canım çok tşr ler bana verdiğin destek için ama çok takıyorum eşim hiçbirşey söylemiyor ailesi bazen laf sokuyor hani olsa severiz gbilerinden sanki oluyor ben düşürüyorumda
daha önce çalışıyordum ama ameliyat olunca çıkış yaptım ondan sonrada bulamadım eşim kurslar göndermiyor saçma kıskançlık işte burdada kimsem yok kendi kendime akşama kadar oturuyorum hiç dışarı çıkmıyorum nereye gideceğim çıksam eşim tatillerimde götürüyor sağolsun gezdirir allah işte bakalım incir kürü uyguluyorum buay neolacak 5sene sonra mucize gerçekleşecekmi:CüvCüv:
slm canlarım.ay ben yokken neler olmuş neler.yeni arkadaşlar yeni fikirler.yumurtalar pişmiş ohoooooo.canlarım alıntı yapmadan genel olarak yazmak istedim.şu yumurtaların pişmesi.paylaşan arkadaşım da duyduğunu yazmış.oda bizi düşünerek yazmış.kötü niyetle değil.saolsun.ama yorum yapamadan da geçemiycem.ben geçen yıl eşimle bi termal hotele tatile gittik.okadar sıcak suların içine girdimki.yumurtalar pişmedi çatır çatır çalışıyorlar.buharada zaten hissedebileceğimiz şekilde oturuyoruz.yakarcasına değil.hem zaten buhar yumurtalara okadar sıcaklıkta ulaşmaz.yani buhar yumurtalara ulaşana kada ohoooooo.acaba yumurtları pişen arkadaş şuan adet oluyomudur.paylaşan arkadaşımın eğer bi biklgisi varsa lütfen yazsın.çünkü yumurtaları piştiyse hamile kalamayacağı gibi adette olamaz kii ağrıdan duramaz bence.canım arkadaşım yinede paylaşımın için çok saol.naagihancım canııım sen neler yaşamışsın öyle.tatlım kendine zarar vermişsin sakin ol.sadece sen değilsin bu durumda olan.canarım ayrıca şunuda belirtmek istiyorum.size ve kendime zarar verecek hiç birşeyi bile bile burada paylaşmam.1.sayfadan itibaren bakarsak örneklerle dahi olsa bu yöntemle hamile kalnlar olmuş.ayrıca benim arkadaşım 11 yıl sonra bebeğine kavuştu.ben bunu doktorumla bile paylaştım o bile onayladı.arnavutgüzelinin dediği gibi bu doktor kesin alternatif tıa karşıdır.alıntı yaparak yazmadığım için oradan oraya atladı anlatmak istediklerim kusura bakmayın.
bu olayı yaşayanı ben tanımıyorum karamanlı bir arkadasımın komşularıymış bu bayan bildigim bu kadar belirtmiştim zaten ama soruşturucam tekrar kulakdan dolma olsa pek inanmazdım ama bu kız arkadasım benim ev arkadasımdı bekarken
ahh canım benimmmm.bende 5 yıldır bekliyorum bebeğimi.3 aşılama 1 tüp bebek yok yok yokkkkk.şimdide alternatif tıbba yöneldim enazından tüp bebeğe kadar kiii inşallah gerek kalmaz.buharı 3.kez yapıyorum.bakalaım bu ay olacakmı.etrafımızdaki insanların ii niyetle söylediklerini bile kötü anlayabiliyoruz.oyüzden takma kafana.bende çalışıyordum ancak şuan çalışmıyorum.oyalanacak başka şeler bulmaya çalışıyorum.sende öyle yap.sal kendini rahat olsun kafan.öpüyorum canım seni rabbim biranönce mucizelerimizi gönderir inşallah.
ben eminimki o mucize bir iki ay sonra gerçekleşecek gör bak o yüzden sen sakın kendini üzme tatlım beniiim..kiiiim nederse desin yaa boşveer,sen kendine bak kocana bak..bişey dedilermi ben allahmıyım karnıma bebeği sokacak sizidemi alah korkunuz yok de geç bak bidaha diyebiliyolarmııı..zaten başımıza ne geliyosa onun bunun diyenlerin yüzünden gelliyoo,biran önce doğurup sanki onlara ıspat etmek istercesine uğraşıyoruzz..sıkma sen tatlı canını üzülme hepimiz öyleyiz bekliyoruz sabırsızlıklaa..tamam benim eşimde biraz kıskançtır izin vermez benim çalışmamı 5 dilim var oysaa..ama en azından arkadaşlarımla çıkıp gezebiliyorum o konuda özgürüüm..el işi ya bak ben sana birsürü örgü öğretirim hem:teselli:
bu inciri iç bak 42 gün kullan mutlaka bırakma,bakarsın şurda 1 ay sonraa senin o güzel haberini alırıııızz:CüvCüv: DUALARIMDASIN..kandilin mübarek olsun ..bu gece bol bol dua et bu gece çok güzel ve önemli bir gecee..:1hug:
arkadaşlar çok güzel destekleriniz moral bulıuyor insan inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun senin puroblemin ne yoksa hiçbirşey olmadığı halde olmuyormu
seliminam walla sende fıstık gibisin heeeesanada kırkbirbuçuk kere maşallahhhh
canım ya çok geçmiş olsun aromatik yağlarla bi masaj yaptır sıcak sıcak yat dinlen biraz bişeyin kalmaz allahın izniyle.öpüyorummm
kızlar 3 ay oldu şu buharı yapıyorum belime yastık koyuyorum falan filan.ama akşam başıma gelen daha önce hiç olmamıştı.akşam belime yastığı koydum.zamanın dolmasını bekliyorum.ayyyy bi uymuşum.yastık belimin altında duş almadan.sabah kalktım yastık bacaklarımın altında.belim tutulmuşşşş.hemen kalktım duş aldım ama belim rahatlamadı.bi tavsiyeniz varmı.sağa sola dönerken bütün vücudumla dönüyorum.çok tötü oldu bu yaaaa.
kızlar akşam rüyamda hem tavuk hem horoz hemde yumurta gördüm.acep ne anlama geliyodur gariii.anlayan varmı.nette baktım biraz.belki sizin yorumlar farklıdır.acep tavuk ben horoz eşim yumurtada bebişmiiiiii.gene başladım manalı manalı rüyalar görmeye.rüyalarrr gerçek olsaaaaa
rüya yorumluyorum bölümünde nesrin77 arkadaşımız rüya yorumluyor yazsana orayada yorum yapsın canım....
tatlım bulamadım nerde var tam olarak biliyomusun.
bebişim ortaya karışık bölümünde burçlar,tarot,astroloji ve rüya yorumları bölümüne gir ordanda nesrin77 rüya yorumluyoruma gir canım arkadaşımız yorum yapıyor inşallah bu ay olduuu:ecrin_bebek::CüvCüv: süt maydanoz fayda ettiiii :dance::teytey:a.s.
saol aşşkkıııımmm hemen bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?