Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

:1shok: kaydirigubbakcemile3 abuuuu bak dünyayı kuşatmışıııız..hihoyyythihoyyyt meyraaam bu sana bir işareettiiiiir SEN ARNAVUTGÜZELİNİN KÜRÜYLE HAMİLE KALICAKSIIIIINhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN BU AY SEEEEEN VARYA SEEN BOMBAYII AHNADAA PATLATACAAN KIIIIIIIZ:CüvCüv::teytey:

tokuşturmak heee.hay geberdim gülmekten.benimkide bu akşam salata yapıyorum dedim aşkım limon kalmamış gidip al gel.bide ben limonu ayrıcada severim.bu canım istemiyo falan dedi.bende ısrar ettim.adam döndü gülüm seni limonlamı yaptılar dedi.bende heee anamın çocuğu oluyomuş orasına limon koymuş ben olmuşum dedim.çok güldük.yemekten sonrada bunda bi kıpırtı var belli canı bişiler isityo.geldi gene yanıma.ya aşkım dedim.yeter artık böğğ geldi.bıktımm.ay oda bana dönüp yapmaya değil göstermeye geldim dedi pissss.göstercekmiş ama yapmıcakmış.ben kudurana kadar.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok anacım kudurmuşlar bunlar çok fena:1shok:..daha neler vardaa onları hiç anlatmayalım dimiii..:1closedeyes:

HUHUUUU ARNAVUT GÜZELİ NERDESİN HAYATIM SENİ BEKLİYORUZ YOKSAM TEST YAPMAYAMI GİTTİN KISSS sengözlerimebaksanabHADİ SENİ BEKLİYORUZ AÇ ŞU BİLGİSAYARINI MERAKTA BIRAKMA BİZİ:icecream:

THA MARİA
bende zannettimki sensin dedim konuştuk birşey söylemedi allah allah dedim şaşırmıştım belki allah yazdırdı hamile kalacaksın

canım inşallah hepimiz hamiş kalırız bu arada bu ay zaten imkansız adetliyim su an zatende calısmalara devam durmak yok secim propagandası gibi oldu ama artık :lepi:

canım sen bencede hamilesin lekalanmelerin gelmiş hadi inşallah canım çok sevindim haberini bekliyoruz korma ya tokuşturdum diye allah korur varsa :CüvCüv::CüvCüv:

ayy kızlar ben de merak ettiim.hamiş var mı?
hadi bkalım insallah bu ay hepimizin yüzü güler....

lekelenmelere devam sanırım adet oluyorum..beni bugünlük affedin hiç iyi değilimsenağlama senağlama senağlama :a015::a015::a015:

lekelenmelere devam sanırım adet oluyorum..beni bugünlük affedin hiç iyi değilimsenağlama senağlama senağlama :a015::a015::a015:
canım benim ne olur moralini bozma tatlım olmazsada olmasın senin tatlı canın saolsun hem daha bişey belli değil lütfen bizi merakta bırakma :teselli:

canım ya sıkma canını allahtan hayırlısı. sen kendini kötü hissedersen her şey kötü olur. pozitif düşünelim her şey pozitif olsun inşallah.

kizlar size bu satirlari sütün üzerinden yaziyorum :roflol:
sabah okur gülersiniz artik. neseli baslayin güne.

arnavut güzelim, Allah hayirlisini versin üzülme nooolur :teselli:

kizlar size bu satirlari sütün üzerinden yaziyorum :roflol:
sabah okur gülersiniz artik. neseli baslayin güne.

arnavut güzelim, Allah hayirlisini versin üzülme nooolur :teselli:

en kısa zamanda bende deneyecem adetim biter bitmez...kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar
sizi sürekli takip ediyorum ama eşim askerde olduğu için daha uygulama başlamadım
size bişey danışmak istiyorum bende enfeksiyon çıktı 10 gün önce doktorum bir fitil verdi 4. gününde üstümü başımı batıracak derecede iltahap aktı ama kasıklarım ağrımaya devam ediyor acaba hala varmı diye korkuyorum.maydonozlu süt buharını yapsam yoksa elma yağınımı yumurtalıklarda iltahap varsa onuda sökermi siz yaptığınız zaman iltihap akıyormu.eşimin gelmesine 21 gün var inşallah sizden aldığım taktikleri uygulamaya başlıcam.arnavutgüzeli bende arnavutum bu arada hemşeriyiz:))

Son düzenleme:
kızlarr insallahhh Allah en kısa zamanda tüm hasretle bekleyen biz anne adaylarına,
sağlıklı evlatlar nasip eder.

QUOTE=tubayok;6498214] kızlarr insallahhh Allah en kısa zamanda tüm hasretle bekleyen biz anne adaylarına,
sağlıklı evlatlar nasip eder.
[/QUOTE]

amin canım.:Saruboceq:inş bebeklerimizi alırız kucağımıza...

canim adacayi yagi cok ise yariyor. bende bayagi söktü iltihap ama cok fazla yaptim sanirim, tahris oldu cildim. 2-3 damla yater, fazla koyma sakin. dene bak cok ise yaradigini sende göreceksin

sütte cok ise yaradi bende bu arada. adayagi yara yapinca sütü denedim. böyle afedersin cektikce uzayan seffaf ve cok miktarda akintim oldu. buda ise yariyor kesnlikle.

kızlar bu adayağıyla süt buharını adetin 5. günümü yapıyorduk. bide sabah sütü akşam adayağını yapsak olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…