• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayaiolp'nin evi:)

yeni gelin evlerinede bayılırım

nasıl cicili bicili olurlar

mutlulukla sağlıkla oturmak nasip etsin rabbim

pardon da butun dolaplari neden acip öyle cektiniz resimleri? yok yani aldiginiz tenceleri, giyidiginiz sabahligi da görmeye merakli degildim :)) hey allam ne tuhaf insanlar var

arkadaşım cevap vermek bana düşmez ama çeyiz serildiği zaman gelin görmesi yapılacaksa o güne kadar eşyalar ve dolaplar açık durur ki gelen misafirler çeyizleri görsün yani bu bir tuhaflık değil bir görenek adet anane dir bizim toplumumuzda biz gençler her ne kadar hoşlanmasakta annelerimiz kırılmasın diye bu tür şeyler yapılıyor ve bence çok da güzel oluyor sanırım arkadaşımızda henüz evlenmediği yahut yeni evlendiği için dolapları açık herşeyini huzurla kullansın inş...

arkadaşım evini çok güzel döşemişsin tam benim bayıldığım krem kahve ağırlıklı halılarına ve aksesuarlarına bayıldım. mobilyaların çok güzel özellikle orta sehban çok hoş görünüyor herşeyini huzurla ve mutlulukla kullanın inş... güzel güzel çocuklar cıvıldasın evinizde öpüyorum mutluluklar....:3:

Tatlım çok sevimli ve sıcak bir ev olmuş güle güle oturun inşallah huzur ve mutlulukla. Salondaki beyaz yemek masana bayıldım diyebilirm gerçi üzerindeki örtüden hepsini göremedim ama nereden aldığını söyleyebilirmisin ?

arkadaşım evini çok güzel döşemişsin tam benim bayıldığım krem kahve ağırlıklı halılarına ve aksesuarlarına bayıldım. mobilyaların çok güzel özellikle orta sehban çok hoş görünüyor herşeyini huzurla ve mutlulukla kullanın inş... güzel güzel çocuklar cıvıldasın evinizde öpüyorum mutluluklar....:3:
saol canım teşekkür ederim beğenmene sevindim. resimleri evet düğünden önce eklemiştim 4 ay oldu evleneli

Tatlım çok sevimli ve sıcak bir ev olmuş güle güle oturun inşallah huzur ve mutlulukla. Salondaki beyaz yemek masana bayıldım diyebilirm gerçi üzerindeki örtüden hepsini göremedim ama nereden aldığını söyleyebilirmisin ?
saol canım bütün mobilyalarım inegöl üçel mobilyadan diğer arkadaşlara da sözüm var bir gün fırsat bulursam şimdiki halini de ekleyeceğim

Allah hayırlısıyla yaşamak nasip etsin canım..

çeyiz seriliyken biraz karışık oluyor ama inş düzenin oturur en kısa zamanda..

Bu sitede ayılıp bayıldığım evlerden biride senin evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin canım ya:46:allah nazzardan sakınsın:71:

Son düzenleme:
evin çok güzel güle güle otur canım çeyizlerinide güzel günlerde kullan böyle serilip bakılması güzelde toplarken baya zor :)

Back
X