hadi gözün aydın inşallah denediğin ilk ay hamile kalırsın canım ahanda böyle olasın inşallah:CüvCüv:ayyyyyy kızlaaarrrrr şimdi iş ortamı müsait kimse yokkkenn şu preseedin kendi sitesinden biriyle konuştum bana gönderiyolar hemen ayyyy heyecan yaptım iyimiiiii....bakalım bende deneyim kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın inşallah denediğin ilk ay hamile kalırsın canım ahanda böyle olasın inşallah:CüvCüv:
sen evini cennetemi çeviriceksiiin tatlım beniim.nasıl canım çektiiiiii.mis gibiii bak şimdi hayal ettim.masa da çıkaralım dışarıyaa akşama kadar laflarıız..bak sen fazla eyilerek yapma işini karnına baskı yapma tamammıı..hadi tatlım bende çok yazdım sağlıcakla kaal öptüm seni kocamaaaaan..:1hug:
ayyyyyy kızlaaarrrrr şimdi iş ortamı müsait kimse yokkkenn şu preseedin kendi sitesinden biriyle konuştum bana gönderiyolar hemen ayyyy heyecan yaptım iyimiiiii....bakalım bende deneyim kaydirigubbakcemile3
süper yaaaa keşke bu dediğini yapabilsek canım heleki bahçede içilen çay offfff mis gibiiiiii
yaaa bende almak istiyom benim herife alalım diyom şu preesd denen şeyi o da bana hele senin arkadaşlar bir denesin faydasını görürlerse bizde alırız diyo:dilcikar:allahım ne olur bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım meleklerimizi bize göndersin :Saruboceq:
kızlar merhaba,ben bu kürü daha önce kardeşimden duymuştum kız kardeşim evlendiğinde 5-6 ay hamile kalamamıştı çok evhamlı kendisi bu kürü ona teyzem söylemiş,uygulamış,şimdi iki evladı var ,ama ben faydasının olacağına çok fazla inanmamıştım,burada görünce ilgimi çekti,ben de bu ay adet olursam denemek istiyorum,ben de 1 senedir gebe kalamıyordum Şubat'ta yumurtlama tedavisi sonucunda gebe kaldım ama Mart!ta dşü yaptım ne yazıkki,doktor tekrar yumurtlama tedavisi için ii ay süre verdi,ama ben bu ay adet olursam denemek istiyorum,hadi bakalım Allah'tan hayırlısı...
inşallahhhh kedersizim umarım bu ay tutar:CüvCüv: seliminacım ve arnavutum o kadar ballandırdıki canım çektikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
son 6 gün hadi hayırlısı
yaaa bende almak istiyom benim herife alalım diyom şu preesd denen şeyi o da bana hele senin arkadaşlar bir denesin faydasını görürlerse bizde alırız diyo:dilcikar:allahım ne olur bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım meleklerimizi bize göndersin :Saruboceq:
kızlar merhaba,ben bu kürü daha önce kardeşimden duymuştum kız kardeşim evlendiğinde 5-6 ay hamile kalamamıştı çok evhamlı kendisi bu kürü ona teyzem söylemiş,uygulamış,şimdi iki evladı var ,ama ben faydasının olacağına çok fazla inanmamıştım,burada görünce ilgimi çekti,ben de bu ay adet olursam denemek istiyorum,ben de 1 senedir gebe kalamıyordum Şubat'ta yumurtlama tedavisi sonucunda gebe kaldım ama Mart!ta dşü yaptım ne yazıkki,doktor tekrar yumurtlama tedavisi için ii ay süre verdi,ama ben bu ay adet olursam denemek istiyorum,hadi bakalım Allah'tan hayırlısı...
abbooowwww dihandim ha gülmekten! :roflol:
aaaziiiimmmm gos hele gos bizde yapah :roflol:
ay ya cok merak ettim simdi. gecen eczaneye gittim almak icin, saat daha 2 idi ama eczane kapaliydi. biktim bu memleketten yaaa. insansaat 2 de kapatirmi dükkani. ins kurtulcam gerci yakinda. bende hemen alcam cok heveslendim simdi. nasil biseymis bu meret.
son5günhihoyyyt :teytey: :içelim: :lepi: kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aaaaa:1shok: kız son 6 gün varmış yaaakaydirigubbakcemile3 aboooww varyaa ben daha 13 falan diyodum içimdeeen.kız bişey kalmamış yaaa:çok üzgünüm: bak çok heycanlandıım vallaaa,yazını görünce hemen telefonuma sarıldım.benim herşeyim kayıtlıdır.mazallah telefonum çalınsa ,biterim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..hayırlısııı olsuun hayırlısııı ne diyeyim allahtan ümit kesilmeez:çok üzgünüm:
adetımın 4.gunu buakşam bnde denıyeyım balım bu kuru paylaşımınz için tesekkurler arkadaşlr
son5günhihoyyyt :teytey: :içelim: :lepi: kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?