Maydonoz mucizesi

oya_yzgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
38
0
86
Kocaeli
kızlar maydonoz suyu kadınların birçok sorunu için tam bir mucize.kötü kokulu vajinal akıntı konusunda özellikle birebir(ben bu konuda çok çektim ve ilk içişimde etkili oldu tamamen kesti denebilir).ve adet sancılarını da önemli ölçüde azaltıyor.annemde iltihaplanma varmış ve maydonoz sayesinde kısa sürede düzelmiş.
yapılması gereken tek şey maydonozun saplarını 5 dk kadar kaynatıp o suyu sabah akşam birer bardak içmek.ve bunu günlük yapmak gerekiyor yani dün kaynattığınız maydonoz suyunu bugun içmemelisiniz.
(ayrıca maydonoz yemek gözlere de çok faydalı yapraklarını ziyan etmemenizi tavsiye ederim)

maydonoz suyu ıctıgımde kendımı cok zınde hıssedıyorum ve evet akıntıları onemlı olcude azaltıyor ben de tavsıye ederım.. ama regl sancılarına etkısını halen goremedım..

eğer kum döküyorsanızda çok faydasını görebilrsinz.şahsen ben maydanoz sayesnde ağrılarımı geçirmiştim:))Allah hiçbişeyi boşuna yaratmıyo gerçekten

bir ara bende kum döküyordum maydonoz suyu bu konuda çok iyi gelmişti ama akıntı için pek faydası olmadı.saplarını değilde tamamını kaynatıyordum belkide o yüzden.birde sadece saplarını kaynatayım bakalım umarım faydalı olur.bilgi içinde çok teşekkürler :)
buarada regl sancısı içinde civanperçemi tam bir ağrı kesici.

bir ara içiyodum bende yeniden başlamak lazım ...vücuttaki toksini ve ödemide atıyo diye biliyorum cilde çok iyi geliyo ....

maydonozun yapraklarıda cok zayıflatıyormuş,
sabahleyin aç karna 1 tutam maydonoz yerseniz zayflamaya cok etikili oluyormuş.. ee yaprkları yeriz. suyunuda kaynatır içeriz misss gibi.
Allah tüm ilaçları tüm şifaları saklamış bitkilere. maydonozda onlardan biri zemuszemus

maydonoz suyunu genç kızken kilo vermek için içmiştim
73 kiloydum 3 ay boyunca her gün 4 bardak maydonoz suyu içtim ve tatilden sonra okula döndüğümde evrim geçirmişim gibi tepki almıştım çünkü 58 kiloya düşmüştüm
ondanmı bilemiyorum ama doğumdan sonra da fazla kilo almadım ve hamilelik sırasında aldığım onca kiloyu rahatlıkla verdim:)
şimdi 33 yaşındayım ve 3 oğulum var hala 52 kiloyum:1rolleyes:

BEn en az haftada 2 gün mtlaka 1 bağ maydanoz yerim.
Eğer imkanım varsada hergün.
Cildim çok güzel.Çok severdim maydanozu etkisini böyle görüdm.
Bende bunu eklemek iştedim.

bu maydanoz suyuyla zayıflayanları çok duydum,ara vermek falan gerekiyor mu ? fazla tüketilince yan etkileri falan olur mu

kaynatıldıgı gün içilmesi gerektiğini bilmiyordum. ben çok fazla miktarda kaynatıp 3 gün boyunca içiyorum.bundan sonra dikkat edecem.
bu arada adet şişkinliklerine de iyi geliyor..sindirim sistemini de rahatlatıyor.gaz ve kabızlıgın oluşmasını önlüyor o dönemde. en azından benim için öyle..

çok güzel faydasını görmüşsün canım valla ne güzel peki her seferinde tazemi kaynatıyordun ve sıcakmı içoyordun yani farkedermi acaba?

peki maydanoz tümüyle mi kaynatılacak yoksa sapları mı bende zayıflamak istiyorum

sivilceler için öyle faydasını gördüm ki.. ama bence tansiyon düşüklüğü yaptıgı için bıraktım. karacigeri temizliyor vucudu arındırıyor. ben sımdı bu etkiyi yesilcayla yapıyorum gerçekten faydasını goruyorum. ogle ve aksam yemegınden sonra buyuk bardakla içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…