benim eltim geçen sene yapmıstı bayağı bir kilo verdi bu kür ile. sonra aldı tabi yine kilolarını dikkat etmediği için. 2 kür arasında galiba 6 ay bekleniyormus oda onu bekliyorsimdi :)
Yok be canım ne 6 ayı 2 hafta beklese yeter. Hadi tedirgin olmasın diye en en fazla 4 hafta.. Kim söylemiş kadıncağıza 6 ay bekle diye
canım doğru diyor arkadaş saraçoğlu açıklamıştı 5 6 ay bekleyin die beklememekte fazlasıyla zarar veriomuş çünkü direk karaciğer ve böbreklere etki ettiği için ara verip başka uygulamalara geçmek en mantıklısı bence..kilo verces die sağlımızdan olmayalım bide
Allah Allah :44: sende duyuyorum canım ben bu 5-6 ay bekleme olayını.. Biz 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yaptık sonra bıraktık zaten..
Belki bıraktıktan sonra bir daha başlamak için 5-6 ay olabilir.. Bilmiyorum ki canım ben ilk defa duydum.. Doğru da olabilir
yok canım senin dediğinde doğru :) ayhh konu çok karıştıışöle diim benim bildiğim 15 gün maydonozu içiosun 1 hafta ara verip 15 gün tekrar içiosun sonra bitiriosun yani sürekli yapılamıo ..tekrar aynı kürü yapmak istersen 6 ay bekliosun:) yanlış anlaşılmalar oldu sanırım
bu arada ben devam ediorum çok tok tutuo sabahları inşallah işe yarıcakkk yaa yarasın lütfennn:18:
Evet canım bende bunu demek istedim zatenBizde böyle yaptık; 3 hafta yaptık sonra 2 hafta ara verdik sonra 2 hafta tekrar yapıp bıraktık Aramızda anlaşmazlık olmuş ama aynı şeyden bahsediyormuşuz Ve canım işe yarıyor emin olabilirsin, bak birazda yediklerine dikkat et farkı çok geçmeden görürsün
evet canım bende yediklerimede dikkat ediorum inşallah yarasındaa yerimde içerimde sağlık:) bu arada biz diğer 60 69 kiloda zayıflayanlar topiğindede aynı konuyu senle konuştuk galiba:) şimdi farkettim
gülinmiş yaff o kadar sayfa okudumki karıştırdım:) neyse sonuçta siz faydasını görmüşsünüz sıra bende inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?