Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

evet haklısın dr lara ilaçlara okadar para veriliyo pressi denemekte fayda var...
11 yıl dile kolay ne güzel ya ama sonuç önemli olan.
ay inşallah bizlerde de öle bir mücize olur

canlarım ben eşimin yanına gidiyom aradı okula çağırdı.yarın bayram biraz yardım edicem ona.kusuruma bakmayın.hepinizi öptüm.arnavutgüzelimmm senden hayırlı haberler bekliyoruz.

canlarım ben eşimin yanına gidiyom aradı okula çağırdı.yarın bayram biraz yardım edicem ona.kusuruma bakmayın.hepinizi öptüm.arnavutgüzelimmm senden hayırlı haberler bekliyoruz.

koşmadan git bu sefer kolay gelsin Şeniz

e tabi anlamamıştıırr maşallaaaah bu demek oluyoki sen pre-seede bin basarsıın maşallaaaaah itfaye hortumu gibisindiirr..hihoyyyt

hadi bakalım hayırlı olsuuun spermler yolunu bulsuuuuuuun yarrabiiiiim..AMİİİİİİİİİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BİDE BUGÜN DENEYİN BAKALIIIM..kaydirigubbakcemileBENCE ÇAKTIRMIYODUR :mymeka: YOKSA HİİSEDİLMEYECEK GİBİ DEĞİLdelikafadulden

kız duruuu sabah kahvesi yaptım gel de içekkk.bizden başka kimse yok burada.uykucularrrr.

VAY VAY VAAAAY..bide pre-seedi kullanma talimatlarınıdamı anlatıyosunuz garrii.abuuuu editör istifa edicek bizim yüzümüzden kızlaar.yok tüp şeffamı,yok tüpü sıkıp sok..ohooo valla süpersiniz..okadar çalışmadan sonraa bide erken mi kalktınıızzz.iyi valla kulaklarımda bir çınladı bir çınladıı ki sormayın ama malesef ben kalkamadım çünküüüüükaydirigubbakcemileŞenizşutarafagitti anladınız siz onu.gene dayamadıkkaydirigubbakcemile3:icecream:..hayır tutan bişeyide düşürücez..:1closedeyes:

İnşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: preseedle yol almışlardırrrr tüplere doğruuuu

vüüüüüş allah bozmasıııın allah artırsııın buuu performansınızııı maşallaaaahbide bu çalışmalardan sonra bebişde tutarsaaa:ecrin_bebek: allaaah derim..hihoyyythihoyyythihoyyytkaşı gözü güzel arkadaşım biran önce meleğine kavuşman dileğileee:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug:

kulaklarını çınlattık walla :jeyyar: işe gelmek için mecburen kalkıyorumm...sizi yaramazlar siziiiiii:jeyyar:

inşallah seliminanın başınada bişey gelmez giderkeen..yavaş yürür ordada ağır iş yapmaz inşallaah..bu aralar bende temizlik yapmıyorum vallaa.yoksa ben başladımmı tüm evi sabahtan akşama kadar temizliyorum cılkım çıkıyooo..zor bekliyorum valla adet olur olmaz başlayacam.çok gözüme batıyoo..

ama varya keşke beraber olmasaydık kahverengi şeyler geldi busefer korktuk,pişman olduk..inşallah bişeyleri tokuşturmamışızdıır içerde:)))son iki günüm kaldı bakalım. hiiç ümidim yok.sizde hazırlanın beni avutmayaaa..

kaşı gözü güzel arkadaşıııım kedersiziiiiiiiiiiiiiim son 10 güüün sooooon bebiş geliyo bebiş ya leleey ya leleeey

MELEĞİMMMMMMM KADER ARKADAŞIM :1hugAHA ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞSIN BENİM GÜNLERİ SAYMAYA CANIM BENİM DAHA 10 GÜN VAR SAYMA ŞİMDİ SON 5 GÜNE GİRİNCE BERABER SAYARIZ kaydirigubbakcemile5BENİM BU AY ÜMİDİM VAR İÇİMDEN BİR SES ÇOK YAKINDA ANNE OLACAKSIN DİYO YA BAKALIM HAYIRLISI ...
CANIM BAK ÜMİTLENDİRİYO GİBİ OLMUYAYIM AMA O KAHVERENGİ LEKELENMEN DAHA ÖNCE GELMEDİYSE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR BENİM ABLAMDA KIZINA HAMİLEYKEN GÜNÜ GELMEDEN KAHVERENGİ LEKESİ OLUYORMUŞ İNŞALLAH SENİNDE ÖYLEDİR SENİN ADET GÜNÜN YARINDI DİMİ EEE BEN NE DİYE DÜN SON 3 GÜN DİYORUM :mymeka:SON 1 GÜN

hamarat gelin a.s. canım içerde bebiş tutunsa bile birşey olmaz herhalde korkma canım benim :1hug:

arnavutum güzelim lekelenme dedin bence yat dinlen ağır birşey kaldırma bebiş yerleşmesi olabilir :ecrin_bebek: :teytey::dance:

ay arnavutgüzelimm çok dikkat et enişteye de süle uzak dursun az senden.valla bende kedersizim gibi düşünüyorum.eğer daha önce böle lekelenmelerin olmadıysa yerleşme kanamasıdır.innnşşşaaaaaaaaallllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.ayy valla kalpten gidecem beeee.çok heyecan yaptııımmm.

oy gözü kaşı güzel arkadaşım beniim..gene senin ağzından bal damlıyooo vallahaaa.beni heycanlandırıyosunuzz baaak.çok korkuyorum yarın addet tarihim,sanırsam olucam.bu yaşadıklarımın hepisi bence piskolojik.çok etkileniyorum yazdıklarınıza bir görseniz nasıl hevesliyim,yürüyüşüm bile değişti.sanki bir kilo taşıyorumda karnımdaa öyle paytak paytak yürüyorum..hemen hamile havasına girdim sayenizdee.anacım 100 kez söylendi bu banaa ,çocuğum dayanamayıp gelcek gibime geliyo ama sonra hüsrana uğrayacağımı biliyorum..bunlar tatlı birer heycan okadar hepisi birer rüya yarın biticek gibi,yarın herşey kursağımda kalıcak gibii.yarın sabah 11 gibi benim adet gelir yaa biliyorum olmadı ertesi gün geliirr:çok üzgünüm:..amaaaaaan üüüfff gene karartım içimii..neyse konuşmayalım artık beniiiiyerimseniben sormayın bana bişey ben sizee söylerim çok korkuyoruuum çoook nolur allahım benim gözümün nurunu gönder nolur..:Saruboceq:kalp atışlarım hızlı atıyo nefes nefeseyim okadaaar..göğüs kafesim bile daralıyoo ooffff..:çok üzgünüm::a015::a015::a015:

arnavutum güzelim lekelenme dedin bence yat dinlen ağır birşey kaldırma bebiş yerleşmesi olabilir :ecrin_bebek: :teytey::dance:

vallaa aya kayıp düşücekse buyursun napiim..düşün düşün nereye kadar..şimdi babaanneme gittim geldim motorlaa bide kahve içtiim ooohhh.falda çok güzel şeyler çıktııı.. hayırlısıııı bakalım..o lekelenmeler heralde adet belirtisiiii ..üfff:çok üzgünüm:

dur garii heycan yapmaa yaaa.üf bendee yerimde duramıyoruuum ammaa busefereee.abuu siz adamı öldürürsünüz kız adetim gecikirse sizin yüzünüzdendir baaaaah.vallahaa kanım çekildii heycandaaan..benii heycanlandırıyosunuz..bak yarın hamileyim yazıcam hepimiz rahatlıycaz ha ne dersiniizzz.

anacım kocayı uzak tutmak mıı nerdeee.biz 24 saat beraber Şeniz işimizde aynııı.ay size söylim de gülün..eşim bir laf keşfetmiş bana ne diyoo biliyomusunuuuz çatlaaakkaydirigubbakcemile3..AŞKIM BU GECE TOKUŞTURUCAZMIII:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :asigim::asigim:

kizlar preesed i aldim nihayet bugün, malum bizim calismalar basliyor artik.20 euro yani 40 tl filanmis. icinden 6 tane tüp cikti. seffaf renkte. bakalim hayirlisi... neler olacak cok merak ediyorum. birde ovulasyon testi aldim. yarin sabahtan baslyioruz insallah. gelismelerden haberdar ederim sizi:)

bide ne olduuuu. eczaci kiz arnavut ciktiiiiii.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tokuştu tokuştuuu geliyo bebiiişşşşş hihoyyyt:teytey::dance::CüvCüv:

meyracıımmm hadi hayırlı olsun inşallah gelsin bebiişşşşşşş:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:CüvCüv::CüvCüv:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…