yaww benim hiç yüz resmim yokmuş bilgisayardaaaa abuuuuu kocam çekmemiişşşşşşş deminden beri arıyoruummmmm:uhm:
arkadaşlar inş bir vesile olurda hamile kalırsınız hayırlı bir şekilde..
bu akşam eve gelirken bende ovulasyon testi aldııımmm içinden tek kullanımlık çıktııııı zaten piyasada yokmuş bu aralarrrrr eczacı dediiiii....delikafadulden eczacı adam demezmi hayırlı olsun diyeee nasıl utandım :asigim:
kız niye utanıyon.acep adam hamilelik testiylemi karıştırdı.innnşalllahhh hamilelik testide alırsın o eczaneden
canlarım.ben çıkıyom.buharımı yapayım.kociş bekliyo.bugece erken davranalım da akşamki gibi uyuyakalmayalım.bu sefer başka yerlerimiz tutulacak.hadi öptüm hepinizi.dualarım sizinle canım arkadaşalrım.
ayyyyy alemsin arnavutgüzeli :roflol::roflol::roflol:abuuuu toplu haldee çalışma vaar..kızlar aşka mı geldiniiiiizz.ben yapmıyorum artık çalışmaa böğ geldiiii ama eşim fena alıştııı:))))dedim geçen yüzünü bile görmek istemiyoruuuum onun değil birisiniiiiinnn:))))
resminimi koydu durualya bende görmedim yaaaaaa:sm_confused:yaaa ben göremedim duruyuuuu :1no2: bende istiodum yaa kacirdimmm
abuuuu toplu haldee çalışma vaar..kızlar aşka mı geldiniiiiizz.ben yapmıyorum artık çalışmaa böğ geldiiii ama eşim fena alıştııı:))))dedim geçen yüzünü bile görmek istemiyoruuuum onun değil birisiniiiiinnn:))))
yaaa ben göremedim duruyuuuu :1no2: bende istiodum yaa kacirdimmm
ayyyyy alemsin arnavutgüzeli :roflol::roflol::roflol:
resminimi koydu durualya bende görmedim yaaaaaa:sm_confused:
abuuuu toplu haldee çalışma vaar..kızlar aşka mı geldiniiiiizz.ben yapmıyorum artık çalışmaa böğ geldiiii ama eşim fena alıştııı:))))dedim geçen yüzünü bile görmek istemiyoruuuum onun değil birisiniiiiinnn:))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay ilahi sen çok yaşa emiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
preseedi dün akşam ilk defa kullandımm kocam bişi anlamamışşşkafamçokkarıştıdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaaa görüpde napcanız kızzz midenize cuk diye otururum sonraaa bak demedi demeyiiinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akşam herkes çalıştı valla.aferin bizeeeeehaklısın canım bana daböğğğ geldii.bende görmek istemiyorum artık.akşam son preseedi koydum.eşimde diyoki şükür ya bitti.ben doğal halini özledim falan.yahu benim herifte bi garip hee.baştan ooo süper.şimdi illede doğal hali.buharda bittiii.acaba neler oldu içerde varmıdır bişiler.
anlamamışmıııııııııııııııııı??????????hadi ya.senin preseed nasıl.sakın türkiyede ki taklit versiyornu olmasın.tüpler nasıl.şeffafmı.
kız gene avatara kazulet gibi bişi koymuşsun.bak millet merak ediyo seni.niye değiştirdin resmiii.otur anaaam otur cukkk diye otur midemizeee.güzel arkadaşıııımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?