1 demet maydanozu mu kullandın? Ne zaman uyguladın,adetten once mi sonra mı?tam zamanı verir misin?o islemden sonra noluyor?iltihap mı akıyor?ne faydası var?Amin cnm inş..En son mayıs ayında denedim haziranın sonlarına düşük oldu...bir kilo süt kaynattım sonra kaynamaya başlayınca maydanozu bütün bütün koydum beş dakikada öyle kaynattım sonra banyoda uyguladım ama kendini yakma :) tabi biraz yakınlaş Nasıl anlatsam bilmiyorum ama neyse kadın kadınayız nede olsa iki bacağının arasına koy tuvalete oturur gibi otur ama yakma kendini süt soğuk olunca yine aynı sütü kaynattım ama hergün taze taze yap cnm üç gün üstüste uyguladım
Evet bir maydanoz sonra eşinizle birlikte olun akıntı çok çok olmasına gerek yok bende çok olmamıştı hafiften oldu adetten bittikten bir kaç gün sonra yapmıştım1 demet maydanozu mu kullandın? Ne zaman uyguladın,adetten once mi sonra mı?tam zamanı verir misin?o islemden sonra noluyor?iltihap mı akıyor?ne faydası var?
Acaba yumurtlama donemlerinde mi yapmalı diye düşündüm.Evet bir maydanoz sonra eşinizle birlikte olun akıntı çok çok olmasına gerek yok bende çok olmamıştı hafiften oldu adetten bittikten bir kaç gün sonra yapmıştım
Evet hamile kaldım ama maydanozdan mı bilmem tabi düşük yaptımAcaba yumurtlama donemlerinde mi yapmalı diye düşündüm.
Hamile kaldınız mı peki?teşekkür ederim.
Saol canım anlattığım için deneyelim bakalım neler olacakEvet hamile kaldım ama maydanozdan mı bilmem tabi düşük yaptımbence yumurtlama döneminden daha erken yapılmalı yumurtlama gününde zararlı olabilir diye düşünüyorum
Öyle mi diyorsunEvet hamile kaldım ama maydanozdan mı bilmem tabi düşük yaptımbence yumurtlama döneminden daha erken yapılmalı yumurtlama gününde zararlı olabilir diye düşünüyorum
Cnm ben sogan kuru ve sonrasinda incir havuc kuru yapmistim. Sofan kuru yumurtlamadan once yapiliyor yumurtlamayla gelen akintiyla iltihapta akiyor. Sicakta yumurtlama da etkilenebilir. Bence once yapmaniz daha iyiAcaba yumurtlama donemlerinde mi yapmalı diye düşündüm.
Hamile kaldınız mı peki?teşekkür ederim.
Hmm,tamam.bi denemeyi düşünüyorum.Cnm ben sogan kuru ve sonrasinda incir havuc kuru yapmistim. Sofan kuru yumurtlamadan once yapiliyor yumurtlamayla gelen akintiyla iltihapta akiyor. Sicakta yumurtlama da etkilenebilir. Bence once yapmaniz daha iyi
Sağol tatlım
mystery56 canim ben tarifi burdan aldim ilk sayfalarda yazilmis ayrintili yinede soracagin birsey olursa yaz cvp veririm
Senin takvimini yerim ben çok güzel olmuşmystery56 canim ben tarifi burdan aldim ilk sayfalarda yazilmis ayrintili yinede soracagin birsey olursa yaz cvp veririm
Rabbim herkese nasip etsin canim .. Hamile kaldikta devami nasil olacak simdi de onu dusun dur ☺Senin takvimini yerim ben çok güzel olmuş
Olsun kuzum bunlar tatlı düşünceler inşallah 40 hafta öyle uslu uslu annesi düşün sonra sağlıkla gelsinRabbim herkese nasip etsin canim .. Hamile kaldikta devami nasil olacak simdi de onu dusun dur ☺
Kizlar allah icin pko icinde bir oneri yok mu yutfencanım benım tesekkur ederım dıleklerın ıcın ben adetın 5.gunu basladım buyuk bır tencerenın ıcıne su doldurdum 2 demet maydanoz bır avuc karabıber koydum ve maydonozlar bıraz porsuyene kadar kaynattım daha sonra dayanabılecegım kadar sıcaklık olunca belıme buyuk bır battanıye sardım ve bacaklarımın arasına koydum suyu bu ıslemı gunde 3 defa 3 gun boyunca yapıyorsun ve bana sey demıslerdı her aksam ılıskıye gır fakat banyo sakın yapma cunku hıc usutmemen lazım 4. gun banyo yap allah bılıyor ne ıcın yaptıgımızı allahım benı affet dedım yanlız bunu yaparken bırının sana yardım etmesı gerekır suyu ısıtıp getırecek cunku sadece tuvalete kalkıyorsun usutmemek lazım umarım ısınıze yarar ben sadece 2 gun yaptım ve obur ay hamıle kaldıgımı ogrendım allah yardımcınız olsun
Mrb bnde de yumutlama proble mi var yutfen siz nasil hamis kaldiniz ayrinti li yazar misnzarkadaslar benım prolaktınım cok yuksektı ve yumurtlama sorunum vardı bır ara tedavıyı bıraktım cok sıkılmıstım o donemde denedım ve oldu umarım sızınde ısınıze yarar
suyun dayanabıldıgınız kadar sıcak olması gerek tekrar edıyorum sakın usutmeyın bunu yaparken mutlaka suyu sıze baskası ısıtıp getırsın tuvalet harıcınde yataktan cıkmayın yavrularımıza kavusmak ıcın herseye katlanıyor ınsan tekrardan allah hepınıze kolaylık versın ve bır an once yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?