Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

1 demet maydanozu mu kullandın? Ne zaman uyguladın,adetten once mi sonra mı?tam zamanı verir misin?o islemden sonra noluyor?iltihap mı akıyor?ne faydası var?

1 demet maydanozu mu kullandın? Ne zaman uyguladın,adetten once mi sonra mı?tam zamanı verir misin?o islemden sonra noluyor?iltihap mı akıyor?ne faydası var?
Evet bir maydanoz sonra eşinizle birlikte olun akıntı çok çok olmasına gerek yok bende çok olmamıştı hafiften oldu adetten bittikten bir kaç gün sonra yapmıştım

Evet bir maydanoz sonra eşinizle birlikte olun akıntı çok çok olmasına gerek yok bende çok olmamıştı hafiften oldu adetten bittikten bir kaç gün sonra yapmıştım
Acaba yumurtlama donemlerinde mi yapmalı diye düşündüm.
Hamile kaldınız mı peki?teşekkür ederim.

Evet hamile kaldım ama maydanozdan mı bilmem tabi düşük yaptım bence yumurtlama döneminden daha erken yapılmalı yumurtlama gününde zararlı olabilir diye düşünüyorum

Evet hamile kaldım ama maydanozdan mı bilmem tabi düşük yaptım bence yumurtlama döneminden daha erken yapılmalı yumurtlama gününde zararlı olabilir diye düşünüyorum
Saol canım anlattığım için deneyelim bakalım neler olacak

Cnm ben sogan kuru ve sonrasinda incir havuc kuru yapmistim. Sofan kuru yumurtlamadan once yapiliyor yumurtlamayla gelen akintiyla iltihapta akiyor. Sicakta yumurtlama da etkilenebilir. Bence once yapmaniz daha iyi

Cnm ben sogan kuru ve sonrasinda incir havuc kuru yapmistim. Sofan kuru yumurtlamadan once yapiliyor yumurtlamayla gelen akintiyla iltihapta akiyor. Sicakta yumurtlama da etkilenebilir. Bence once yapmaniz daha iyi
Hmm,tamam.bi denemeyi düşünüyorum.

Rabbim herkese nasip etsin canim .. Hamile kaldikta devami nasil olacak simdi de onu dusun dur ☺
Olsun kuzum bunlar tatlı düşünceler inşallah 40 hafta öyle uslu uslu annesi düşün sonra sağlıkla gelsin

Kizlar allah icin pko icinde bir oneri yok mu yutfen

Mrb bnde de yumutlama proble mi var yutfen siz nasil hamis kaldiniz ayrinti li yazar misnz

Kımse yokmu burda yorumları okudum bu yolla hamıle kalanınız yokmu bende sütlü maydanoz buharını ıkı gündür yapıyorum adetım bıtınce başladım yarın üçüncüyü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…