadım
size bişey danışmak istiyorum bende enfeksiyon çıktı 10 gün önce doktorum bir fitil verdi 4. gününde üstümü başımı batıracak derecede iltahap aktı ama kasıklarım ağrımaya devam ediyor acaba hala varmı diye korkuyorum.maydonozlu süt buharını yapsam yoksa elma yağınımı yumurtalıklarda iltahap varsa onuda sökermi siz yaptığınız zaman iltihap akıyormu.eşimin gelmesine 21 gün var inşallah sizden aldığım taktikleri uygulamaya başlıcam.arnavutgüzeli bende arnavutum bu arada hemşeriyiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?