Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone fondöten

Yooo en açık rengi bile koyu gelmiyor bence:S ben bildiğiniz "beyazım" ama iyi duruyor=))) benden beyazı yok çünkü zemuszemus

ben onu pek beğenmedim. Dream satin liquid aldım çok çok doğal ve cildimle tam örtüştü rengi çok sevdim :teytey:

Bende tonlarca para verdiğim fondeteni kullanamadım yüzüm çok hassastır çünkü pek makyaj kaldırmıyo.
Ablam almış Maybelline fondeten bugün denedim çok beğendim ve hemen aynısından aldım.
Bende beyazım koyu durmadı.Çok beyaz tenliler için açık rengide var gördüm çünküyerimseniben

Kesinlikle çok güzel ve kaliteli bir fondöten özellikle sürdükten bir süre sora çok daha güzel ve doğal duruyor tek geçerim:KK70:

benim aldığım 2 numaraydı en açık rengiydi koyu durdu diye yazdım diğer arkadaşlarda koyu durmamış çok beyaz olduğum için koyu geldi kızlar benim kadar beyaz değilsiniz demek ki aşkı memnudaki nihal kadar beyazım :)

slm bende maxfactor kullanıyorum ama çok fazla kapatmıyor dediğin gibi bide bir sürü para veriyorum boshayallersmileçok fazla sorunlu değil cildim ama yinede bebeksi bir görünüş olsun istiyorum alırken pudraya gerek yok dediler filan sürdüğün an çok güzel görünecek bir sürü laf söylediler ama sadece hafif bir canlılık veriyorbenneyaptımkiacaba bu ürün okadar etkilimi yorumların hepsini okudumm herkez memmun kalmış fiyatida çok cazip geldi açıkcasıııbayanssulusmileetkisi ne kadar ciltte onu merak ettimmbayanssulusmile

Cnm maxfactor kadar kapatıcılığı yok bu fondötenin.Cildimde tek tük de olsa sivilce çıktığında sivilceyi kapatmak için kapatıcı stick uyguluyorum o yüzden de fondötenin çok da kapatıcılı olmasına ihtiyaç duymuyorum.Ben zaten pudra kullanmıyorum ağır geliyor bana ama bu fondöten sürüldükten sonra max factor de olduğu gibi parlama ya da kusma yapmıyor hemen pudramsı bir forma dönüyor.Bu arada ben de beyaz tenliyim ama golden beige olanı bana iyi geldi.

amybelline affinitone da en açık numara 03 ligtsandbiege bende beyaz tenliyim gayet uyum sağlıyor. bildiğim kadarıyla en açığıda bu.

evt 3 ben yanlışlıkla iki yazdım benden başka herkese uyum sağlamış bu forumda okudğum kadarıyla ama başka sitelerde benim gibi şikayet edenler var koyu diye neyse arkadaşlar

en açık numarası bu bana koyu geldiğini yazmıştım burada ama diğer bayanlara koyu gelmemiş deneyip alırsın canım

ya kızlar bende aldım 30 numarasını esmerim ama biraz sarımsı bi görüntüsü var sanki özellikle dudak üstü bölgesinde bi acayip duruyo dopdolu tüpte kıyamıyorum atmaya üstüne ne sürerek bu görüntüyü giderebilirim yardımcı olurmsnz?

ben fondoten kullanamayan bi insandım bundan önce...
öncelikle hafif ve bi cildime nefes aldırmayan bi kalıbı suratımda taşıyormuşum hissi vermiyo. benim tenime renk olarak çoğu markanın renkleri uyum sağlayamadı ama bu tam oldu... zaten ten rengine uyum sağlama özelliği varmış die almıştım.
memnunum tavsiye ederim.
fiyatı kalitesine göre ucuz deneyin derim.

bende 03 lıght sandbeıge olanı yeni aldım gayet güzel kaliteli memnun kaldım üstelik ucuz

Eğer renk koyu geliyorsa yine Maybelline'nin Wonder Finish Likit Fondöten 10 IVORY deneyin derim :) ben onu kullanıyorum.

X