Maydonoz süt buharı yaptım şuan hamilemiyim?yardımmm lutfen

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?
cnm yumurtlama zamani kesinlikle olmaz. yumurtlama gelmeden adetten hemen sinra yapicksin. yumurtlama zamani yumurta olustugunicin zarar verir. ben 3 gun yaptim dun bitti ama kasimlarim cok agrio baya kaynardi cunku haşladim galiba yumurtalarimi korkuyorm valla las yaparken goz cikardim galiba

cnm insallah bisey olmamıştır yaa. bende ılık tı oturdum 1 gün hiç bi farklilik olmadi fayda etmedi sanirim

bak biz senle burda da yazışmışız önceden yabu süt buharı kasık ağrısı yapıyor mu? dün yaptım bugun çok ağrım var

ayyy iyi bari ben de nasil korkmustum kist mi oldu diye. Çok sağol cnm o zaman bugun yine yapayım
yaap yap cnm bemim.adetim cok yogun oluo hic boyle olmazdi yaaaa. sut maydonozun faydasi.oldu. ben 4 gun yaptim.ama 4. gun cok kaynardi b.cikardim resmen sen ilit biraz oyle otur cnm

Kizlar merhaba siz buraya yazmayali cok olmus ama bu kur acaba tup tikanikligi icin mi bugun regl oldum bende yapayim diyorum ama yalnis bisey yapmaktan korkuyorum..

Kizlar merhaba siz buraya yazmayali cok olmus ama bu kur acaba tup tikanikligi icin mi bugun regl oldum bende yapayim diyorum ama yalnis bisey yapmaktan korkuyorum..
takviminden anladığım kadarıyla hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. sana sorum olacak süt maydonuz buharını yaptıktan sonra mı hamile kaldın?

Kızlar gerçekten işe yarıyor mu bende de dönem dönem yaşadığım bir sorun bu özellikle üşüttüğüm zaman bunu önemlemek biraz da zor oluyor genellikle hiç dikkat etmiyorum sizce denenince fark edebiliyorsa sadece bir kere mi yapılması gerek ?

Canım yaa 1 yıl olmuş :)

Arkadaşlar bu ay bu kuru yapmak istedim fakat adet bitiminden sonraki 3 gün şehir dışında olduğum için yapamadım. Bugün döngümün 9. Günü. 6.7.8.i kaçırdım yani. Yumurtlama günlerim 14ten itibaren başlıyor genelde. Elimde ovu.testim kalmadı ama islakligim yavaştan başlıyor. Acaba yapmakta geç mi kaldım? Bugün yarın yapsam bir zararı olur mu?

Slm kızlar bende forumlari inceledim okudum bugün itibariyle buharı uygulamaya başladım ama gündüz yaptım yarın gece yatmadan önce yapacağım inşallah. Rabbim vesile kılar bir hediye gonderir inşallah

Bende çokta inanarak yapmamakla birlikte duyduğum için yaptım kendimide sıcak tuttum çorap giydim belimi sardım o şekilde de uyudum 3 gece yaptım we o ay hamile kaldım 6 ay denedim olmadı ama o ay tuttu

Merhabalr baya olmuş konu açılali ama ben sesim duyan olu diye yazmak istedim bu ay ilk defa klomen ve ovitrella igne oldum bgun ignem yapildi ve ben bugun bu süt maydonz buharini denemk istyrm sizce bugun yapsm etkisi veya yan etkisi olurmu yardmci olursnz ck sevinrm

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım yorumlarınızı okudum bende bende bebiş istiyorum ALLAH nasip ederse inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…