canim artik adet olmuyor musun bnde denedim acababende mi adet olmicamcanım ben bi ebeye yaptırdım ama köy sütünden yaptı geçen ay.hamile kalamadım ama adet de olamadım çok ilginç oldu yaa
Merhaba. Süt buharını denediniz mi, faydası oldu mu acaba?bende denedim maydanoz sut buharını adetime 7 gün var bakalım sonuç ne olcak. eğer bu ay gebelik oluşmazsa devam etcem bu kuru herkez çok met ediyo. sonuçta bi zararı olcağını sanmıyorum denemekte fayda var
Merhaba. Süt buharını denediniz mi, faydası oldu mu acaba?
Denedim fakat bi faydasini gormedimMerhaba. Süt buharını denediniz mi, faydası oldu mu acaba?
Karbonat a devam ederken ben bu ay deniycem canim ne kaybederiz ki sende dene bugün adet oldum 5.günü baslaniyormus bakalım niyetlendimMerhaba. Süt buharını denediniz mi, faydası oldu mu acaba?
Denedim zaten arkadaşım beklemedeyim. :)Karbonat a devam ederken ben bu ay deniycem canim ne kaybederiz ki sende dene bugün adet oldum 5.günü baslaniyormus bakalım niyetlendim
Ne zaman adet günün canim adetin kaçıncı günü kaç gün yaptın biraz bilgi versenDenedim zaten arkadaşım beklemedeyim. :)
Burada yazılanlar gibi yaptım adet bittikten sonra 3 gün üst üste yaptım. Adet günüm belirsiz düzensizlik var çünkü. Rabbim nasip eder inşaAllah.Ne zaman adet günün canim adetin kaçıncı günü kaç gün yaptın biraz bilgi versen
Ayyy inşallah canim o kadar şey yapıyoruz Rabbim hayirlisiyla o güzel haberi almayi nasip etsin bizede en kisa zamanda inşallahBurada yazılanlar gibi yaptım adet bittikten sonra 3 gün üst üste yaptım. Adet günüm belirsiz düzensizlik var çünkü. Rabbim nasip eder inşaAllah.
Âmiiiiiiinnnnn. Beni.biliyorsun zaten diğer başlıktan ameliyat sonrası tüp tıkanıklığı oldu. Doktorlar ameliyat diyor ama ben başka çözümler arıyorum ve Rabbim ihsan edecek inanıyorum :) Ol desin her şey olur.Ayyy inşallah canim o kadar şey yapıyoruz Rabbim hayirlisiyla o güzel haberi almayi nasip etsin bizede en kisa zamanda inşallah
Evet biliyorum Rabbim en kisa zamanda nasip eder inşallah içini ferah tut canim ne zamandır evlisin bende dr a gitmeye korkuyorum hsg çekilmeye bekliym diyorum yaza kadar sonra daha fazla bişey çıkarsa ya diyorum öyle kafada kuruyorum işte amanÂmiiiiiiinnnnn. Beni.biliyorsun zaten diğer başlıktan ameliyat sonrası tüp tıkanıklığı oldu. Doktorlar ameliyat diyor ama ben başka çözümler arıyorum ve Rabbim ihsan edecek inanıyorum :) Ol desin her şey olur.
Evet biliyorum Rabbim en kisa zamanda nasip eder inşallah içini ferah tut canim ne zamandır evlisin bende dr a gitmeye korkuyorum hsg çekilmeye bekliym diyorum yaza kadar sonra daha fazla bişey çıkarsa ya diyorum öyle kafada kuruyorum işte aman
Korkuyorum canim1 yıllık evliyim. Haf yi geciktirme bence ne olduğunu bilirsen ona göre devam edersin yola. Tabi inşaAllah bi sorun yoktur.
Ağrısından mı korkuyorsun? Eğer öyle ise hiç ağrı hissetmedim Şişli Echomar da çekildim. Yok sonuçtan korkuyorsan ona bir şey diyemem ama biran önce çekilmeli bence zaman kaybı yaşamamak için.Korkuyorum canim
İşte ben kayseri deyim öyle güvendiğim tavsiye aldığım bi yer olsa acı olmasa gidicem de korkuyorum hem sonuc hem acıdanAğrısından mı korkuyorsun? Eğer öyle ise hiç ağrı hissetmedim Şişli Echomar da çekildim. Yok sonuçtan korkuyorsan ona bir şey diyemem ama biran önce çekilmeli bence zaman kaybı yaşamamak için.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın hep arkadaşım.İşte ben kayseri deyim öyle güvendiğim tavsiye aldığım bi yer olsa acı olmasa gidicem de korkuyorum hem sonuc hem acıdan
Canim ne yaptin var mı bi haberBurada yazılanlar gibi yaptım adet bittikten sonra 3 gün üst üste yaptım. Adet günüm belirsiz düzensizlik var çünkü. Rabbim nasip eder inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?