Maydonoz süt buharı yaptım şuan hamilemiyim?yardımmm lutfen

Tıkalı tüpler için faydalı olduğunu okudum ben de deniycem sonucu yazarım mutlaka.. Benim iki tüpüm de tıkalı.

Kızlar ben 3 gün yaptım bunu ama bugün rahmim çok agriyor kasiklarim değil ama..sanki gaz var gibi neden olabilir ki yaa

Canım adetin bittiği gibi mi hemn yaptın bide naisil yaptın biraz daha detaylı anlatırsan nasıl yapıldığı hakkında çok memnun olurum

kizlar hala bu kuru yapan var mi ben de yapmak istiyorum hepsini okudum ama sut maydonoz buharini yaparken iliskiye giriliyo mu anlamadim

kizlar hala bu kuru yapan var mi ben de yapmak istiyorum hepsini okudum ama sut maydonoz buharini yaparken iliskiye giriliyo mu anlamadim
Ben yumurtlama gününden 2,3 gün önce yapmıştım, okuduğum kadarıyla bazıları sabah yapmış akşama değerlendirmiş,bazılarıda yapıp hemen değerlendirmiş,yumurtlamdan önce yapmak daha mantıklı gelmişti bana ,karar sizin

tesekkur ederim cevabiniz icin peki gebelik olustu mu

tesekkur ederim cevabiniz icin peki gebelik olustu mu
Rica ederim inşallah sizde fydasını görürsünüz güzel sonuçlar alırsınız,hamilelik oluştu aynı zamanda bal tarcın çörekotu kullandım 5 gün ve yumurtlamaya kadar rahim güçlensin diye sallama aslanpençesi çayı kullandım,artık hangisi vesile oldu bilemiyorum Allah kısmet etti,darısı başınıza en kısa zamanda inşallaj

yaaa cok sevindim insallah faydasi olur tekrar cok tesekkur ederim digerlerini de deniycem

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?

Merhaba konu epey eski ama hamile kaldınmı acaba bende kürtaj sonrası 7.ay bekliyorum bu ayda adet oldum şuan adetliyim
Süt yerine suyla yapsak olmuyomu?

Ben yaptigim ay hamile kaldim:)

1 kutu sute 1 demet maydanoz atmistim
Adetin 8. Ve 9. Gunu yaptim
Belinizi battaniye ile sarip buharina oturun
30-40 dk kalmistim sonrasinda usutmeyin o gece sicacik olsun beliniz ve ayaklariniz.

Bu kur yapilirken iliskiye girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…