• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maydonoz kürü kullananlar

maydanoz değil de limon suyu yapmıştır onu. daha önce aç karnına limon suyu içmiştim. birkaç gün sonra mide kramplarıyla kıvrandığım için bırakmıştım. maydonoz küründe 15. günümdü bugün. maydonoz ve su da olduğu için herhalde bu sefer limo dokunmadı bana. limonu azaltarak ya da limonsuz da deneyebilirsin. aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum.

Ben yapmıştım bu kürü deli gibi kilo verdirmiyo ama kalıcı gidiyo kilolar gerçekten çok dinç oluyo insan ama midesinde problem olanlar yaklaşmasın.. Bide kürü yaptığım zaman adet zamanı gelmesine ramen olmamıştım bıraktığımın ertesi günü oldum :21::21: Denemekten zarar gelmez kızlar :21::21:

bende bu küre başlayalı 2 gün oldu . aslında ben sistit için bişiler araştırırken buldum ve gerçekten enfeksiyon çözmede çok yardımcı olduğu kesinnn..baktımki kilo verenlerde varmış devam ediyorum bende:) sabahları blendırdan maydonozla limonu geçirip posayı yiyorum üstüne su içiyorum. akşamlarıda suyunu kaynatıp içiyorum.15 gün yapıp bir hafta ara verip 15 gün daha yapıcam böyle oluomuş. bişey söylemek için çok erken ama faydası olucak gibi sürekli idrara çıkıyorum ve ibrahim saraçoğlu birkaç gün sonra idrarınızı kontrol edin yağların nasıl çözüldüğünü görüceksiniz demişti bi programda buda doğru test ettim onayladım:))
yediklerimede dikkat edicem sonuçları paylaşırım şuan 63 kiloyum hamile kalmadan kilo vermek istiyorum inşallah veririz kilolarııı

hııı bişi daha deri altındaki ve vücuttaki iltihapları attığı için ilk haftalarda sivilcelenme vs olabilir devamedin cildiniz güzelleşecek demişti. buda doğru şuan tamda burnumda koca bi sivilce çıkıo hiç çıkmayan yerde:) ben çok umutlandım işe yarıcak inşallahhhhhhhhh

bende bu küre başlayalı 2 gün oldu . aslında ben sistit için bişiler araştırırken buldum ve gerçekten enfeksiyon çözmede çok yardımcı olduğu kesinnn..baktımki kilo verenlerde varmış devam ediyorum bende:) sabahları blendırdan maydonozla limonu geçirip posayı yiyorum üstüne su içiyorum. akşamlarıda suyunu kaynatıp içiyorum.15 gün yapıp bir hafta ara verip 15 gün daha yapıcam böyle oluomuş. bişey söylemek için çok erken ama faydası olucak gibi sürekli idrara çıkıyorum ve ibrahim saraçoğlu birkaç gün sonra idrarınızı kontrol edin yağların nasıl çözüldüğünü görüceksiniz demişti bi programda buda doğru test ettim onayladım:))
yediklerimede dikkat edicem sonuçları paylaşırım şuan 63 kiloyum hamile kalmadan kilo vermek istiyorum inşallah veririz kilolarııı

hııı bişi daha deri altındaki ve vücuttaki iltihapları attığı için ilk haftalarda sivilcelenme vs olabilir devamedin cildiniz güzelleşecek demişti. buda doğru şuan tamda burnumda koca bi sivilce çıkıo hiç çıkmayan yerde:) ben çok umutlandım işe yarıcak inşallahhhhhhhhh:32:

maydonozu deneyip zayıflamada faydasını gören arkadaşlar yokmu hiç...deneyimlerimizi paylaşsak birde şu elmalı tarçınlı kür var denemedim ama faydalı deniyor zayıflamalıyımmmm:(

Annem-ablam ve ben 3 hafta yapmıştık bu kürü kızlar.. Ve ciddi anlamda etkisi olmuştu.. Vücudu zinde tutuyor, idrar söktürüyor ve yağ attırıyor.. Tuvalete gittiğiniz zaman idrarınızdan yağlar geliyor zaten.. Ama bu bünyeden büyeye değişiyor.. Annemde hiç böyle bir şey olmamıştı, ablamda yoğun bir şekilde olmuştu, bende ise az olmuştu.. Herkesin bünyesi ve metobolizması farklı.. Ama her vücutta işe yaradığı garanti.. :34:

Haa birde aralıkla yapılması gerekiyor kızlar.. 1 ay filan yapmayı denemeyin.. Min 2 hafta- max 3 hafta yaptıktan sonra 1-2 hafta ara verin sonra yeniden başlayın.. Her güzel şeyin bir yerden sonra zararı vardır kızlar, kaş yapayım derken göz çıkarmayın dikkatli olun :34:

Son düzenleme:
sanirim benimde bu kuru denemem gerekicek inanilmaz bir bahar yorgunlugu var vitamin takviyeside kar etmiyor artik bir kac haftadir kendimi kotu hissediyorum ama sanirim asil soru ben burada taze maydonuzu nasil bulucam

canım maydonozu seçerken özellikle iri yapraklı böyle kocaman olmamasına özen göstermelisin böyle daha küçük ve sık yapraklı olanları tercih et saraçoğlu böle anlarsınız taza maydonozu demişti iri olanlar hormonlu ve zararlıymış

benim eltim geçen sene yapmıstı bayağı bir kilo verdi bu kür ile. sonra aldı tabi yine kilolarını dikkat etmediği için. 2 kür arasında galiba 6 ay bekleniyormus oda onu bekliyorsimdi :)

benim eltim geçen sene yapmıstı bayağı bir kilo verdi bu kür ile. sonra aldı tabi yine kilolarını dikkat etmediği için. 2 kür arasında galiba 6 ay bekleniyormus oda onu bekliyorsimdi :)

Yok be canım ne 6 ayı 2 hafta beklese yeter. Hadi tedirgin olmasın diye en en fazla 4 hafta.. Kim söylemiş kadıncağıza 6 ay bekle diye :1:

Yok be canım ne 6 ayı 2 hafta beklese yeter. Hadi tedirgin olmasın diye en en fazla 4 hafta.. Kim söylemiş kadıncağıza 6 ay bekle diye :1:

canım doğru diyor arkadaş saraçoğlu açıklamıştı 5 6 ay bekleyin die beklememekte fazlasıyla zarar veriomuş çünkü direk karaciğer ve böbreklere etki ettiği için ara verip başka uygulamalara geçmek en mantıklısı bence..kilo verces die sağlımızdan olmayalım bide

canım doğru diyor arkadaş saraçoğlu açıklamıştı 5 6 ay bekleyin die beklememekte fazlasıyla zarar veriomuş çünkü direk karaciğer ve böbreklere etki ettiği için ara verip başka uygulamalara geçmek en mantıklısı bence..kilo verces die sağlımızdan olmayalım bide

Allah Allah :44: sende duyuyorum canım ben bu 5-6 ay bekleme olayını.. Biz 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yaptık sonra bıraktık zaten..

Belki bıraktıktan sonra bir daha başlamak için 5-6 ay olabilir.. Bilmiyorum ki canım ben ilk defa duydum.. Doğru da olabilir :34:

Son düzenleme:
Allah Allah :44: sende duyuyorum canım ben bu 5-6 ay bekleme olayını.. Biz 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yaptık sonra bıraktık zaten..

Belki bıraktıktan sonra bir daha başlamak için 5-6 ay olabilir.. Bilmiyorum ki canım ben ilk defa duydum.. Doğru da olabilir :34:

yok canım senin dediğinde doğru :) ayhh konu çok karıştıı:1: şöle diim benim bildiğim 15 gün maydonozu içiosun 1 hafta ara verip 15 gün tekrar içiosun sonra bitiriosun yani sürekli yapılamıo ..tekrar aynı kürü yapmak istersen 6 ay bekliosun:) yanlış anlaşılmalar oldu sanırım:16:

bu arada ben devam ediorum çok tok tutuo sabahları inşallah işe yarıcakkk yaa yarasın lütfennn:18:

yok canım senin dediğinde doğru :) ayhh konu çok karıştıı:1: şöle diim benim bildiğim 15 gün maydonozu içiosun 1 hafta ara verip 15 gün tekrar içiosun sonra bitiriosun yani sürekli yapılamıo ..tekrar aynı kürü yapmak istersen 6 ay bekliosun:) yanlış anlaşılmalar oldu sanırım:16:

bu arada ben devam ediorum çok tok tutuo sabahları inşallah işe yarıcakkk yaa yarasın lütfennn:18:

Evet canım bende bunu demek istedim zaten :9: Bizde böyle yaptık; 3 hafta yaptık sonra 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yapıp bıraktık :9: Aramızda anlaşmazlık olmuş ama aynı şeyden bahsediyormuşuz :61: Ve canım işe yarıyor emin olabilirsin, bak birazda yediklerine dikkat et farkı çok geçmeden görürsün :34:

Evet canım bende bunu demek istedim zaten :9: Bizde böyle yaptık; 3 hafta yaptık sonra 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yapıp bıraktık :9: Aramızda anlaşmazlık olmuş ama aynı şeyden bahsediyormuşuz :61: Ve canım işe yarıyor emin olabilirsin, bak birazda yediklerine dikkat et farkı çok geçmeden görürsün :34:

evet canım bende yediklerimede dikkat ediorum inşallah yarasındaa yerimde içerimde sağlık:) bu arada biz diğer 60 69 kiloda zayıflayanlar topiğindede aynı konuyu senle konuştuk galiba:) şimdi farkettim :1:

gülinmiş yaff o kadar sayfa okudumki karıştırdım:) neyse sonuçta siz faydasını görmüşsünüz sıra bende inşallah:1:

evet canım bende yediklerimede dikkat ediorum inşallah yarasındaa yerimde içerimde sağlık:) bu arada biz diğer 60 69 kiloda zayıflayanlar topiğindede aynı konuyu senle konuştuk galiba:) şimdi farkettim :1:

Ayy canım olabilir valla :1: herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeye çalışıyor, artık nerede ne konuşuluyor unutuyorum :1:

gülinmiş yaff o kadar sayfa okudumki karıştırdım:) neyse sonuçta siz faydasını görmüşsünüz sıra bende inşallah:1:

Olsun canım olur öyle karıştırmalar :1: İnşallah sende faydasını görüceksin canım..

Son düzenleme:
sanırımm maydonoz kürü işe yaramaya başladııı:) bugün 6. günüm dayanamadım tartıldım. 63le başlamıştım ve 62.300 olmuşum 700 gr gitti bileee:)

Back