• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayaiolp'nin evi:)

pardon da butun dolaplari neden acip öyle cektiniz resimleri? yok yani aldiginiz tenceleri, giyidiginiz sabahligi da görmeye merakli degildim :)) hey allam ne tuhaf insanlar var

çeyiz serme adı üstünde canım adet bu bizde böyle yapılır...

öncelikle aileni kırmayıp çeyiz sermek le çok iyi yapmış. evinin renkleri ve dizayn güzel olmuş ama birde çeyizsiz resim eklersen daha iyi olur...
iyi günlerde otur

uzun zamandır siteye girmiyordum canım en kısa zamanda eklerim

tv li odandaki oturma odan ne marka fiyatı ne kadar bende böyle oturma grubu düşünüyorum sportif,misafir odamıda klasik istiyorum :)

bu ne böyle acayip insanlar var hiç bişey görmemiş gibi herşeyi doldurmuşlar ceyiz sermişle hey allaım akıl fikir ver

beğenen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
beğenmeyenlere de diyecek bir şeyim yok. herkesin kendi zevki...

tv li odandaki oturma odan ne marka fiyatı ne kadar bende böyle oturma grubu düşünüyorum sportif,misafir odamıda klasik istiyorum :)

inegöl üçel mobilyadan alcım canım ama takım avon koltuğa ait sanırım. öyle etiklenmiş fiyatını şu an tam hatırlamıyorum canım am 2800 civarı olması gerek

Eviniz güzel olmuş sağlık sıhhatle oturun.
Yatak odanda aynanın arkasına dekoratif separatörlerden alıp asarsan sanırım daha şık olur.

Bunlar gibi canım Bunların 10'lusu 50,00 TL civarı

mobilya486338.jpg

mobilya486339.jpg

mobilya486417.jpg

mobilya486562.jpg

Sevgiler...

Son düzenleme:
Herşeyy şahanee bayıldım, çok güzel döşenmiş, evin büyük eşyalarında rahatça olmuş, güle gülee mutlulukla huzurla otur inş.. :16:

Eviniz güzel olmuş sağlık sıhhatle oturun.
Yatak odanda aynanın arkasına dekoratif separatörlerden alıp asarsan sanırım daha şık olur.

Bunlar gibi canım Bunların 10'lusu 50,00 TL civarı

mobilya486338.jpg

mobilya486339.jpg

mobilya486417.jpg

mobilya486562.jpg

Sevgiler...

çok iyi fikir canım ya hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim önerim için

canm evin çok huzur dolu geldi bana inşallah herşey istediğin gii olur herşey harika eşyalarn mobilyalarn çeyizin güle güle oturman dileğiyle:nazar:

Back
X