- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hepiniz ççok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum inşallah her şey güzel olacak inşallah, amin
ayyy heyecandan iştahım kesildi bacılarım vallahi canım bir şey istemiyor akşam yemeği de yemedim:18::18:
selamlar kızlarrr ben geldim askerimi de aldım geldim şükürler olsun Rabbime
öyle ahım şahım bi tepki bi hayranlık tepkisi vermedi ilk başta benim odunumsu ama sonradan sonraya yok olmuşsun ne güzel olmuşsun yarın gitmiş fln tarzı cümleler kurdu alaya gittiğimde kalabalıktı askerler fln da çoktu şimdi herkes beni konuşuyodur bu kız bu çocuga mı gelmş diyorlardır fln dedi
zaman geçtikçe konuşur daha birden söyleyip tüketmemiştir hepsini zaten adamın iltifat dağarcığı kıt ben de idareli kullanayım demi![]()
selamlar kızlarrr ben geldim askerimi de aldım geldim şükürler olsun Rabbime
öyle ahım şahım bi tepki bi hayranlık tepkisi vermedi ilk başta benim odunumsu ama sonradan sonraya yok olmuşsun ne güzel olmuşsun yarın gitmiş fln tarzı cümleler kurdu alaya gittiğimde kalabalıktı askerler fln da çoktu şimdi herkes beni konuşuyodur bu kız bu çocuga mı gelmş diyorlardır fln dedi
zaman geçtikçe konuşur daha birden söyleyip tüketmemiştir hepsini zaten adamın iltifat dağarcığı kıt ben de idareli kullanayım demi![]()
ya kızlarr şaşırdım kaldım size maşallah..70 lerden 58 kilolara nasıl düştünüzzz....imrendim yemin ederim..o kadar istedim tatile gidene kadar zayıflayım diye yapamadım arkadaş olmadı yani..uzun boylu zayıf eşimin yanında kısa boylu şişman kalmaya mahkumum şuan da...
yemek yemeden duramıyorum azcık yiyip sofradan kalkamıyorum ne olcak benım bu halimm...?
gözün aydın mavimi
artıık başlasın düğün hazırlıkları
daima mutlu oluuunnnnn![]()
günaydın tatlım,tekrar gözün aydın olsun
adam yine hayranlığını belli etmiş anacım daha ne desin,
gözün aydın bu arada canım erkek arkadaşın askerden gelmiş...Allah bir daha bu kadar uzun ayrılıklar yaşatmasın