Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone fondöten

bense en cok bunu severim maybellineden cok guzel kapatio hafif ve kalici fiyatida cok uygun..

Google Image Result for http://maybellinefoundation.net/wp-content/uploads/2010/11/MaybellineFoundation.jpg

Ben de artık fondöten kullanmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 2-3 yıldır sivilcelerimin geçmesini bekledim. Şimdi sivilcem yok denebilir fakat nokta nokta izler kaldı (( affinitone için kapatıcı değil denmiş. Hayatımda ilk defa fondöten kullanıcam. Buğday tenliyim ama yazları bildiğin esmer oluyorum. Sence bana bu uygun mu? Bi de fiyatını rica etsem?

ben 15 lırayken almıstım gecen sene altın ısıltılı olanı cıldımı mahvettı her surdugumde sıvılceler cıkıyor suratımda bu sebeble yalnız ozel gunlerde surmeye gayret gosterdım ama surdugumde cıldım mahvoluyordu bende artık pudrayla gecıstırıyorum yuzumu mahvettı dıyebılırım beklemezdım böyle bı markadan.

bende de var özel günlerde ve öyle arada aklıma estiğinde kullanıyorum 3 numarasını gayet güzel ben memnunum

kızlar ben fondöten olarak mac studio fix kullanıyorum uzun süredir, memnunum da, ancak geçenlerde migrosta maybelline de baya indirim vardı rujdu fardı derken gözüm bu affinitone fondötene takıldı şöyle bir elime sürdüm falan yapısı hoşuma gitti fiyatı aşırı ucuzdu zaten, alayım ne kaybederim yedekte bulunsun dedim, inanmazsınız ama aldığımdan beri elim mac e gitmiyor, bayıldım ben bu fondötene, hafif kokusuz ve baya kapatıcı..üstelik mac in 5 te biri fiyatına..şiddetle tavsiye ediyorum sürünüz sürdürünüz :)

bende kullandım beğenmemiştim o kadar leke leke duruyordu homojen değildi kullanmayı bilmiyorsun demeyin fondöten kullanan birisiyim çok da berbat deil eh işte

Bende mac studio fix fondoten ve pudrasını almıstım oylece duruyor mybelline arasında fark yok denecek kadar az. ıkı urune 120 lira para vermiştim yazık oysaki bu mybelline fondoteni 3 yıldır kullanıyorken değişiklik yapma arzusu yüzünden.

aldım ve beğenmedim. çünki ;
kıvamı çok sıvı ve kapatıcılığını hiç beğenmedim .
pul pul kalktı derimden
sivilce yaptı . Duruyor bir köşede ..

her seferinde birilerine kaptırdığım günlük uygulama için muazzam nitelikte ve bu aralar almam gereken kozmetik ürünlerinin başında..

işte benim fondotenim cildim çok hassas olmasına rağmen çok rahat kullanıyorum
Yüzümde hiç bir iz yok ama yinede markete giderken bile kullanıyorum alışkanlık olmuş
en son bulamadım oriflame fondoten almıştım heralde hayatımın hatasını yapmışım...

bende set olarak aldım affinitone fondoten,pudra,allık resmen porselen gib oluyo yüzüm

Son düzenleme:
ben de arkadaşlarımla buluşmaya giderken annemin makyaj malzemeleri arasında görünce bir süreyim ne kaybederim ki dedim :)
cildim acaip kusurlu heryeri kırmızı leke kapatıcılığı çok iyi değil . sürerken ıyk bu ne be su gibi falan dedim ama evden çıktığımda elimi yüzüme götürünce acaip güzel bi his yarattı bende hiç yağlı değil çok sevdim

geçen gün aciliyetten pudrasını aldım hiç araştırmadan bi anda ama harika bişeymiş buu 3 al 2 öde varmış fondötenini aldım hediyesi olarak da rimel aldım. çok beyaz tenliyim ama hiç koyu durmuyo. pudra 21 numara nude rengi. fondöten ise 16 numara vanilla rose

hiç beğenmedim 16 liraya aldım max factor çok pahalı geldi keşke alsaydım, bunu geldim bi sürdüm sarı sarı duruo onuda geçtim çok sıvı durmuo insanın cildinde bi köşede durmaya mahkum oldu..

Kızlar affinitone 24H adında yeni bir fondoten çıktı ben de dün aldım.Fiyatı 20 lira civarında cam şişede hem de 24 saat olmasada sabahtan akşama kadar dayanıklı.O kadar memnun kaldım ki normal affinitone u beğeniyorsanız buna hayran kalırsınız

Maybelline Affinitone fondeteni tek geçerim...

3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum.

Özel günlerde,her ihtiyaç duyduğumda kullandığım bir ürün.

Herkes çok beğeniyor,yüzünde ne var dıye soruyorlar buda hoşuma gidiyor.

Kusurlu,pürüzlü bir cildim yok belkide ondan iyi duruyordur bilmiyorum.

O yüzden kapatıcılığı,duruşu,renk dengesi gayet iyi.

Tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…