maydonoz kürü kullananlar

ayyy canım bende ozaman başlamıştım tadı çok kötü geldi devam edemedim bıraktım snrada

Ben bu küre bu sabah itibarı ile başladım. Bu sabah kilom 62.300 çıktı. Allahtan bir engel çıkmaz 15 gün kullanıp 7 gün ara verip tekrar 15 gün uygulayacağım ve gün gün paylaşmaya çalışacağım. İnşallah işe yarar.

Hepimize bol bol -li boool boool [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-saglik-f535/"]sağlık[/URL] mutluluk huzur dolu günler diliyorum. Sevgiler

Bizim üst komsularımızın evinden her sabah saat 7 civarı bi ses gelir. Bizde napiyorlar acaba diye merak ederdik. Megersem komsumuzun eşi olan abimiz, her sabah blender da bu kürü hazırlayıp içiyormus.. Hiç de üşenmiyor ben bir sabah yaptım bıraktım. Kapılarını calmayı düşünüyorum, madem yapıyor bana da yapsın...

Simdi yorumları incelicem..

Ben de başladım 2 gündür içiyorum. Benim yağlanmam karın bölgemde bakalım işe yarayacakmı. 15 gün düzenli olarak yapacağım. Bu arada Ağustos ayı sonu ile diyetteyim bu ara kilo vermem durdu. hem spor hemde yediklerime dikkat ediyorum. sonucu yazacağım. tadı bence güzel çünkü ben otları çok severim. limonla da aram iyi tat sorunu yaşamıyorum.

karşılaştık mı burda biz bende 3 hafta yaptım ara vererek 1 haftadır yapmıyorum üşeniyorum ama tekrar başlıycam kilo verebiliyomuyum tam bimiyorum ama cildimi acayip güzelleştirdi yüzümde hiç sivilce falan kalmadı birde çok parlak cildim böyle pürüzsüz hiç böyle hissetmemiştim ben normalde çok kilo veremem ama yaptığımda bu kürü daha çok yardımcı oluyor bakalım neler olacak sonuçları paylaşırım ayrıca bende maydonozla limonu çok severim o yüzden baya sevdim tadını birde eğer düşük tansiyonunuz varsa kullanmayın çok kötü yapıyormuş iyice tansiyon düşürür çünkü bu kür dikkatli olsun yapacaklar

Selam canım burda karşılaşmadım.70-80 kilo arsındakiler başlığında karşılaştık.ben kullanmya başlayalı bugün 5 gün benim sivilce proplemim falan yok. Kilo vermeme yardımcı oluyormu onuda bilmiyrum. ama benim kilolarım göeğimde ben karaciğer yağlanması için içiyorum. hoca çok etkili lduğunu söylüyor. Cildimle ilgilide bir değişiklik olmadı ama daha çok yeniyim. bakalım deneyip göreceğiz snucları mutlaka yazacğım.

Arkadaşlar ben de maydanoz kürü uygulamak istiyorum (sivilce için) ama bu mevsimde uygulamak doğru olur mu? Bir de bu kür midesi hassas olanlar için zararlı mıdır? Sonuçta baya asitli bir suyu sabah aç karnına içmek mideye tahriş etmez mi? Lütfen bilen yada yorumu olan varsa acele cevap bekliyorum. Soğan kürü mü yoksa maydanoz kürü mü karar veremiyorum da...

Merhabalar
Benim bu kürü bir ay yaptım. Hocanın anlatığı gibi 15 içtim 1 hafta ara verdim sonra 15 günüm bu pazar bitiyor.
Sonuç: kilo veredim. Çildim güzelleşti. Arkadaşlarım hangi kremi kullanıyon ne yapıyon diye soruyor. Karaciğerlerdeki yağlanma ne halde bilmiyorum. Zaten hocanın iddası zayıflatır demiyordu.

bende yeni başladım bu küre. 2. günümdü bugün. Bakalım bi faydası olacak mı?? Zayıflamaktan ziyade toksinleri arındırmak ve cilt güzelliği için benim ki. Yalnız tadı çok kötü zorlanıyorum içmekte.. Zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış diyip sineye çekiyorum

Son düzenleme:
bu sabah ilk defa yaptım tadını çok sevdim sonuçları yazarım

bugün bu kürdeki 12. günüm ama sadece yarım kilo verdiğimi farkettim bende aynı zamanda tilya kürüne başladım.

aradaşlar sırf deneyimimimin sonucunu paylaşmak için kayıt oldum. yarın günde 1 saat spor abartmamak şartıyla diyet ve maydonoz kürüyle işe koyulucam. 15 gün sonra kilomu yazarım. beklemede kalın

aradaşlar sırf deneyimimimin sonucunu paylaşmak için kayıt oldum. yarın günde 1 saat spor abartmamak şartıyla diyet ve maydonoz kürüyle işe koyulucam. 15 gün sonra kilomu yazarım. beklemede kalın
Acaba kürün faydası oldumu size

Merhaba ben denemek istiyorum ama bi sorum var hergun yeniden mi kürü yapıcaz yoksa bi hafta sürekli aynı kürdenmi içicez?

bir aydır maydanoz kürü yapıyorum sanki vücudum dengelendi. kilo verdim. sabahları yorgun uyanıyordum o azaldı.idrar yolu enfeksiyonuma da iyi geldi. bahçede yetişen organik maydanozu bir limon ve suyla blendırda ezdim ve suyunu içtikten sonra kalan posasını da yedim.

Ben de denedim 15 gün ve bir hafta ara verdim. Şimdi ikinci 15 güne başlıyorum. İlk 15 günün sonunda sivilcelerim tamamen geçmese de sönmüş ve yeni çıkmamıştı. Bıraktığım arada yine belirginleştiler ve birkaç tane çıktı. Bakalım devam edeceğim. Umarım tamamen geçerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…