Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone fondöten

Bende bu fondetenden kullanıyorum ve çok memnunum.Şimdiye kadar kulandığım en iyi fondeten diyebilirim.Fiyatıda gayet uygun...kaydirigubbakcemile5

bende bugün aldm bu ürünü .. başta kalıp gbiydi rengi bde beyazımsı duruyodu ben bugday tenliyim, koyusunu alıym dedm ordaki kadın renk uyum saglıyo açık tams ana göre dedi aldm.. orda da sürdürdüm eve geldm baktm ne bu yaa maske gbi dedm amaa daha sonra baktgmda çok doğal durmuş yüzümde,cdden tam rengini almış çok memnun kaldm:)
ama ben göz altı kapatıcısınıda aldm çok gsel uyum sagladı. sizede öneririm.. bende hep pudra kullanıosam pudrayı,fondotense onu sürerdm gözlerme ama aslnda çok zararlı yıpratıyo gözleri .. deneyin derimm fiyatıda çok uygun :):)

en açık rengini aldım biraz koyu geldi onun dışında bi sorun yok çok beğendim:lepi:

Arkadaşlar bu fondötenin kapatıcılığı nasıl ?

Bende almıştım bu fondöteni 2 ay önce falandı sanırım, sadece 1 kere kullandım ve şimdi bir köşede duruyor öyle, cildim problemli olduğu için benim için kapatıcılığı önemliydi ama kapatıcılık yoktu maalesef :KK43: Normal, problemsiz ciltlerde güzel bir fondöten olabilir ama izler, lekeler, kızarıklıklar varsa bir mucize yaratmıyor, nasıl bir gaflete kapılıp aldıysam :)

bu fondoteni gerçekten çok beğendim 1 yıldır kullanıyorum.15 dk sonrasında süper etki yapıyor

Bende bugün almayı dusunuyorum:) Pudrasıyla bırlıkte:) Pudrasını da çok öven ve kullananlar var:)

kapatıcılığı hiç yok bende kullandım çok saydam bişey cildim pürüzsüz azcık renk versin diyorsanız alın renkleride açık

bugun aldım arkadaslar pudrayla beraber eve gec geldım ama dayanamadım denedım ılk defa pudra ve fondöten kullanıcam ama guzel gıbı geldı bana en acık rengını aldım benım cıldım zaten problemsız ama bıraz degısıklık ıyı olur dıe dusundum ama dogal duruo arkadaslar

bu ürünün başka sitelerde de övgüsünü çok duydum ya merak ediyorum şimdi.birde köpük fondoteni varmış aynı markanın onunda kapatıcılığı çok iyiymiş bunu gündüz onuda gece makyajında tavsiye ediyorlar

Benim cildim problemsiz olduğu için gayet memnunum hatta bugün yine aldım:KK8:

cildimde sorun yok ama biraz gözenekli gözenekleri kapatıyor deyince hemen aldım ama boşunaymış gözenek falan kapatmıyor. puff boşa almışım. daha önce buradan okuduğum tavsiyelerle flormar almıştım çok memnun kaldım ondan. pahalısından ucuzuna yerlisinden yabancısına en memnun kaldığım flormar oldu.

beyaz tenliyim ama 24 golden beıge oldukça uyumlu duruyor çok sorunlu bir cildim yok ama sadece çenemde zamanında yolduğum küçük küçük sivilce izleri var benim için etkisiz bir ürün bitsin diye benim için önemsiz evde oturduğum veya sahile yürüyüşe falan çıktığım günlerde uyguladğım vasat bir ürün ama bir iş günü arkadaşlarla buluşma vs. gibi günlerde kesinlikle elimin gitmeyeceği bir fondeten bidaha alırmıyım asla almam

hiç fondöten kullanmmamış biri olarak ilk defa fondöten aldm ve memnun kaldım. çok güzel kesinlikle.
çok doğal durduğu içiin aldm

beyaz tenliyim ama 24 golden beıge oldukça uyumlu duruyor çok sorunlu bir cildim yok ama sadece çenemde zamanında yolduğum küçük küçük sivilce izleri var benim için etkisiz bir ürün bitsin diye benim için önemsiz evde oturduğum veya sahile yürüyüşe falan çıktığım günlerde uyguladğım vasat bir ürün ama bir iş günü arkadaşlarla buluşma vs. gibi günlerde kesinlikle elimin gitmeyeceği bir fondeten bidaha alırmıyım asla almam

ben de 24 numarayı kullanıyorum ama son zamanlarda iyice koyu gelmeye başladı rengi,kışın daha da mı açılıyor ten rengim anlamadım:KK59: daha açık tonlarını da denedim ama o zaman da hiç kapatıcı özelliği kalmıyor,cildimde bi sorun yok ama benim de aynı şekilde yolduğum sivilcelerin lekeleri var.maybelline dışında daha kapatıcı özellikli bi fondöten var mı önerebileceğiniz???

X