- 4 Ekim 2017
- 123
- 76
- 13
- 30
- Konu Sahibi Bilge631994
-
Geçmiş olsun hiç bilmiyorum süt maydanoz buharını denemedim bende 3 aydır korumayı bıraktım fakat bebek gelmiyor bende hemen hamile kalırom diyordum hayırlısı olsun
Bende korunmayı bırakınca hamile kalırım sanıyordum 6 aydır deniyoruz bendede iltihap varmış fitil + antibiotik kullanıyorum 2 gündür maydonoz süt buharıda yapıyorum yarında yapıcam inşallah faydası olur eşimde 1 aydır keçiboynuzu pekmezi tüketiyor sabah akşam
İnşallah Siz fitilde kullanıyormusunuz
Ewt benim fitilim 3 gunde bi kullanmam lazim. 2 gun sut buhari yaptim. Bu gece fitil kullandim. 2 gun daha sut buhari yapip tekrar fitil kullancam.
Benimde antibiotik aldıktan sonra sanki herşey etrafımda dönüyor mide bulantısıda var yan etkileriymiş ben fitili adetim bittikten 2 gün sonra kullanmaya başladım ilk fitilden sonra biraz pembe kanama oldu 2.fitili atmadım ona rağmen bugün yine hafif pembe akıntı geldi korktum açıkcası napcam bilmiyorumDr antibiyotikde verdi onu hergun kullaniyorum. Yanliz bende bas dönmesi yapiyo. Normalmi acabaa
Süt buharini adet bittikten kaç gün sonra yapıyorsunuz ve hangi aralıklarla kaç gün yapıyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bende de iltihap varInsallah faydasini gorursun. Bende 2 gundur. Sut maydanoz buharini yapiom. Adet olacakmisim gibi sancim var. Akintimda var. Bu iyiye isaretmis. Belim filanda agriyoo.
Bakalim daha ne kadar ugrastiracak bizi..
Benimde antibiotik aldıktan sonra sanki herşey etrafımda dönüyor mide bulantısıda var yan etkileriymiş ben fitili adetim bittikten 2 gün sonra kullanmaya başladım ilk fitilden sonra biraz pembe kanama oldu 2.fitili atmadım ona rağmen bugün yine hafif pembe akıntı geldi korktum açıkcası napcam bilmiyorum
Süt buharini adet bittikten kaç gün sonra yapıyorsunuz ve hangi aralıklarla kaç gün yapıyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bende de iltihap var
Anladım peki teşekkür ederimAdetim bittigi sabah duş aldm. Ve basladim. Sabah bi kere yaptm. Oglen bi kere. Aksamda yapip iliskiye girdmm. Sonraki gun tekrar 3 kere yaptm.
Kimi 3 gun ust ustte gunde 3 kere yapin diyo kimi 6 gun ust ustte gunde gunde 3 kere yapun diyoo.. ben 3 gun yapip fitil kullandm. Yumurtlamaya kadar boyle devam etcem. 3 gun buhar bi gun fitil...
Benide pembe olması endişelendirdi yara fln mı var diye korktumAkinti normal canim endiselenme.. fitilde zaten akintiyi atsin diyee. Bende de. Baya pembe akinti var. Buhardan mi fitilden mi bilmiyom.
Sizde yara varmıydı doktor kontrolünde sadece enfeksiyonmu çıkmıştıAkinti normal canim endiselenme.. fitilde zaten akintiyi atsin diyee. Bende de. Baya pembe akinti var. Buhardan mi fitilden mi bilmiyom.
Merhaba bende yapıyorum akıp gitti derken yani gözle gördünüzmü yaparkenmi akıyordu ben 2 gündür yapıyorum ama akan birşey yok yanlışmı yapıyorum acaba bize tarif edebilirmisinizsu ile maydanoz denedim bende de iltihap sorunu var çok iyi geldi 3 günde iltihap akıp gitti şuanda yok maydanoz zaten başlıca iltihap söktürücü
Sizde yara varmıydı doktor kontrolünde sadece enfeksiyonmu çıkmıştı
Anladım peki teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?