Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline bb krem

marbles

Gerçek orada bi' yerde...
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
623
2
Bunu kullanan varmı kızlar memnunmusnuz ? bb kem araştırması içindeyim . en iyisi missha fakat heryerde bulunmuyor. maybelline kullananlar varsa yorumlarınızı alabilir miyim ?

Biraz geç yazıyorum ama ben kullanıyorum. 30 ml olmasına rağmen bayadır gitti bende 2,5 aydır falan kullanıyorum. Kapatıcılık ortanın biraz altında öyle sivilcelerini yok etmez ama renk eşitler. Hatta süper eşitliyor sürer sürmez etki etmiyor sürdükten 2-3 dk sonra aynada fark ediyorsun zaten. Hele üstüne 1 kat daha geçersen kapatıcılığınıda arttırırsın sonra transparan bir pudrayla sabitle:))

Bunu kullanan varmı kızlar memnunmusnuz ? bb kem araştırması içindeyim . en iyisi missha fakat heryerde bulunmuyor. maybelline kullananlar varsa yorumlarınızı alabilir miyim ?

bende yeni gördüm konunuzu.
Kremi yaklasik bir hafta önce aldim. Memnunum :)

Bende indirimde görünce aldım 11 tl gibi komik bir fiyata düşmüştü , zaten maybeline fiyat performans açısından çok iyi bir marka bence , arkadaşlarda bahsetmiş kapatıcılığı çok yok ama 30 spf içeriyor ki bence bir bb cream için ideal , çok sıvı kıvamlı bundan dolayı sürüşü aşırı kolay ilk 5 dakikadan sonra yüze oturduğunu düşünüyorum bence başka bb creamlerde kullandım deborah garnier ile maybeline'yi daha çok sevdim ama kapatıcılık yönünden zayıf ve birde ışıltı kattığı doğru daha canlı duruyor yüzün :) al derim

kızlar bende almayı düşünüyorum da renklerini sorcaktım bazıları çok koyu oluyo ya ben buğday tenliyim hangi tonu olur ?

kızlar konu açtım ama cevap veren olmadı bu kremi aldım ama elimle tam yediremiyorum gibi süngerle sürülür mü ? Ya da uygun fiyatlı nasıl bir fırça önerebilirsiniz ?

Ben kullanıyorum . Kapatıcılık özelliği yok , ama sorunlu bir cildim olmadığından yetiyor bana . Eğer seninde sorunlu bir cildin yoksa öneririm ,cilt rengini güzel eşitliyor . Ben önce duo fibre tarzı fırçayla denedim , ama en güzel uygulamayı beauty blender tarzı süngerle elde ettim . ı

X