• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayaiolp'nin evi:)

hyırlısı olsun mevla tamamına erdirsin çeyizin çok muş evinde düzenli güzel olmuş mutluluğun daim olsun....

dolu dolu ve çok güzel düzenlemişsin bende bugün oturma grubumu aldım aynı model sizinkisiyle rengi ve kırlentleri değişik güle güle kullan allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin

maşallah canım evin eşyaların çok güzelmiş,
Eşimle beraber baktık bende mobilyalarımı yeniliyeceğim bizede fikir oldu.. Zevkini çok beğendim...
Çeyizlerinde çok güzelmiş, örf adetlerimize sahip çıkmak bu olsa gerek 29 yaşındayım 8 yaşında kızım var ben bile çeyiz sermek isterim kısmet olur inşallah

Ay canım herşey çok güzel,Allah mutlu etsin inşallah güzel evinde.Ne güzel dizmişsiniz de birde onun toplaması var kolay gelsin canım.

Herşeyin çok ama çok güzel canım.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. Hele halılarına bittim çok zevklisin..

cok guzel hersey mısafır odası koltuklarının rengını cok begendım gercı evın butunuyle cok guzel mutlulukla yasayın:nazar::nazar::nazar:a.s.

çok teşekkür ederim hanımlar o kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki... mobilyalarımın hepsini inegölden üçel mobilyadan aldık. imkanı olanlara gidip görmelerini tavsiye ederim.

dolu dolu ve çok güzel düzenlemişsin bende bugün oturma grubumu aldım aynı model sizinkisiyle rengi ve kırlentleri değişik güle güle kullan allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin

koltuklar çok rahat canım oturunca insanın kalkası gelmiyor. güle güle kullan canım sen de

maşallah canım evin eşyaların çok güzelmiş,
Eşimle beraber baktık bende mobilyalarımı yeniliyeceğim bizede fikir oldu.. Zevkini çok beğendim...
Çeyizlerinde çok güzelmiş, örf adetlerimize sahip çıkmak bu olsa gerek 29 yaşındayım 8 yaşında kızım var ben bile çeyiz sermek isterim kısmet olur inşallah

annem o kadar emek vermişken herşeyi yatağın altına dolabın içine tıkıştırmak istemedim. bi çoğu zaten uzun bi süre öyle duracak. kayınvalidem de isteyince kırmak istemedim onları. evim de uygun olunca herşeyi ortalığa saçmamak şartıyla serdik ama saçmadan da olmuyormuş:)
çok teşekkür ederim canım umarım sen de kızının mürvetini gördüğünde benim annemin yaşadığı duyguları yaşarsın

canm çok beğendm eşyalarını mutfağını özellikle, mutluluklar dilerimm:)

Cok begendim canım güle güle otur. Su anneleri hic anlamam zaten nedir bu ceyiz merakı =) Olsun, olsun gönülleri kırılmasın heveslerini alsınlar. Valla bende dantel falan yok teyzemler hediye yaptıysa o kadar yani.kaydirigubbakcemile3

Back
X