Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilgimi çekti benimde bende merak ediyorum yapıpta hamile kalanları inşallah aktiftirKizlar konu aktif mi? Bu sonucla basariya ulastiniz mi cok merak ediyorum...
Merhaba benimde iki tüpümde tıkalı yaptın mı kürü faydasını gördün müTıkalı tüpler için faydalı olduğunu okudum ben de deniycem sonucu yazarım mutlaka.. Benim iki tüpüm de tıkalı.
Canım adetin bittiği gibi mi hemn yaptın bide naisil yaptın biraz daha detaylı anlatırsan nasıl yapıldığı hakkında çok memnun olurumaslında inanmamıştım ama 6 ay boyunca hamile kalamayınca ve rahimde ki iltihaptan dolayı spremin öldüğünü duyunca bişey kaybetmem deyip şifa olsunu niyet edip sütlü maydınız buharına oturdum adetimin bitmesiyle birlikte bunu 3 gün her akşam tekrarladım ve ilişkiye girmedim ve kendimi üşütmemek adına tüm tedbirlerimi aldım yumurtlama günümde ilişkiye girdik ve öbür ay hamileyim :)) ( süt buharını uyguladıktan sonra bi süre sarı renkte akıntım geldi ki bu demek oluyor ki gerçekten iltihabım varmış ve içim temizlenmiş)
Ben yumurtlama gününden 2,3 gün önce yapmıştım, okuduğum kadarıyla bazıları sabah yapmış akşama değerlendirmiş,bazılarıda yapıp hemen değerlendirmiş,yumurtlamdan önce yapmak daha mantıklı gelmişti bana ,karar sizinkizlar hala bu kuru yapan var mi ben de yapmak istiyorum hepsini okudum ama sut maydonoz buharini yaparken iliskiye giriliyo mu anlamadim
tesekkur ederim cevabiniz icin peki gebelik olustu muBen yumurtlama gününden 2,3 gün önce yapmıştım, okuduğum kadarıyla bazıları sabah yapmış akşama değerlendirmiş,bazılarıda yapıp hemen değerlendirmiş,yumurtlamdan önce yapmak daha mantıklı gelmişti bana ,karar sizin
Rica ederim inşallah sizde fydasını görürsünüz güzel sonuçlar alırsınız,hamilelik oluştu aynı zamanda bal tarcın çörekotu kullandım 5 gün ve yumurtlamaya kadar rahim güçlensin diye sallama aslanpençesi çayı kullandım,artık hangisi vesile oldu bilemiyorum Allah kısmet etti,darısı başınıza en kısa zamanda inşallajtesekkur ederim cevabiniz icin peki gebelik olustu mu
yaaa cok sevindim insallah faydasi olur tekrar cok tesekkur ederim digerlerini de deniycemRica ederim inşallah sizde fydasını görürsünüz güzel sonuçlar alırsınız,hamilelik oluştu aynı zamanda bal tarcın çörekotu kullandım 5 gün ve yumurtlamaya kadar rahim güçlensin diye sallama aslanpençesi çayı kullandım,artık hangisi vesile oldu bilemiyorum Allah kısmet etti,darısı başınıza en kısa zamanda inşallaj
İnşallah faydasını görürsünüz,ha birde ovulasyon testlerini kullandım tam yumurtlamayı takip etmrk için,tavsıye ederımyaaa cok sevindim insallah faydasi olur tekrar cok tesekkur ederim digerlerini de deniycem
ben gecen ay kullandim ama olmayinca olmuyo vakti gelmemistir demek ki bekliyorum bakalimİnşallah faydasını görürsünüz,ha birde ovulasyon testlerini kullandım tam yumurtlamayı takip etmrk için,tavsıye ederım
Hayırlı zamanda hayırla gelsin diyelim o zamanben gecen ay kullandim ama olmayinca olmuyo vakti gelmemistir demek ki bekliyorum bakalim
insallah cok tesekkur ederimHayırlı zamanda hayırla gelsin diyelim o zaman
bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?