maviumutolsun HAMİLEEEEE

DamlaUmut

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
2.141
93
canım burdan sana bir sayfa açmak istedim. benim olmuş gibi sevinidm.
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.......
kızlar halaya burdan devamm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Diğer topicde tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim canım...
Hayırlı olsun gözün aydınnnnn.. a.s.
darısı bizlerin basına insallah!

Yafrummmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzemuszemusalkisalkisalkisdelikafadulden:nazar:

canım benim çok tebrik ederim ona iyi bak yoksa teyzesi kısar sana haaaaa :):)

tebrik ederim canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:dance: :dance: :dance: :dance: a.s. a.s. a.s. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyy maviumutum tebrik ederim canım yaa çokkkk sevindimmmm çokk sağlıkla kucakla canım inşşş:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :hooray::dance: :teytey: :dance: :1hug:

deryaccım yani damla umutum sağol canım ben de nasıl yapacağımı bulamamıştım iyi oldu

hepinize çççoooooooooooooooooook teşekkür ederim Allah size de yaşatsın bu duyguyu çok şaşkının hala inanamıyorum halbuki hamile olunca böyle olacağım aklıma bile gelmezdi çok sakin şaşkın ım rüya giibi
keseyi gördük bugün 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor
korkuyorum bi yandan da inşallah duyarız ve sağlıklı olur bebeğim
tekrar çooooooooooooooooook teşekkürler yazan herkese darısı tüm isteyenlerin başına

hepinize çççoooooooooooooooooook teşekkür ederim Allah size de yaşatsın bu duyguyu çok şaşkının hala inanamıyorum halbuki hamile olunca böyle olacağım aklıma bile gelmezdi çok sakin şaşkın ım rüya giibi
keseyi gördük bugün 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor
korkuyorum bi yandan da inşallah duyarız ve sağlıklı olur bebeğim
tekrar çooooooooooooooooook teşekkürler yazan herkese darısı tüm isteyenlerin başına

canım ya çok tebrik ederim. sen beni tanımazsın ama nickinden dolayı çok ilgimi çekmiştin. seni takip ediyordum. başlığı görünce şaka mı bu dedim. ama gerçek olduğunu öğrenince o kadar sevindim ki. bir çok kişiye ümit oldun. allah hayırlı bir evlat ve kolay bir hamilelik nasip etsin. ya acayip sevindim. bu kim neyime seviniyo diycen biliyom ama bu gün aldığım en iyi haber. sana ve eşinee kocaaaamannnn tebriklerrr tebriklerrr tebrikler :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol canım darısı başına inşallah tez zamanda hepinize duacıyım

sevincini hissettim canım Allah sana da gösterir dilerim çok sağol

tebrikler arkadaşım:CüvCüv:eek:puyorumnanaktan

X