rica ederim balııımmm inşallahhh inşalllahhh emeğinin karşılığı geliyodur bu ay :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benimmmm kıyamam sana geçmiş olsun belini sıcak tut ve yürüyüş yap çok oturma tamammı tatlım haa bide kas gevşetici krem varsa sür iyi gelecek :1hug:kızlar 3 ay oldu şu buharı yapıyorum belime yastık koyuyorum falan filan.ama akşam başıma gelen daha önce hiç olmamıştı.akşam belime yastığı koydum.zamanın dolmasını bekliyorum.ayyyy bi uymuşum.yastık belimin altında duş almadan.sabah kalktım yastık bacaklarımın altında.belim tutulmuşşşş.hemen kalktım duş aldım ama belim rahatlamadı.bi tavsiyeniz varmı.sağa sola dönerken bütün vücudumla dönüyorum.çok tötü oldu bu yaaaa.
valla canım rüyan çok güzel horozo bilmiyorum ama tavukta yumurtada bebeğe işarettir hadi inşallah :Saruboceq:kızlar akşam rüyamda hem tavuk hem horoz hemde yumurta gördüm.acep ne anlama geliyodur gariii.anlayan varmı.nette baktım biraz.belki sizin yorumlar farklıdır.acep tavuk ben horoz eşim yumurtada bebişmiiiiii.gene başladım manalı manalı rüyalar görmeye.rüyalarrr gerçek olsaaaaa
canım benimmmm kıyamam sana geçmiş olsun belini sıcak tut ve yürüyüş yap çok oturma tamammı tatlım haa bide kas gevşetici krem varsa sür iyi gelecek :1hug:
valla canım rüyan çok güzel horozo bilmiyorum ama tavukta yumurtada bebeğe işarettir hadi inşallah :Saruboceq:
canım arkadaşım benimde öyle oldu geçenlerde,, ama iyiyim şimdi sol kasığımda sanki bir şişlik vardı yürüken hisediyordum,, dediğin gibi tuvalete gittiğim zamanda benimde ağrı yapıyodu ...hayırdır inşallah yoksaaaaa:CüvCüv::CüvCüvtamam tatlım dediklerini yaparım.bende nette baktım bebek diyo .keşke öyle olsa.kasıklarım çok ama çok ağrıyo.saki içeride bişiler şişmiş gibi.afedersin ama tuvaletimi yaparken bile ağrıyo.neden acaba.normalde yumurtlama zamanımda ağrı olurdu ama bu kez daha çok ağrıyo.inşallah bi terslik yokru.
canım arkadaşım benimde öyle oldu geçenlerde,, ama iyiyim şimdi sol kasığımda sanki bir şişlik vardı yürüken hisediyordum,, dediğin gibi tuvalete gittiğim zamanda benimde ağrı yapıyodu ...hayırdır inşallah yoksaaaaa:CüvCüv::CüvCüvlurmu olur kısss allah büyük
canım benim ne oldu yaaaaaaaa ..ama ağla ağla açılırsın bebeğimkızlar ben acayip doldum biraz çıkıp ağlıycam.öptüm hepinizi.
ArnavutgÜzelİm avatar resmİne bayıldım.Çok yakıŞmıŞŞŞ.
çok saol tatlım.inşalllah geçer.yoksa çalışmalara ara vericezzz.inanılmaz acıyo.
kızlar akşam rüyamda hem tavuk hem horoz hemde yumurta gördüm.acep ne anlama geliyodur gariii.anlayan varmı.nette baktım biraz.belki sizin yorumlar farklıdır.acep tavuk ben horoz eşim yumurtada bebişmiiiiii.gene başladım manalı manalı rüyalar görmeye.rüyalarrr gerçek olsaaaaa
kızlar ben acayip doldum biraz çıkıp ağlıycam.öptüm hepinizi.
canım benim ne oldu yaaaaaaaa ..ama ağla ağla açılırsın bebeğim
sağol gülüm beniiiim..:1hug::1hug: namaz kıldığım zamanlarımdaydı o karee..şiimdi bırakmak zorunda kaldım:mymeka:malesef..
canım noldu yaa geçmiş olsuuun canım beniiim kıyamaaaam..eşin uyandırmamışmıı senii??tatlım dikkattet kendinee.ilaç içmeni istemiyorum yoksa br kas gecşetici içsen hemen geçerde işte kas gevşeticiside herşeyini gevşetir busfer..tekrar geçmiş olsuuun.keşke yanında olsam da bens ana bir güzel masaj yapardımkiiii sorma.bende hafif bioenerji vaar.
canım beniiiiiiiim:teytey:yumurtaaa görmeeek BEBEĞE İŞARET EDEEEER:teytey: HADİ İNŞALLAAH BU AY HAMİŞ OLURUSUUUN BİTANEM BENİİİİİİİİMhihoyyythihoyyythihoyyyt..BEN ÖYLE BİLİYORUM..HAMİLE KALNLAR GENELDE O AY YUMURTA GÖRÜYOLARMIIŞ..:1hug:
seliminam ağlama diyecemiycemm ağla kedersizime katılıyorummm açılırsıınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?