• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

mawixsxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
214
0
116
37
İstanbul
Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim:40: Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun yeni yıla yenilenmiş bir şekilde gireceksin ve çok memnun olacaksın iyiki yaptırmışım diyeceksin

Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim:40: Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)
Kararın hayırlı olsun canım :34:Doktorun kim,yöntemin ne olacak ??? Daha ayrıntılı bilgiler istiyoruz senden,bu senin konun :34:Herseyi,duygu düşüncelerini,heyecanını yaz :29:

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde olacak ameliyatım doktorum özgür pilancı 280 diye konuştuk 7 ocakta son bir görüşme yapacağız.3000 TL civarı olacak dedi doktorum.Kas altı zarı meme altı kesisi olacak.benim ameliyat olmakta korktuğum tek şey 3 yaşında kızım ve onunla yalnız yaşıyorum her sabah beraber işe geliyoruz onu kreşe veriyorum ve doğal olarak kucağıma almak durumundayım yani kısacası iyileşme sürecim gözümü korkutuyor bi arkadaşımla konuştum onunda eşi yurt dışında 3 ay yanımda kalabileceğini söyledi umarım beni yarı yolda bırakmaz yoksa çok zor durumda kalırım.biraz uzattım sanırım ama heyecandan yaa:17::52:

Son düzenleme:
doktorunla karar vermişsin zaten. meme dokun var epeyce. 280 ile c cup olursun tahminimce. şöyle dolgun dolgun :52:

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde olacak ameliyatım doktorum özgür pilancı 280 diye konuştuk 7 ocakta son bir görüşme yapacağız.3000 TL civarı olacak dedi doktorum.Kas altı zarı meme altı kesisi olacak.benim ameliyat olmakta korktuğum tek şey 3 yaşında kızım ve onunla yalnız yaşıyorum her sabah beraber işe geliyoruz onu kreşe veriyorum ve doğal olarak kucağıma almak durumundayım yani kısacası iyileşme sürecim gözümü korkutuyor bi arkadaşımla konuştum onunda eşi yurt dışında 3 ay yanımda kalabileceğini söyledi umarım beni yarı yolda bırakmaz yoksa çok zor durumda kalırım.biraz uzattım sanırım ama heyecandan yaa:17::52:

bir kaç haftaya kendine gelirsin. seni çok zorlayacak hareketlerden kaçınırsın, hepsi bu. seçilen yöntem de iyileşme hızını değiştirir. kas altı ve dual planda daha dikkatli olman gerekiyor. kas üstü ve kas zarı altı değilse seçilen yöntem, bir ay ağırlık kaldırmaz, çekme itme hareketlerini yapmazsın. doktorun seni yönlendirecektir.

Son düzenleme:
sizinle tüm gelişmeleri paylaşmak istiyorum nihayetinde bu karı sizler sayesinde netleştirdim fakat benim evde internet yok kullanmayı pek doğru bulmuyorum bu nedenle tüm gelişmeleri hastaneye gitmeden bir kaç gün önce ve işe dönüşümde yazabilirim :13:

iyileşme sürecin okadar uzun sürmez bile tatlım en geç 1 ayda kızını kucağına alabilirsin ben 10 gün sonra eglenmeye bile gittim dans ettim hopladım zıpladım ilk hafta kollarında ağırlık göğsünde gerginlik ve ağırlık hissediyorsunsağa ve sola dönerek yatamıyorsun oturur pozisyonda yatabiliyorsunbirazcık zahmet çekiyorsun ama gerçekten yaptırdığına değiyor

iyileşme sürecin okadar uzun sürmez bile tatlım en geç 1 ayda kızını kucağına alabilirsin ben 10 gün sonra eglenmeye bile gittim dans ettim hopladım zıpladım ilk hafta kollarında ağırlık göğsünde gerginlik ve ağırlık hissediyorsunsağa ve sola dönerek yatamıyorsun oturur pozisyonda yatabiliyorsunbirazcık zahmet çekiyorsun ama gerçekten yaptırdığına değiyor

çok sabırsız bir insanım birde bu ara sigarayla mücadele ediyorum.hayatımda köklü değişimler yapmanın peşimdeyim :51:

çok abartmamak gerektiği kanısındayım ne kadar doğal gözükürse o kadar iyi diye düşünüyorum. ondan 300'ü aşmasın derim.

ameliyata kadar bırakman lazım canım benim arkadaşım ameliyata kadar içti anestezi sonrası zor uyandı herşeyi çok etkiliyo yara iyileşmesini bile

evet canım ya doktorumda mutlaka bırakmam gerektiğini söyledi ki ben doğumdan sonra bile kullandım fakat şu an içmiyorum umarım bu vesile ile tamamen bırakırım bu sefer daha kararlıyım ama...sigaraya verdiğim parayla 1 yılda ameliyat paramı karşılayabiliyorum:15:

Cok sevindim. Kendi goguslerimmis gibi seviniyorum inan. Unarim bir gun ben de konu acarim, ben de artik memeleniyorum diye. Eminim guzel bir operasyon olacak, hizli da iyilesirsin umarim. Ben bile heyecanlaniyorum.

Cok sevindim. Kendi goguslerimmis gibi seviniyorum inan. Unarim bir gun ben de konu acarim, ben de artik memeleniyorum diye. Eminim guzel bir operasyon olacak, hizli da iyilesirsin umarim. Ben bile heyecanlaniyorum.

canım benim inşallah bir an önce sende konu açarsın ve istediğin gibi olur bende çok heyecanlıyım ve endişeliyim bu süreç nasıl geçer nasıl işler diyee :18:

Mawiş cim kararın hayırlı olsun.Yeni bir yılda yeni memelerın şans getirsin sana:)

280.300 çok farketmiyor doktorun uygununu seçer.Meme altı kesısıde bana göre en ideali.İyileşmesi çabuk oluyor.

iYİLEŞME sürecide hiç gözünü korkutmasın 2. gün ayaktasın.Sonuca odaklan sadece.Dimdik kocaman memeleri düşünüce ufak agrıların bile kalmaz.Arkadaşında destek olursa süper olur.

Sigarayı bırakmanda harıka olmuş.Tebrik ederim.Ben bırakamayanlardanım.Ameliyattan çıktıgım gece bile cafeye indim.Doktor benı arıyormuş:)Kötü bir örnek ama oldu bir kere:)

Saglıcakla mutlulukla başarılı bir oprerasyon geçirmen dilegiyle.

Gönlünce olsun herşey.

canım benim inşallah bir an önce sende konu açarsın ve istediğin gibi olur bende çok heyecanlıyım ve endişeliyim bu süreç nasıl geçer nasıl işler diyee :18:

Endiselenme, guzel olacak. Operasyondan sonra giyinmek bile bir zevk olacak, sutyenlerin ici dolacak. Ben dolgulu aliyorum yine bos icleri, gogus pedi bile koymustum. Kendine guvenin artacak. Ay ruya gibi yaa, ruyalarin gerceklesiyor. Dualarimiz seninle

Mawiş cim kararın hayırlı olsun.Yeni bir yılda yeni memelerın şans getirsin sana:)

280.300 çok farketmiyor doktorun uygununu seçer.Meme altı kesısıde bana göre en ideali.İyileşmesi çabuk oluyor.

iYİLEŞME sürecide hiç gözünü korkutmasın 2. gün ayaktasın.Sonuca odaklan sadece.Dimdik kocaman memeleri düşünüce ufak agrıların bile kalmaz.Arkadaşında destek olursa süper olur.

Sigarayı bırakmanda harıka olmuş.Tebrik ederim.Ben bırakamayanlardanım.Ameliyattan çıktıgım gece bile cafeye indim.Doktor benı arıyormuş:)Kötü bir örnek ama oldu bir kere:)

Saglıcakla mutlulukla başarılı bir oprerasyon geçirmen dilegiyle.

Gönlünce olsun herşey.

ayy canımmm çokk teşekkür ederim ya burda aile gibi olduk inanın ben kendi aileme bile söylemedim ve söylemeyeceğim k.k desteği bana yetiyor.Sigara konusunda da konu açtım bu operasyon bahane oldu aslında 3 yaşında ki kızım bile anne sigara içme deyince karar verdim artık.çok fazla sitresliyim şu süreci bir an önce atlatıp memişlerime avuşmak istiyorum :32:

Endiselenme, guzel olacak. Operasyondan sonra giyinmek bile bir zevk olacak, sutyenlerin ici dolacak. Ben dolgulu aliyorum yine bos icleri, gogus pedi bile koymustum. Kendine guvenin artacak. Ay ruya gibi yaa, ruyalarin gerceklesiyor. Dualarimiz seninle

gün geçtikçe heyecan yerini sitrese bırakıyor işte canım bi atlatsam sonra sitres yerini mutluluğa bıraksa :16:

Back