Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay birkere yaptim icine azicikta karabiber koydum. Adetin sekizinci gununde hic bi degisiklik Fark etmedim akinti falan ama bu ay iki uc kere gene yapayim bari bi umut..

Ben bu ay birkere yaptim icine azicikta karabiber koydum. Adetin sekizinci gununde hic bi degisiklik Fark etmedim akinti falan ama bu ay iki uc kere gene yapayim bari bi umut..
Bende karabiber koydum dediginiz gibi bende de akinti olmadi ama bir hafta sonrasi falan kum dokmeye basladim ve iltihap cikti sanirim bu buhar sayesinde sokuldu iltihabim kendiji gosterdi

Bende karabiber koydum dediginiz gibi bende de akinti olmadi ama bir hafta sonrasi falan kum dokmeye basladim ve iltihap cikti sanirim bu buhar sayesinde sokuldu iltihabim kendiji gosterdi
Gecmis gitmis olsun insallah ben sonrasindada hic bi degisiklik hissetmedim. Hatta ben sogan suyuda yaptim ondada hic bi degisiklik hissetmedim ama bu ay kimyasal gebelik yasiyorum demekki bi sekilde haydasi oldu tutunamasada

Merhaba arkadaslR bu kürü yaptıktan sonra kahverengi pembemsi akintisi olan oldu mu. Bende iltihap var onun icin yapıyorum 2 gece yaptım 3. Ge ece yapacaktım ki baktım pembe akinti olmuş korktum iyilestireyim derken dağa fena oldu sanırım

Hem de nasıl oldu, adet olana kadar hemde! Kendi kendime zarar verdim diye kafayı yicem nerdeyse.

Evet adet oldum,o da yoğundu eskiye göre.Doktora şöyle gittim ; aşılama tedavisine başlayacaktım bu ay, adet olunca 3. günü gel demişti.Gittim ,muayene etti. Sorun yoktu ki tedaviye başlattı,ben sadece göremediği kısımlara,tüplere filan zarar vermiş miyimdir diye endişe duyuyorum.

Ben sonra yaptığıma çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 defa yaptım üstelik , ve 15dk yaptım
Ben 3 gece yaptım yarım saat bilmiyorum Artık ne olacak aynı zaman da soğan kru de yapıyorum 8 aydır sonuç alamıyorum çünkü doktor iltihap olduğu için olmaz dedi bende kafaya fazla taktım sanırım ama inşallah orda ki iltihap akıyor dur da iyi geliyordur

Ben zaten adetin 3. günü doktora gidicem diye gitmemiştim.Senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmeden direkt doktora giderdim, Allah korusun dönülmez şeyler olmasın. Bence doktora git,anlat durumu tümüyle.

Ben zaten adetin 3. günü doktora gidicem diye gitmemiştim.Senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmeden direkt doktora giderdim, Allah korusun dönülmez şeyler olmasın. Bence doktora git,anlat durumu tümüyle.
Haklısın aslında gitsem iyi olur. Başka kimse de yorum yapmıyor o kadar su kur u yapan var sadece bizde mi pembe akinti oldu anlamadım

kizlar bende 26 eylulde hasta oldum. adetim biter bitmez bu kürü yaptm. 3. 4 gun boyunca toplamda 7 8 kere yaptm.. ondan bi hafta sonra sancin basladi karnimin alt kismi, belim, goguslerim agridi. bende kesin dollenme oluyo ondan sanci var dedim. 2 gun once erken gebelik testi yaptm. cikmadi. dun doktora gittim biraz iltihabin var sancin ondan oluyo d3di. ultrasonla bakti gebelik yok. d3di iltihap kurutucu hap verdi. adetten sonra tekrar gel dedi. bugun adet olmam lazim bakalim. ara ara sancim oluyo. kesin olurum bugun...

Bgn yapmak o zaman iltihap için falan hiç bir ise yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…