- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi kardelen18
avonun rımelı cok guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lancome dior estee denemis biri olarak diyorum ki hepsine 10 basar bu rimelhihoyyyt
Bende bir süredir kullanıyorum bu rimeli ve kesinlikle tavsiye ederim...
opuyorumnanaktan
bende arkadaş tavsiyesiyle aldım. çok cansızdır kirpiklerim benim ama çok memnun kaldım. Hele bu neticeyi hep bunun neredeyse 4 kat fiyatı rimellerle aldığım için 12.30 tl ye aldığım bi rimel için fazlasıyla iyi diyorumm!
çok iyi 2 senedir kullanıyorum benim kirpiklerim çok kısa ve çok gürr görünüyorlar
ben de bu üründen memnunum dolgun gösteriyor, ama uzatıp tek tek ayırmak istiyorsan define a-lash öneririm
dün aldım bu rimelden taksim erkul kozmetikte indirimdeydi fiyatı 11 TL ilk kez bugün kullandım. bugüne kadar kullandığım en iyi rimellerden biri diyebilirim. en az max factor 2000 calori kadar iyi. tavsiye ediyorum.
bende şu anda bu rimeli kullanıyorum memnun kaldım ama çok fena ve ağır kokuyor ya...
Ben bunu kullanıyorum kirpiklerim çok kısa normalde daha önce max factor un ve çeşitli markaların mascaralarını kullandım ama bu kadar memnun kaldığım olmadı.. çok güzel bi görünüm veriyo hem uzatıp hem dolgunlaştırıyo çok memnunum.Tavsiye ederim..