• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ayyy hepiniz ççok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum inşallah her şey güzel olacak inşallah, amin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::21::21:

ayyy heyecandan iştahım kesildi bacılarım vallahi canım bir şey istemiyor akşam yemeği de yemedim:18::18:

ayy bi de ne giysem diye düşünüp duruyorum dünden beri seçemedim karar veremedim hava nasıldır ki Edirnede kızlar oralarda olan var mı içimizde soğuk mudur sıcak mıdır yağışlı mıdır ayy fönüm bozulmasın en azından o görmeden bozulmasın :18::18:

ayyy hepiniz ççok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum inşallah her şey güzel olacak inşallah, amin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::21::21:

ayyy heyecandan iştahım kesildi bacılarım vallahi canım bir şey istemiyor akşam yemeği de yemedim:18::18:

herşey gönlünce olsun canımmm :16::16::16:

buarada benim eşimde adanalı , ahh bu adanalılar yokmuuuuu :9::9::9::9:

kızlar merhaba sabah bir neskafe içtim
öğlen bir kase ezogelin çorba, 3 köfte, iki üç çatal erişte
akşam bir porsiyon profiterol, 1 kase çorba
arada bir neskafe daha
o profiterol olmadıya neyse artık
bu arada kilom 62.7:52:

Mavimi tatlımmm bekliyoruz haberlerini
ayyy ne sasırmıstır simdi
cidden ilk fırsatta bekliyoruz

bugün niyetliyim kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
bir lokma ekmek
1 catal peynir
sekersiz cay
aceleyle cıktım yiyemedim

ögle 1 porsiyon iskender
malesef diyorum 4 aydır ilk kez yedim
ama cok pisman oldum

aksam salata
ögleni dengelemek icin

sahur yapmadım kızlar o derece toktum yani
yatmadan sadece süt ictim sekersiz ve bol su

bugün iftarda da ne olur bilmiyorum

günaydın kızlar:3::3:

hepinizin kandili mübarek olsun

havalar artık ısınıyor yaşasın yürüyüş yapmak:8::8::8:

mavimiiiiiiiiiiii gözün aydın :38::38:

kızlar dün en son yazdıktan sonra kader artık erik satan birisini bulamadım:14::14:

nedense canımda çekmişti :23:

4-5 gibiydi sanrım bir posiyon sac pidesi yedim ama zorla mide ufalmaya başlamış sanırım :1::1:

sahur yaptık dün gece yurtta topluca onda da salatalık domates
6 tane siyah zeytin
ve küçük labne kibrit kutusu kadar

bugün niyetliyim iftarda ne olur bilmiyorum :37:

HERKESİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN:kkk:

Slm kızlar dün fırsatım olmadı giremedim dün gofret ve iki büskivi yedim kaçamak yaptım yani
Sea canım Allah kabul etsin
Hepimizin kandili mübarek olsun
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık yarım demet maydanoz biraz soğandan bol limonlu azcık yağlı salata
Peynir
Dün akşam suffle yapmıştım ilk kez denedim geç olduğu için yiyemedim ama sabah avuç içi büyüklüğünde yedim
Ara leblebi kuru üzüm
Akşam
Taze fasülye cacık olur herhalde

Son düzenleme:
bende 50 li kiloları görmek istiyorum yaaaaaaa:41::41:

daraldım yeminle........strese girecem diye korkuyorum.:1:

Canım hedefine ulastin. Hemde erkek arkadaş ın geldiği zamanda, helal olsun sana. Bu arada, arkadaş inin tepkisi ne oldu.... hadi anlat hadi anlat. :16:

selamlar kızlarrr ben geldim askerimi de aldım geldim şükürler olsun Rabbime:16:
öyle ahım şahım bi tepki bi hayranlık tepkisi vermedi ilk başta benim odunumsu ama sonradan sonraya yok olmuşsun ne güzel olmuşsun yarın gitmiş fln tarzı cümleler kurdu alaya gittiğimde kalabalıktı askerler fln da çoktu şimdi herkes beni konuşuyodur bu kız bu çocuga mı gelmş diyorlardır fln dedi:27:

zaman geçtikçe konuşur daha birden söyleyip tüketmemiştir hepsini zaten adamın iltifat dağarcığı kıt ben de idareli kullanayım demi:27:

selamlar kızlarrr ben geldim askerimi de aldım geldim şükürler olsun Rabbime:16:
öyle ahım şahım bi tepki bi hayranlık tepkisi vermedi ilk başta benim odunumsu ama sonradan sonraya yok olmuşsun ne güzel olmuşsun yarın gitmiş fln tarzı cümleler kurdu alaya gittiğimde kalabalıktı askerler fln da çoktu şimdi herkes beni konuşuyodur bu kız bu çocuga mı gelmş diyorlardır fln dedi:27:

zaman geçtikçe konuşur daha birden söyleyip tüketmemiştir hepsini zaten adamın iltifat dağarcığı kıt ben de idareli kullanayım demi:27:

günaydın tatlım,tekrar gözün aydın olsun

adam yine hayranlığını belli etmiş anacım daha ne desin,

gözün aydın mavimi :nazar::nazar:

artıık başlasın düğün hazırlıkları :27::27::27:

daima mutlu oluuunnnnn :nazar:

kızlar sabah kahvaltıda bir orta boy çörek otlu poğaça ve fışnalı link :27::27::27:

1 orta boy yumurta

3 tane haşlanmış patates orta boy

kibrit kutusu kadar labne peynir doyurucu oldu

bütün gün koşturucam ve full dersim var

ara öğün olarak da orta boy yeşil elma aldım onu yiiicem :16:

ya kızlarr şaşırdım kaldım size maşallah..70 lerden 58 kilolara nasıl düştünüzzz....imrendim yemin ederim..o kadar istedim tatile gidene kadar zayıflayım diye yapamadım arkadaş olmadı yani..uzun boylu zayıf eşimin yanında kısa boylu şişman kalmaya mahkumum şuan da...
yemek yemeden duramıyorum azcık yiyip sofradan kalkamıyorum ne olcak benım bu halimm...?

gözün aydın bu arada canım erkek arkadaşın askerden gelmiş...Allah bir daha bu kadar uzun ayrılıklar yaşatmasın

ya kızlarr şaşırdım kaldım size maşallah..70 lerden 58 kilolara nasıl düştünüzzz....imrendim yemin ederim..o kadar istedim tatile gidene kadar zayıflayım diye yapamadım arkadaş olmadı yani..uzun boylu zayıf eşimin yanında kısa boylu şişman kalmaya mahkumum şuan da...
yemek yemeden duramıyorum azcık yiyip sofradan kalkamıyorum ne olcak benım bu halimm...?

canım öncelikle azimli ol sen daha baştan pes etmişsin :19::19:

ben bile defalarca başlamıştım ama bir türlü devam ettiremiyordum :43:

ama sonra buraya rastladım ve hayatıma yeni bir sayfa açtım :32:

şimdiden 1 kg verdim ve gittikçe veriyorum hissediyorum:52:

birde buraya yazmak bir sorumluluk hissi uyandırıyor insanda

imkanın varsa gir yaz yoksa da evde kağıda yaz ve ne kadar ne yediğini gör :8:

kiloşlar gidicek :kkk:

gözün aydın mavimi :nazar::nazar:

artıık başlasın düğün hazırlıkları :27::27::27:

daima mutlu oluuunnnnn :nazar:

günaydın tatlım,tekrar gözün aydın olsun

adam yine hayranlığını belli etmiş anacım daha ne desin,

gözün aydın bu arada canım erkek arkadaşın askerden gelmiş...Allah bir daha bu kadar uzun ayrılıklar yaşatmasın

hepinizden allah razı olsun kızlar güzel dilekleriniz için çok çok sağolun.

uykum var 2 gündür yollarda otobüslerde sabahladım bugün de sabah otobüsten indim direkt işe geldim yani halim vasat anlayacağınız gözlerimden uyku fışkırıyor ağzım adeta esnemekten büyüdü genişledi.:27:

yediğime içtiğime gelirsek çok saçma sapan olmasa da düzensiz zamansız oldu diyebilirim. neyse evdeyim artık düzenli kahvaltı öğlen akşam yemeklerimi yiyebilicem yani durmak yok azimle hedef 55 e devammmm:8:

Back
X