E
EU2
Ziyaretçi
dur kız tatlı cadı yarın akşam başlıycam preseede anlatırım.dayanamazsam belki bu gece başlarım.çoooook merak ediyorum valla.sakın bizden ayrılma.her ne olursa olsun varlığın yeter.manevi desteğin çok büyük.ve bu çok büyük bi sorumluluk.sakın güzel arkadaşım.sana anlatmıştım.5 yıl oldu bitanem bu dertle yaşıyorum.allaıma şükür.sizi buldum.evet geç buldum ama böyle pes ederek erke kaybetmek istemiyorum.senin yazdığın 1 2 satırı okumak bile iyi geliyo.tabi bu buradaki bütün arkadaşlarım için de geçerli.okadar güzel destek veriyoruz ki birbirimize.normal hayatına yine devam et.eşinle ilişkin sadece aşk dolu olsun.bebişi düşünme.sal kendini.inan ozaman böyle şeyler düşünmiyceksin.dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyorum.çünkü buradaki hiçbir arkadaşımın gitmesini bizi bırakmasını istemiyorum.zaten meyra da görünmüyo.merak ediyorum onu.neyse seizi çok seviyorum.öptüm arnavutgüzelimmm.
:1hug:canımsııın beniiiim..tamam size destek olmak için hep burda olucaam siz hamiş olup gidene kadaaarkaydirigubbakcemile5size söz:1hug:bende senii kocamaaaan öpüyoruum..
tamam hadii bekliyorum şu pre-seedi sabırsızlıklaaa anlat garii neler yaşadınıız.sen mii?? yoksa eşinmii daha çok sevdiiiii:jeyyar: