Ben de başladım 2 gündür içiyorum. Benim yağlanmam karın bölgemde bakalım işe yarayacakmı. 15 gün düzenli olarak yapacağım. Bu arada Ağustos ayı sonu ile diyetteyim bu ara kilo vermem durdu. hem spor hemde yediklerime dikkat ediyorum. sonucu yazacağım. tadı bence güzel çünkü ben otları çok severim. limonla da aram iyi tat sorunu yaşamıyorum.
karşılaştık mı burda bizbende 3 hafta yaptım ara vererek 1 haftadır yapmıyorum üşeniyorum ama tekrar başlıycam kilo verebiliyomuyum tam bimiyorum ama cildimi acayip güzelleştirdi yüzümde hiç sivilce falan kalmadı birde çok parlak cildim böyle pürüzsüz hiç böyle hissetmemiştim ben normalde çok kilo veremem ama yaptığımda bu kürü daha çok yardımcı oluyor bakalım neler olacak sonuçları paylaşırım ayrıca bende maydonozla limonu çok severim o yüzden baya sevdim tadını birde eğer düşük tansiyonunuz varsa kullanmayın çok kötü yapıyormuş iyice tansiyon düşürür çünkü bu kür dikkatli olsun yapacaklar
Acaba kürün faydası oldumu sizearadaşlar sırf deneyimimimin sonucunu paylaşmak için kayıt oldum. yarın günde 1 saat spor abartmamak şartıyla diyet ve maydonoz kürüyle işe koyulucam. 15 gün sonra kilomu yazarım. beklemede kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?