maydonoz kürü kullananlar

bende rondo yok direk 15-16 dal maydonaza limon sikip yesem olmaz mi? Illa rondo yada blender mi lazim?

yok mu bir cevabi olan kizlar??

bende bugun basladım bu küre cıldım ıcın ınsallah kılo da verırrım rondon yoksa ınce ınce kıy cnım lımon sık ıcıne bırazda su ve osekılde tuket derım ben maydonoz parcalansın yanı lımon suyunun ıcınde daha ıyı olcagını dusunuyorum...

bu kürü uygulamaya baslayalı bugun 3. gunum oldu ve 1.100 gr vermısım 1 klg bıle yetedı benım ıcın aslında:) bugunde spora baslıyorum evde yuruyus bandım var 30 dakıka yuruyus ıle baslıcam sıvılcelerım ıcın baslamıstım ancak kılo verıyorum:):)

selam kızlar. ben 21 gündür kullanıyorum tam 1.400 kilo verdim. ama akşamları yediklerime de dikkat ettim. başlamayı düşünenler bence uygulasın faydasını görücekler. ilk günlerde yüzünüzde sivilceler çıkabilir. vucüttaki yağları attığından dolayı. ama kür o kadar faydalı ki insan kendini her sabah dinç hissediyor. tadına gelince maydonoz sevenler için sorun yok sevmeyenler de 3 haftacık dayansınlar:) şimdi ara vericem biberiye çayına başlıycam onunda yağları yakmaya faydası varmış. pes etmek yokk :)

sadece maydanozun saplrınımı kullanıyosunuz yaprakları yokmu

arkadaşlar ben çok faydasını gördüm gerçekten balık et durumu var bende ideal kıloma ulasmam gerek fakat gece yemegıne cok abandım bu sıra stresten maydonoz suyu tam bır yag yakıcı bırazda spor aktıvıtesıyle yuruyus vb. desteklersenız çok işe yarıyor özellıkle göbek bölgesınde bıraz kılo aldıgımı hıssettıgımde ılk basvurdugum yontemdır lımonla karısınca ole kötude bır tadı olmuyor :)...bilgilere burdan ulaşailirsiniz
Maydanoz Suyu Faydaları

baştan sona her yorumu okudum
tam anlamıyla bitirip sonuç böyle oldu diyen olmamış coğu yarım kalmış
huu nerdesiniz

hadi hayırlısı bnde pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah işe yarar...
aslında ben denedim karaciğer yağlanması için diye duymuştum ama maydonozun yoğun aroması içimi biraz zorlaştırıyo belki siz başarırsınız

Son düzenleme:
aslında ben denedim karaciğer yağlanması için diye duymuştum ama maydonozun yoğun aroması içimi biraz zorlaştırıyo belki siz başarırsınız eğer bir fayda görürseniz paylaşın lütfen [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…