- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon da butun dolaplari neden acip öyle cektiniz resimleri? yok yani aldiginiz tenceleri, giyidiginiz sabahligi da görmeye merakli degildim :)) hey allam ne tuhaf insanlar var
saol canım teşekkür ederim beğenmene sevindim. resimleri evet düğünden önce eklemiştim 4 ay oldu evleneliarkadaşım evini çok güzel döşemişsin tam benim bayıldığım krem kahve ağırlıklı halılarına ve aksesuarlarına bayıldım. mobilyaların çok güzel özellikle orta sehban çok hoş görünüyor herşeyini huzurla ve mutlulukla kullanın inş... güzel güzel çocuklar cıvıldasın evinizde öpüyorum mutluluklar....![]()
saol canım bütün mobilyalarım inegöl üçel mobilyadan diğer arkadaşlara da sözüm var bir gün fırsat bulursam şimdiki halini de ekleyeceğimTatlım çok sevimli ve sıcak bir ev olmuş güle güle oturun inşallah huzur ve mutlulukla. Salondaki beyaz yemek masana bayıldım diyebilirm gerçi üzerindeki örtüden hepsini göremedim ama nereden aldığını söyleyebilirmisin ?
Bu sitede ayılıp bayıldığım evlerden biride senin evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin canım yaallah nazzardan sakınsın
![]()