• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayaiolp'nin evi:)

birde çeyizler kaldırıldıktan sonra fotoğraflrını görmek istiyorum :) mümkünmüdür.
turuncu su bardakalrınıza bayıldım.. mutfaktaki tencere takımınız falanda güzel ama işte hep kapaklar açıkya biraz karışık geldi :)
çok beğendim yinede güle güle oturun hep mutlu olun sıcacık yuvanızda..

birde çeyizler kaldırıldıktan sonra fotoğraflrını görmek istiyorum :) mümkünmüdür.
turuncu su bardakalrınıza bayıldım.. mutfaktaki tencere takımınız falanda güzel ama işte hep kapaklar açıkya biraz karışık geldi :)
çok beğendim yinede güle güle oturun hep mutlu olun sıcacık yuvanızda..

tabi koyarım resimleri. bu haldeyken her yer her yerde gibi görünüyor bence de:) bardaklarım aslında kahverengi gibi ama resimde böyle çıkmışlar

homepage.aspx

homepage.aspx

bardaklarımın paşabahçedeki resimleri canım bunlar

homepage.aspx

homepage.aspx

bardaklarımın paşabahçedeki resimleri canım bunlar

ay çok sevdim valla modelini :) küçük olanlara hacıyatmaz deniliyor geliba mavisi falanda varsa hemen gidip kendime alacağım bunlardan bir takım bazamın altına koyacağım ayrı eve çıkınca kullanmak için:gitme:bilmiyorumkismile

ay çok sevdim valla modelini :) küçük olanlara hacıyatmaz deniliyor geliba mavisi falanda varsa hemen gidip kendime alacağım bunlardan bir takım bazamın altına koyacağım ayrı eve çıkınca kullanmak için:gitme:bilmiyorumkismile

canım ismi gerçekten öyle mi hiç bilmiyorum aynı takımın mavisi ve yeşili var. şimdilik hiç kullanmamış olsam da çok seviyorum ben onları:)

canım ismi gerçekten öyle mi hiç bilmiyorum aynı takımın mavisi ve yeşili var. şimdilik hiç kullanmamış olsam da çok seviyorum ben onları:)

çok güzeller güle güle kullan :)
birde perdelerine bayıldım ilk baktığımda evdeki çeyizden görmemişim :) ama dikkatli baktım perde renginde seçiminde hoş olmuş hem takımlarına uymuş hem ferah olmuş :)zemuszemuszemuszemusolumunekankayizsmile:nazar:

çok beğendım cnm
hepsını ıyı günlerde kullanırsın ınş
bayılıyorumyenı gelın evlerıneŞenizçamaşır mak.aynı:lepi:

Son düzenleme:
saolun haınlar çok teşekkür ederim perdeler ve halılara yaptığınız yorumlar için

çok beğendım cnm
hepsını ıyı günlerde kullanırsın ınş
bayılıyorumyenı gelın evlerıneŞenizçamaşır mak.aynı:lepi:
teşekkür ederim canım. peki memnun musun makineden 8 kilo sanki kocamannnmış gibi gelior bana. annem almışken büyük al yorgan fln rahat yıkanır dedi. 8 kilo tam dolmadan makina tam yıkamazmış gibi gelio bana. 2 kişi 8 kilo makineyi kaç günde doldurabilir ki:S

cnm yazmıstım sana ama bidaa yazayım :) herşeyini mutlu günlerde kulln inşşş cnmcım ankastren arcelik herhalde bize kullannınca yazarmısın ocak fırın nasıl arastırıyorumda:)

herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün..sonuc harika..güle güle kullan herşeyini opuyorumnanaktan

Back
X