Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

ahh canım benimmmm.bende 5 yıldır bekliyorum bebeğimi.3 aşılama 1 tüp bebek yok yok yokkkkk.şimdide alternatif tıbba yöneldim enazından tüp bebeğe kadar kiii inşallah gerek kalmaz.buharı 3.kez yapıyorum.bakalaım bu ay olacakmı.etrafımızdaki insanların ii niyetle söylediklerini bile kötü anlayabiliyoruz.oyüzden takma kafana.bende çalışıyordum ancak şuan çalışmıyorum.oyalanacak başka şeler bulmaya çalışıyorum.sende öyle yap.sal kendini rahat olsun kafan.öpüyorum canım seni rabbim biranönce mucizelerimizi gönderir inşallah.

bu olayı yaşayanı ben tanımıyorum karamanlı bir arkadasımın komşularıymış bu bayan bildigim bu kadar belirtmiştim zaten ama soruşturucam tekrar kulakdan dolma olsa pek inanmazdım ama bu kız arkadasım benim ev arkadasımdı bekarken

neyse tatlım.sen duyduklarını yazmışsın.paylaşmışsın.uygulamak yada uygulamamak sana klamış bişi.inşallah rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur.

inşallah isteyen herkes kavuşur bebişlerine canım tek dileğimiz bu saglıklı bebişlerimizi alalım kucaklarımıza

arkadaşlar çok güzel destekleriniz moral bulıuyor insan inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun senin puroblemin ne yoksa hiçbirşey olmadığı halde olmuyormu

içmeye başladımda ben çörekotunuda yapıyordum bıraktım ikisi biryerde olmaz dediler bakalım buarada meyrem suresini de okuyorum 8 günüm kaldı bitirmeme allah meleklerimize kavuştutur inşallah

THA MARıA
bende zannettimki sensin dedim konuştuk birşey söylemedi allah allah dedim şaşırmıştım belki allah yazdırdı hamile kalacaksın

seliminam walla sende fıstık gibisin heeee sanada kırkbirbuçuk kere maşallahhhh

arkadaşlar çok güzel destekleriniz moral bulıuyor insan inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun senin puroblemin ne yoksa hiçbirşey olmadığı halde olmuyormu

tatlım benim problemim sağ tüpüm kapalı malesef.inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz.

kızlar 3 ay oldu şu buharı yapıyorum belime yastık koyuyorum falan filan.ama akşam başıma gelen daha önce hiç olmamıştı.akşam belime yastığı koydum.zamanın dolmasını bekliyorum.ayyyy bi uymuşum.yastık belimin altında duş almadan.sabah kalktım yastık bacaklarımın altında.belim tutulmuşşşş.hemen kalktım duş aldım ama belim rahatlamadı.bi tavsiyeniz varmı.sağa sola dönerken bütün vücudumla dönüyorum.çok tötü oldu bu yaaaa.

canım ya çok geçmiş olsun aromatik yağlarla bi masaj yaptır sıcak sıcak yat dinlen biraz bişeyin kalmaz allahın izniyle.öpüyorummm

canım ya çok geçmiş olsun aromatik yağlarla bi masaj yaptır sıcak sıcak yat dinlen biraz bişeyin kalmaz allahın izniyle.öpüyorummm

çok saol tatlım.inşalllah geçer.yoksa çalışmalara ara vericezzz.inanılmaz acıyo.

kızlar akşam rüyamda hem tavuk hem horoz hemde yumurta gördüm.acep ne anlama geliyodur gariii.anlayan varmı.nette baktım biraz.belki sizin yorumlar farklıdır.acep tavuk ben horoz eşim yumurtada bebişmiiiiii.gene başladım manalı manalı rüyalar görmeye.rüyalarrr gerçek olsaaaaa

canım beniiimmmm geçmiş olsun sanaaaaa.s.a.s. sıcak tut belini a.s.a.s.:1hug:

rüya yorumluyorum bölümünde nesrin77 arkadaşımız rüya yorumluyor yazsana orayada yorum yapsın canım....

tatlım bulamadım nerde var tam olarak biliyomusun.

bebişim ortaya karışık bölümünde burçlar,tarot,astroloji ve rüya yorumları bölümüne gir ordanda nesrin77 rüya yorumluyoruma gir canım arkadaşımız yorum yapıyor inşallah bu ay olduuu:ecrin_bebek::CüvCüv: süt maydanoz fayda ettiiii :dance::teytey:a.s.

saol aşşkkıııımmm hemen bakıyorum.

saol aşşkkıııımmm hemen bakıyorum.

rica ederim balııımmm inşallahhh inşalllahhh emeğinin karşılığı geliyodur bu ay :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…