- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
çok güzel olmuş canım evin.Sağlıkla huzurla kullanırsn inşl.Bardaklarında çok hoşmuş
çok teşekkür ederim.çok severek aldım hepsini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş canım evin.Sağlıkla huzurla kullanırsn inşl.Bardaklarında çok hoşmuş
birde çeyizler kaldırıldıktan sonra fotoğraflrını görmek istiyorum :) mümkünmüdür.
turuncu su bardakalrınıza bayıldım.. mutfaktaki tencere takımınız falanda güzel ama işte hep kapaklar açıkya biraz karışık geldi :)
çok beğendim yinede güle güle oturun hep mutlu olun sıcacık yuvanızda..
![]()
![]()
bardaklarımın paşabahçedeki resimleri canım bunlar
ay çok sevdim valla modelini :) küçük olanlara hacıyatmaz deniliyor geliba mavisi falanda varsa hemen gidip kendime alacağım bunlardan bir takım bazamın altına koyacağım ayrı eve çıkınca kullanmak için:gitme:bilmiyorumkismile
canım ismi gerçekten öyle mi hiç bilmiyorum aynı takımın mavisi ve yeşili var. şimdilik hiç kullanmamış olsam da çok seviyorum ben onları:)
teşekkür ederim canım. peki memnun musun makineden 8 kilo sanki kocamannnmış gibi gelior bana. annem almışken büyük al yorgan fln rahat yıkanır dedi. 8 kilo tam dolmadan makina tam yıkamazmış gibi gelio bana. 2 kişi 8 kilo makineyi kaç günde doldurabilir ki:Sçok beğendım cnm
hepsını ıyı günlerde kullanırsın ınş
bayılıyorumyenı gelın evlerıneŞenizçamaşır mak.aynı:lepi:
allah mutluluğunuzu daim etsin.
sağlıkla huzurla inş.