Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

yaww benim hiç yüz resmim yokmuş bilgisayardaaaa abuuuuu kocam çekmemiişşşşşşş deminden beri arıyoruummmmm:uhm:

ah senin o kocanda yaniiii.niye çekmemiş.benimki buhara oturduğum anada bile alıo foto video çekiyo.acayip kızıyom.kalkıp elindende almıyom.bigün geçirecem tencereyi kafasına

kız niye utanıyon.acep adam hamilelik testiylemi karıştırdı.innnşalllahhh hamilelik testide alırsın o eczaneden

canlarım.ben çıkıyom.buharımı yapayım.kociş bekliyo.bugece erken davranalım da akşamki gibi uyuyakalmayalım.bu sefer başka yerlerimiz tutulacak.hadi öptüm hepinizi.dualarım sizinle canım arkadaşalrım.

kız niye utanıyon.acep adam hamilelik testiylemi karıştırdı.innnşalllahhh hamilelik testide alırsın o eczaneden

hayır canım üzerinde yazıyoooo tek kullanımlık ovulasyon testiiiiii ben içinde birkaç kullanımlık var zannettim neysee bu arada eşinle resmini koymuşsunn ççooookkkkk güzel çıkmışsınız ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım birde bebiş versin yüce rabbim inşallah:ecrin_bebek:

canım kolay gelsinn çalışın çalışın :jeyyar::jeyyar: bende yapacam şimdi buharımı iyi akşamlar canım

abuuuu toplu haldee çalışma vaar..kızlar aşka mı geldiniiiiizz.ben yapmıyorum artık çalışmaa böğ geldiiii ama eşim fena alıştııı:))))dedim geçen yüzünü bile görmek istemiyoruuuum onun değil birisiniiiiinnn:))))

ayyyyy alemsin arnavutgüzeli :roflol::roflol::roflol:
yaaa ben göremedim duruyuuuu :1no2: bende istiodum yaa kacirdimmm
resminimi koydu durualya bende görmedim yaaaaaa:sm_confused:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay ilahi sen çok yaşa emiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

preseedi dün akşam ilk defa kullandımm kocam bişi anlamamışşşkafamçokkarıştıdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaaa ben göremedim duruyuuuu :1no2: bende istiodum yaa kacirdimmm

ayyyyy alemsin arnavutgüzeli :roflol::roflol::roflol:
resminimi koydu durualya bende görmedim yaaaaaa:sm_confused:

anaaaaaaaa görüpde napcanız kızzz midenize cuk diye otururum sonraaa bak demedi demeyiiinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

akşam herkes çalıştı valla.aferin bizeeeeehaklısın canım bana daböğğğ geldii.bende görmek istemiyorum artık.akşam son preseedi koydum.eşimde diyoki şükür ya bitti.ben doğal halini özledim falan.yahu benim herifte bi garip hee.baştan ooo süper.şimdi illede doğal hali.buharda bittiii.acaba neler oldu içerde varmıdır bişiler.

anlamamışmıııııııııııııııııı??????????hadi ya.senin preseed nasıl.sakın türkiyede ki taklit versiyornu olmasın.tüpler nasıl.şeffafmı.

anaaaaaaaa görüpde napcanız kızzz midenize cuk diye otururum sonraaa bak demedi demeyiiinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız gene avatara kazulet gibi bişi koymuşsun.bak millet merak ediyo seni.niye değiştirdin resmiii.otur anaaam otur cukkk diye otur midemizeee.güzel arkadaşıııımmm.

meyracığımın adeti de bu gün bitiyooooo.oda başlıycak çalışmalara.çok tatil yaptı meyraaammm.sıra sende çalış bakalım.inşalllaaah sonunda 9 ayyy tatil yaparrrr..

seliminam nasıl oldun iyimisin canıma.s.

İnşallah tutmuştur seliminam hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.

kız gene avatara kazulet gibi bişi koymuşsun.bak millet merak ediyo seni.niye değiştirdin resmiii.otur anaaam otur cukkk diye otur midemizeee.güzel arkadaşıııımmm.

:roflol::roflol::roflol::roflol: kazulet gibi :roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldüm yine kız sen varyaaaaa alemsin haaa :roflol::roflol::roflol::roflol: huuuuuuhhhhhhh dıhgandıııımmmmmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…