Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Merhaba hanımlar bendd 2. Bebiş için başladım femera kullanmaya dogustan pcoluyum uzun tedavi sonucunda hamile kalabiliyorum daha once klomen kullanip hamile kalmistim ama bu kez femera ile başladık allah kimseye aratmasin bugün 3. Gunum bakalim sonuc ne olucak hepinize bol dualar :)

Merhabalr,maydanoz kürünü kimisi suyla yazmış kimisi sütle?Hangisini yapıyoruz.?Köy sütü olacak diyende varİçmiyoruz ki sonuçta buharına oturuyoruz ne farkader ki su yada süt?Sİz hangisiyle denedniz kızlar??

Arkadaslar merhaba dun bizzat icinde bulundgum bir olayi anlatmak istiyorum. Gorumcem yaklasik 13 senedir evli 9 yasinda bir kizi var ancak son uc senedir deniyorlar ama olmuyor bebekleri. Doktorlar rahim kaymasi var demisler dun gidip bir gebe getirdik koylerinden kadin cok yasli ama suanki doktorlara tas cikartir epey bilgi. Yilllarin ebesi.

Adetin bitis gunu yapildi bu islem. Islem sirasinda uc kisiydik. Ebe ve iki yardimci.Once el ile rahmi muayene etti. kayan rahmi eliyle buldu kaydirdi. Rahimi ortaladi bu surec epey acili geciyor sanirim gorumcem cok bagirdi, Daha sonra 2 kutu sutu kaynattik ve icerisine ocakta kizdirdigimiz yaklasik bir saat ateste duran mermer parcalarini attik el buyuklugundeydi parcalar. bunlarin buharina oturdu gorumcem 3 adet mermer kullandik biz sogudukca yeni kizgin mermerle buhar yaptik.ardindan tekrar yatirip rahimi tekrar ortaladik kaymasin diye. Bu arada iki su bardagi kalin tuzu kavurduk.kucuk coraplara doldurduk,Rahmin kenarlarina koyduk tekrar kayymasin ortali dursun diye sikica sardik belinden tuzlarla birlikte tabi bu arada sallamak da gerekiyor hastayi burda ben cok eglenmistim. Bas asagi amuda kalkar vaziyette dizleriniz onun baldirana gelerek vura vura sallamak gerekiyormus. Sonrasinda kimildatmadan ayaklar yukarda yatak basina gelecek sekilde yatirdik. Bu sekilde iliskiye girene kadar yatmasi gerekiyormus. Iliskiye girdikten sonra sabaha kadar normal yatarak bel altina yastikla beklemeliymis. Kadin % 99 u hamile kalir boyle dedi. Sut buharini siz de yapin bi sonraki ay dedi olmazsa ama olur ins dedi kadin. Sut buhari ile rahim asagi cekiliyormus ve icindeki tum pislikleri temizliyor buharla akiyormus. buhari yaparken uzerinize battaniye almalisiniz. cok terlemeniz gerekiyor.Ise yararsa kesin yazarim. Gorumcem tiroidlerinden rahatsiz ve hormon bozuklugu var. Biz boyle yaptik ama ebe vardi yanimizda siz tek basiniza denemeyin zira cok zor.. Eger ki gorumcem hamis kalirsa bende yapacagim burdan da yazarim zevkle

bende denedim maydanoz sut buharını adetime 7 gün var bakalım sonuç ne olcak. eğer bu ay gebelik oluşmazsa devam etcem bu kuru herkez çok met ediyo. sonuçta bi zararı olcağını sanmıyorum denemekte fayda var
Merhaba. Süt buharını denediniz mi, faydası oldu mu acaba?

Burada yazılanlar gibi yaptım adet bittikten sonra 3 gün üst üste yaptım. Adet günüm belirsiz düzensizlik var çünkü. Rabbim nasip eder inşaAllah.
Ayyy inşallah canim o kadar şey yapıyoruz Rabbim hayirlisiyla o güzel haberi almayi nasip etsin bizede en kisa zamanda inşallah

Ayyy inşallah canim o kadar şey yapıyoruz Rabbim hayirlisiyla o güzel haberi almayi nasip etsin bizede en kisa zamanda inşallah
Âmiiiiiiinnnnn. Beni.biliyorsun zaten diğer başlıktan ameliyat sonrası tüp tıkanıklığı oldu. Doktorlar ameliyat diyor ama ben başka çözümler arıyorum ve Rabbim ihsan edecek inanıyorum :) Ol desin her şey olur.

Evet biliyorum Rabbim en kisa zamanda nasip eder inşallah içini ferah tut canim ne zamandır evlisin bende dr a gitmeye korkuyorum hsg çekilmeye bekliym diyorum yaza kadar sonra daha fazla bişey çıkarsa ya diyorum öyle kafada kuruyorum işte aman

1 yıllık evliyim. Haf yi geciktirme bence ne olduğunu bilirsen ona göre devam edersin yola. Tabi inşaAllah bi sorun yoktur.

Ağrısından mı korkuyorsun? Eğer öyle ise hiç ağrı hissetmedim Şişli Echomar da çekildim. Yok sonuçtan korkuyorsan ona bir şey diyemem ama biran önce çekilmeli bence zaman kaybı yaşamamak için.
İşte ben kayseri deyim öyle güvendiğim tavsiye aldığım bi yer olsa acı olmasa gidicem de korkuyorum hem sonuc hem acıdan

Kızlar aranıza yeni katılıyorum bende süt ve maydanoz buharın yapmayı düşünüyorum..acaba daha sonra bi sorun yaratmaz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…