- 1 Nisan 2014
- 131
- 81
- 298
- Konu Sahibi hayallerbedavaa
-
Bilmiyorum ki :) bu saatte de kaldım hamurla bakışıyoruzPisi ? olmaz mi ki
Sabaha kadar kalsın, sarın. Sabah da pişi yaparsın.Bilmiyorum ki :) bu saatte de kaldım hamurla bakışıyoruzpişi oluyorsa da acaba sabaha kızartsam ama hamuru sabaha kadar nasıl muhafaza etmeliyim onu da bilmiyorum:)
Bilemedim ki. Ben cok bilgisizimBilmiyorum ki :) bu saatte de kaldım hamurla bakışıyoruzpişi oluyorsa da acaba sabaha kızartsam ama hamuru sabaha kadar nasıl muhafaza etmeliyim onu da bilmiyorum:)
Kücük kücük acip tavada ekmekler yapin biraz kitir olursa hafiften su serpin yiyeceginiz zaman cöpe atmaktan iyi oluyorİyi geceler herkese. Poğaça için hamur yoğurdum her zaman da mayalanırdı ama bu sefer bir şeyi yanlış yaptım sanırım veya mayada sıkıntı vardı. Hamur mayalanmadı fırında bekletmeyi vs de denedim ama olmadı. Başka ne yapabilirim bu hamuru çöpe atmak istemedim.
Bilmiyorum ki :) bu saatte de kaldım hamurla bakışıyoruzpişi oluyorsa da acaba sabaha kızartsam ama hamuru sabaha kadar nasıl muhafaza etmeliyim onu da bilmiyorum:)
Ozaman hicde yanlis yapmiyormussumBuzdolabında.
Benim pişi tarifimde akşamdan yapılıp dolaba konuyor hamur. Şahane oluyor.
Aa mayali hamur buz dolabına koyuluyor muymuş ya yeni öğrendim. Benim kabartma tozu ve karbonatlı pişi tarifim var, keçi bacağı da diyorlar. Onu geceden dolapta dinlendirince daha güzel oluyor ama mayali hiç denememiştim. Neler var içinde aklımda bulunsunBuzdolabında.
Benim pişi tarifimde akşamdan yapılıp dolaba konuyor hamur. Şahane oluyor.
Aa mayali hamur buz dolabına koyuluyor muymuş ya yeni öğrendim. Benim kabartma tozu ve karbonatlı pişi tarifim var, keçi bacağı da diyorlar. Onu geceden dolapta dinlendirince daha güzel oluyor ama mayali hiç denememiştim. Neler var içinde aklımda bulunsun
Üzerine jelatin sarın,dolaba koyun,kurumaz.Bilmiyorum ki :) bu saatte de kaldım hamurla bakışıyoruzpişi oluyorsa da acaba sabaha kızartsam ama hamuru sabaha kadar nasıl muhafaza etmeliyim onu da bilmiyorum:)
Tarif paylasirmisinizAa mayali hamur buz dolabına koyuluyor muymuş ya yeni öğrendim. Benim kabartma tozu ve karbonatlı pişi tarifim var, keçi bacağı da diyorlar. Onu geceden dolapta dinlendirince daha güzel oluyor ama mayali hiç denememiştim. Neler var içinde aklımda bulunsun
Aa mayali hamur buz dolabına koyuluyor muymuş ya yeni öğrendim. Benim kabartma tozu ve karbonatlı pişi tarifim var, keçi bacağı da diyorlar. Onu geceden dolapta dinlendirince daha güzel oluyor ama mayali hiç denememiştim. Neler var içinde aklımda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?