MAX FACTOR Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

eh işte idare eder,daha fazlası yok. en iyi diyebileceğim ürünü stick concaelerı,fondötenleri fln orta düzey. kalıcılık orta düzey genel olarak,rujlar da fena değil.

calori 2000 rimel,yıllardır favorim..dramatık bakı$ ıcın bırebır bırde rujlar
fondotenler bana hiç yaramadı, sivilce yaptı malesef..

Şimdiye dek kullandığım tüm göz kalemleri aktı ama Max Factor derdime derman oldu diyebilirim.Elbette kalemleri belirli bir oranda akıyor ama diğer markalar gibi buhar olup uçmuyor :)
"False lash effect" adlı maskarasını aldım(waterproof olanı ama) pek de memnun kalmadım açıkcası.Waterproof olduğu için aşırı kilit ve maskaranın fırça yapısını da beğenmedim,kısa kısa uygulama telleri hiç hoşuma gitmedi.Çok ağır makyaj yapacağım zaman Maybelline one by one mascaranın üzerine 2. kat olarak sürüyorum oluyor size takma kirpik :)

False lash effect waterproof olmayanını alan arkadaşlarım memnun ama onlar da yeterince siyah boyamadığını düşünüyorlar.Zaten ben de sırf bu yüzden waterproofunu(waterproof olanı simsiyah) almıştım lakin ben de memnun kalmadım :/

ben sürekli max faktor kullanıyorum, cıldı beslıyor galba cok tuylenme yapıyor ozellıklede yazın guneşte yapıyor cok zorlanıyorum ama en soncıkmayan rujlarını aldım kırmızısı cok berbat pul pul dokuluyor ama Shimmering Ping rengini cok begendım o cok ıyı dokulmuyor pul pul, bırde kırpıklerım hep dokuldu ters donuyo sankı badem yagımı hınt yagımı ne onu alıcam kuafor demıstı sur dıye

fondöten olarak lasting performance'yi kullanıyorum. cildimde çok fazla bir sorun yaşamadığım için kapatıcılık olarak bence güzel bir ürün. ben yağlı bir his yaratmadığı için ve kalıcılığından dolayı ürünü beğendim.
rimel olarak xperience'yi kullanıyorum.tel tel ayırıyor ama dolgunluk vermiyor bence fiyatına göre performansı yeterli değil bitince bir daha almam.
asansörlü siyah göz kalemini kullanıyorum sürümü kolay yumuşak uçlu bir kalem.

Son düzenleme:
Max Factor Masterpiece rimelini kullanmistim gayet memnun kalip defalarca almistim birde pudrasini kullaniyorum tavsiye edebilirim..fondötensiz kullanimda da harika pudrasi :)

max factor masterpiece maskarasını tek geçerim
biraz pahalı ve çabuk bitiyor ama gerçekten takma kirpik etkisi yaratıyor

kızlar merhaba ben Max Factor Master Touch Under Eye Concealer ürününü almak istiyorum daha önce sephorada ruj tarzı olandan kullandım bir de garnier göz roll on kullanmıştım ama memnun değildim bu nasıl bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim.

ben kocaman bir pudrasını aldım böyle büyük kutu rengi tenime uygun normalde açık renk ten pudra hiç bulamıyorum ama rast geldi

Son düzenleme:
bende rimelini kullandım ve memnun kaldım iyiydi ama daha güzel rimel markalarıda var onun dışında farları çok iyidir renk seçenekleride fazla :)

false lash effect kullandığım bir çok maskaradan güzel ve rujlarını da seviyorum ancak fondötenini tavsıye etmem pembe tonunda olduğundan doğal görünmüyor

Kisa ve seyrek kirpikli arkadaslar fals lash effecti sakin buyuk umutlarla, saticinin gaziyla almayin hayal kirikligi yasarsiziniz. Lakin uzun kirpikli olan bir arkadasimda guzel durdu. Yani pek bir sey degistirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…