MAX FACTOR Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

False ve 2000 süper.Şimdi bir de fosforlu yeşil çıkardı.Vahşi kirpikleri dize getiriyormuş.Beğendim :)

Max Factor Creme Puff Pudrasından inanılmaz derecede memnunum.piyasadaki diğer hiçbir pudra böyle cuk olmadı tenime.fondoten bazlı oldugu için topaklanma yapmıyor

Ayrıca Volume 2000 maskarası da harika baya bir hacim veriyor

Allıklarından hiç memnun kalmadım kullandıkça katılaştı yüzeyi sürülemez oldu

Göz kalemi ve farları da idare eder

Max Factor Creme Puff Pudra süper... Onu kullanmaya başladığımdan beri başka hiç bir markayı kullanmadım.
Max factor ruj şeklindeki gözaltı kapatıcısından da memnunum. Aynı şekilde onu aldığımdan beri de başka kapatıcı almadım ve zaten çooook uzun süre gidiyor.
Birde lash effect ve masterpıece max isimli maskaraları kesinlikle mükemmel...

İndirim olduğu dönemlerde ihtiyacım olan ürünleri alıyorum. Aldığım hiç bir şeyden açıkçası pişman olmadım.

maskara, ruj, allık, far denedim bu markadan... bence kesinlikle ortalama üstü ürünler. zaten çok eski bir marka olduğu için güveniyorum max factor'e.

rujları harika kokuyor, kurutmuyor ve rengini güzel veriyor, nyx rujlarım yaz sıcağında eridi mesela, bunlar taş gibi. rahatlıkla mac kalitesinde diyebilirim. bir ürünü vardı, bir tarafı kalıcı ruj öteki tarafı lip balm. kesinlikle kalıcıydı ama bereketsizdi.

maskaralarından calorie 2000 bana çok sıradan geldi ama false lash effect muhteşemdi. fakat bu maskara gün içinde pütür pütür yanaklarıma döküldü ve bir ay içinde performansı düştü. kırk küsür liraya değmez.

elimde 237 numara naturelle diye bir allığı var harika, kirli bej-mercan diyebileceğim bir renk. buğday tenlilerde doğal yanak rengi gibi duruyor.

çok eskiden earth serisinden kemik rengi bir farını denemiştim, o da gayet iyiydi hatırladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…