- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 32
cnm yumurtlama zamani kesinlikle olmaz. yumurtlama gelmeden adetten hemen sinra yapicksin. yumurtlama zamani yumurta olustugunicin zarar verir. ben 3 gun yaptim dun bitti ama kasimlarim cok agrio baya kaynardi cunkubu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?
cnm insallah bisey olmamıştır yaa. bende ılık tı oturdum 1 gün hiç bi farklilik olmadi fayda etmedi sanirimcnm yumurtlama zamani kesinlikle olmaz. yumurtlama gelmeden adetten hemen sinra yapicksin. yumurtlama zamani yumurta olustugunicin zarar verir. ben 3 gun yaptim dun bitti ama kasimlarim cok agrio baya kaynardi cunkuhaşladim galiba yumurtalarimi korkuyorm valla las yaparken goz cikardim galiba
bak biz senle burda da yazışmışız öncedencnm yumurtlama zamani kesinlikle olmaz. yumurtlama gelmeden adetten hemen sinra yapicksin. yumurtlama zamani yumurta olustugunicin zarar verir. ben 3 gun yaptim dun bitti ama kasimlarim cok agrio baya kaynardi cunkuhaşladim galiba yumurtalarimi korkuyorm valla las yaparken goz cikardim galiba
bak biz senle burda da yazışmışız öncedenyabu süt buharı kasık ağrısı yapıyor mu? dün yaptım bugun çok ağrım var
ayyy iyi bari ben de nasil korkmustum kist mi oldu diye. Çok sağol cnm o zaman bugun yine yapayımhe kizz hic hbrim.yok. evet kuzu kasik agrisi yapio bisiy olmaz temizlenio iste icin
yaap yap cnm bemim.adetim cok yogun oluo hic boyle olmazdi yaaaa. sut maydonozun faydasi.oldu. ben 4 gun yaptim.ama 4. gun cok kaynardi b.cikardim resmen sen ilit biraz oyle otur cnmayyy iyi bari ben de nasil korkmustum kist mi oldu diye. Çok sağol cnm o zaman bugun yine yapayım
öyle yaptim cnmyaap yap cnm bemim.adetim cok yogun oluo hic boyle olmazdi yaaaa. sut maydonozun faydasi.oldu. ben 4 gun yaptim.ama 4. gun cok kaynardi b.cikardim resmen sen ilit biraz oyle otur cnm
takviminden anladığım kadarıyla hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. sana sorum olacak süt maydonuz buharını yaptıktan sonra mı hamile kaldın?Kizlar merhaba siz buraya yazmayali cok olmus ama bu kur acaba tup tikanikligi icin mi bugun regl oldum bende yapayim diyorum ama yalnis bisey yapmaktan korkuyorum..
Canım yaa 1 yıl olmuş :)Kızlar gerçekten işe yarıyor mu bende de dönem dönem yaşadığım bir sorun bu özellikle üşüttüğüm zaman bunu önemlemek biraz da zor oluyor genellikle hiç dikkat etmiyorum sizce denenince fark edebiliyorsa sadece bir kere mi yapılması gerek ?
Canım yaa 1 yıl olmuş :)
Canım benim dene bakalım inşallah faydasını görürsün kuzumEvet ablam sorma ben çok araştırma çok şey yapmaya çalıştım ne bileyim allah duyar sesimi inşallah çok istiyorum