- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- 103
- Konu Sahibi Bilge631994
-
Canım çok geçmiş olsun. Şuan nasılsın , iyileştin mi? Bir de gecikme dışında herhangi birşey yaşadın mı?Kızlar geçen ay bende maydanoz süt buharı yaptım
Normalde düzene giren regl surem 10gun geçti ve doktora gittim. Hayatımda ilk defa duyduğum "hemorajik kist"oluşmuş içi kanamali.
Etkisi varmı bilmiyorum ama bazen kendimize zararı dokunacak şeylerde yapıyoruz sanirim
Canım inşallah birşeycik yoktur, iyi düşün iyi olsun. Çıkar çıkmaz yaz, merak ederizGecmis olsun canimm.
Kkzlar birazdan doktora gitcem. Dua edin bisi cikmasin yaa. Bu paylasimlardan sonra korkmaya basladmm
Canım kasik batması oldu orda biraz dolgunluk hissiCanım çok geçmiş olsun. Şuan nasılsın , iyileştin mi? Bir de gecikme dışında herhangi birşey yaşadın mı?
Merhaba bunu adet bittikten sonrami yaptınız?ben dün gece yaptım. şimdi ikinciyi yapıyorum. rahatlattı gerçektende. ama on dk anca oturabildim bacaklarım ağrıdı. aynı zamada bi bardak ayırıp buharın üzerinde otururken bi yandan içtim.
Canim sonuclarin cikti miAnnemlede bahsettik bugun bu buhardan. Oda zamaninda yapiyomus hic bi zaarari yok merak etme d2dii..
Enfeksiyonunuz maydonoz süt buharı ile mi temizlendi tamamenEwtt canim cikti. Enfeksiyonun yok kalmamis d3di.
Dr idrar testi isterken gebelik icin istememis. Sadece enfeksiyon icin istemis.
Yanii hamile olup olmadigim cikmadi.
Ama hala sancim var. Karnimin alt kismi agriyo. Goguslerim sismis ve agriyo
Belimede ara ara agri giriyo. Adetime 10 gunum var. Dr ultrasonla bakti bisi gorunmuyo gunun gecmeden gorunmez d3di.
Bekliyom dahaa. Evde test yaptm cikmadi. Adetimi bekliyom bakalim.
Bana da doktor antibiyotik ve fitil verdi bende sizin gittiğiniz yoldan gideyim bari :) nasıl uyguladiniz peki kuru birde kur u yaparken fitil de kullandınız miAdetimden sonra ilk 3 gun maydanoz sut buharini yaptim. Akintim baslladi zaten. Dr fitil ve antibiyotikde vermisti onlarida kullandm. Ama buharin baya faydasi olduu..
Peki olur TeşekkürlerBen sana ozelden yazimm
Ay hadi hayirlisi canim yaa insallah hamiss olursunnEwtt canim cikti. Enfeksiyonun yok kalmamis d3di.
Dr idrar testi isterken gebelik icin istememis. Sadece enfeksiyon icin istemis.
Yanii hamile olup olmadigim cikmadi.
Ama hala sancim var. Karnimin alt kismi agriyo. Goguslerim sismis ve agriyo
Belimede ara ara agri giriyo. Adetime 10 gunum var. Dr ultrasonla bakti bisi gorunmuyo gunun gecmeden gorunmez d3di.
Bekliyom dahaa. Evde test yaptm cikmadi. Adetimi bekliyom bakalim.
Bende 1 bucuk yillik evliyim iltihap oldugunu dusunuyordum ama doktora gorunmemistim hic canim. Bu buhardan sonra cok sancim oldu ve iltihap oldugunu soyledi doktor. Suan ilac kullaniyorum ben yapmanizi tavsiye ederim. Hakkinda hayirlisiKızlar bu süt buharı kaynanam çok söyler bana ama cesaret edemedim bi türlü ya içim yanrsa ya daha kötü olursa diye ne ise yarıyor tam olarak bi anlatirmisnz
Amin inşallah kayinvalidem cikmiyo bilir bu işleri hafta ici gelicek suan memlekette adet olduktan sonra yaptircam peki adetten sonrami yapiliyorBende 1 bucuk yillik evliyim iltihap oldugunu dusunuyordum ama doktora gorunmemistim hic canim. Bu buhardan sonra cok sancim oldu ve iltihap oldugunu soyledi doktor. Suan ilac kullaniyorum ben yapmanizi tavsiye ederim. Hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?