Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midem çok feci sabah da canım bir şey istemedi akşam da annemle kavga ettik ooff offff sevgilimi almaya gidecem dedim açtı ağzını yumdu gözünü hayır ne diyosun ki haber verme işte ruhu duymaz ama mavimi doğrucu başı olduğu için içi rahat etmez onun illa anlatacak gizli iş çevirmeyecek ama ne oldu hem kendim üzüldüm hem de annem üzüldü kızdı ağladım sevgilimin geleceğine bile sevinemiyorum
Eki Görüntüle 712108
bunu da sabah çektim dediğim gibi p.tesi den ziyade çarşamba günleri değişiklik oluyor.
sen arkadan iş çevirmemekle iyi yapmışsın boşver,biz anneler değişik varlıklarız hem döveriz hem severiz
üzülmeyi bırak,yarına konsantre ol
kilon için ne diyeceğimi bilemedin,tek kelime ile harikasın..![]()
[sıze=3]
midem çok feci sabah da canım bir şey istemedi akşam da annemle kavga ettik ooff offff sevgilimi almaya gidecem dedim açtı ağzını yumdu gözünü hayır ne diyosun ki haber verme işte ruhu duymaz ama mavimi doğrucu başı olduğu için içi rahat etmez onun illa anlatacak gizli iş çevirmeyecek ama ne oldu hem kendim üzüldüm hem de annem üzüldü kızdı ağladım sevgilimin geleceğine bile sevinemiyorum
Eki Görüntüle 712108
bunu da sabah çektim dediğim gibi p.tesi den ziyade çarşamba günleri değişiklik oluyor.[/sıze]
kızlar dün gece de ben kendi adamımla16:) kavga ettim o yüzden ufcık mini minnak bir sapma olmuş olabilir ama küçücük
gece mercimek köftesi yapıldı bol acılı ve 3-4 tane yedim
sabah da 1 yumurta yaptık arkadaşımla yyani bir tane
2 fincan şekersiz çay
2 ince dilim beyaz ekmek
5 tane siyah zeytin
ve yine 1 tane mercimk köftesii
(bayağı çok gözüktü gözüme o yüzden gün içinde dikkat edicem)
asla vazgeçmek yokk![]()
kızlar çok saçma sapan oldu bugünüm ve muhtemelen yarın da öyle olacak:18:
sabah midem ağrıyordu saat 9 buçuk 10 a doğru simit peynir süt yaptım
öğlen de yemedim bişi şimdi de bi yarım saat kadar sonra çiköfte yicem muhtemelen akşam yemeği olmaz acıkmam çünkü ama yola gidicem tüm gece yolda olucam bu yüzden acıkma ihtimalime karşı bir şeyler de yemem gerekli ama bilmiyorum ne yaparım:44:
özlemcim tatlım mercimek köftesi ben de çok severim ve yerim sıkıntı yok mercimek sağlıklı içinde de ot var nasılsa ve azcık yemişsin ayranla şahane olurdu , afiyet olsunnnn![]()
mavimi kendine dikkat eder misin lütfen sen bizim ilham kaynağımızsın![]()
haklısın tatlım daha dikkatli olmalıyım ama sevgilim gelecek sabah akşam yanımda olacak adam cozutup kilo almazsam iyidir kendisi yemeye içmeye bayılır ama çöp gibidir kilo milo da almaz en gıcık olduğum insan tipindedir maalesef Rabbim ona uydurma beniiii aminnnnn:18:
yemin ediyorum benimkide öyle sağlıklı yer ama bayağı yer maşallah ondaki metabolizmaya
bi de seninki seni öyle dal gibi görünce tepkisi ne olur öyle merak ediyorum ki![]()
ben de merak ediyorum tatlım ya 42 beden bıraktı 38 beden bulacak ayyyy ilk fırsatta girip yazıcam buraya bebişleriimmm kimse merak etmesin![]()
ben de merak ediyorum tatlım ya 42 beden bıraktı 38 beden bulacak ayyyy ilk fırsatta girip yazıcam buraya bebişleriimmm kimse merak etmesin :1
6:![]()