Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone fondöten

Ben de bugün aldım. Fondöten sürüldüğü belli olmuyor. Benim de istediğim buydu ama kapatıcılığı az. Siyah noktalarımı, eski sivilce lekelerimi kapattı fakat sivilcelerim ortada. Cildinde sorun olmayanda iyi durur sanırım. Pahalı ürünlerle bir olmaz tabi ama idare eder. 14,25 liraya aldım.

ah ah 3 sene önce 7 liraya alıyordum şuan fiyatı 18 lira.Açıkcası iyi güzel ama 18 lirayı hak etmiyor üstüne 2 katı para ekledim daha kaliteli kalıcı bir fondoten alırım.Bir de önceden buraya yazmıştım pudrasından menunum diye
Pudradan zerre memnun değilim.Parçaladım toz haline getirdim öyle kullandım ondan memnum kaldım :KK1:

kızlar, benim cildim çok kuru ve şimdiye kadar hiç fondoten,pudra kullanmadım sadece allık kullanıyorum arada bir de bb krem.cildimde bir sorun yok ama bazı günler kullanmak için fondoten istiyorum kapatıcılığı az olsa da sorun değil benim için sizce bu fondotenden alayım mı? cildimi sürekli nemlendiriyorum ama yine de sizce kurutur mu cildimi? bir de üstüne pudra kullanmak gerekir mi,onu da alayım gerekirse? (çok soru sordum biliyorum :)

tonla fondöten denemiş biri olarak bundan sonra asla macera aramam diyorum 4 tüp bitirdim kenarımda herzaman yedeklidir asla şaşmam ve çevremdeki kimse fondötensiz bakkala bile gitmediğimi fark etmez....

kızlar görselde bunlar yeralıyor renk tonlarında $1.jpg ve sondaki yani şu kadının yüzüne hangi numara uygulanmıştır sizce ztn açıktan koyuya doğru gösteriyor yardımcı olurmusunuz 3 numaramı 14 numaramı hangisi uyar.. $2.jpg

bu işlere girmeyin ya kime beyendirceniz kendinizi. maymuna çevirip suratınızı çıkmayın sokağa walla göz estetiğimiz bozulmasın.:KK50:

bende bugun aldım 15 tl'ye iki tane birden aldım orda testerını denedikten sonra cildim mükemmel uyum gösterdi,kadife dokunusu olsu cildimde leke sorunumda var gayet de iyi kapattı çok hafif oldugundan yüzümde ağırlık varmış gibi hissetmedim şimdilik gözlemlerim bunlar eğer bu şekilde memnun kalmaya devam edersem hem böyle kaliteli bi markayı hemde bu fiyata bu fondöteni bırakmam

Kızlar fondöten kullanan birisiyim yıllardır.Cildim sorunlu olmadığı zamanlarda da mutlaka kullanıyorum.Allığın bile duruşu fondötenli ciltte çok daha güzel oluyor bence.Çok çeşitli fondötenler kullandım şimdiye kadar.Çok fazla para dökmekten bıkmış bir haldeyken maybelline affinitone fondöteni aldım geçen gün hem de 11 tl ya.Alırken çok beklentim yoktu çünkü 50 tl dan aşağı güzel bi fondöten bulamam sanıyordum.Ama ben bu fondötenden artık asla vazgeçmem.Çok güzel bir yapısı var yağlanma yapmıyor cildi nemlendiriyor ve içinde e vitamini de var.Hepinize tavsiye ederim.:lepi:

Bende bu fondöteni kullanıyorum cnm gerçekten çok güzel pudrasıda dahil.

Birde şöyle birşey var cildi bozuk birinin cildi düzgün biri gibi durmaz tabi fondöten ama sivilceyide nasıl kapatsın, cilt bakımı yaptırıyorum ben fondöten çok güzel duruyor ama bakımsız ciltte en kralınıda alsanız kalıp gibi

Arkadaslar benim kullandigim fondotene bakarak gayet ucuz fiyati ama benim cildim cok yagli acaba benim cildimede yarar mi ve nereden aliyosunuz acaba yardimci olabilir misiniz

kozmatik satan yerlerde yada internetten satışını kolayca bulabilirsin canım yapısı yağlı değil sürüldüğünde hakketen kadife gibi sabitleniyo hiç yağlandırmadı vde bile krem gibi sürüp durabiliyorum okadar ki hafif ve doğal duruyor.

yalnız fondotenin yapısı su gibi ama kapatıyor cildi,birde sanki içiçnde az var 30 ml den az gibi geldi bana yada yapısı su gibi oldugundan bana öyle gelmiş olabilir.

Son düzenleme:
Arkadaslar benim kullandigim fondotene bakarak gayet ucuz fiyati ama benim cildim cok yagli acaba benim cildimede yarar mi ve nereden aliyosunuz acaba yardimci olabilir misiniz

Benim cildimde yağlı cnm bu fondöten iyi yağlı ciltler için zaten ben cosmodan aldım

Benim cildim ne yağlı ne kuru, normal. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyatı uygun ama migros ve watsons'ta indirime giriyor zaman zaman. Bi bak derim.

Bu fondötene bakacaktım bugün ama nedense elim bir türlü maybelline pudra,allıklarına falan varmıyor.Bir allığını almıştım güya pembeydi ama yüzümde pembeliğini hiç mi hiç göstermedi.Bende bu ürünü almak istiyorum ama istediğim etkiyi vermeyecek diye korkuyorum açıkcası.
Hem pudrasını hem fondötenini almak istiyorum ama emin olamıyorum. :/
Kesinlikle al süper diyebilecek biri var mı? :)

maybelline affinitone 24h fondoteni bugn aldım gelir gelmez denedim çok yağlı bir cildim olmasına rağmen fiyatına göre çok kapatıcı ve mat duran bir ürün yarın gündüz işe giderken denycm bakalım ne olck :KK8::KK55:

ben bundan kullanıyorum 3 numarasını tenim çok acıık beyazım on numara asla vazgeçmem kesinlikle tavsiye ediyorum ...

Bende yeni aldım Affinitone, cildim yağlı ve sorunlu hatta bazen sivilceler çıkabiliyor, güzel kapatıyor çok doğal da duruyor gayet beğendim aslında ama yapısının çok sulu olması beni şaşırttı ters çevirsen kendi akıyor resmen bir de yağlı gibi geliyor bana umarım sivilce yapmıyordur, korkuyorum biraz sürerken:/

Çok memnunum,şimdiye dek pahalı fondötenlere verdiğim paraya acıyorum.Çok doğal bir görünüm elde edebiliyorum,yüzde maske gibi durmuyor :KK23:

Ayrıca 19 faktörlü,Güneş pek fazla yakmıyor cildinizi bu sayede
:21:

bende 1.5 ay once aldım maybelline affinitone 24h fondoteni ... cok memnunum bende... mat gorunumu verıor resmen guzellık tanrıcası yapıorr ınsanı :KK70:

maybelline affinitone 24h fondoteni bugn aldım gelir gelmez denedim çok yağlı bir cildim olmasına rağmen fiyatına göre çok kapatıcı ve mat duran bir ürün yarın gündüz işe giderken denycm bakalım ne olck :KK8::KK55:

son 1 senedir vazgeçilmez ürünüm, elim ayağım oldu. çok memnunum. kusursuz kapatıyor, ve cildimde sivilce yapmıyor

X