• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Günaydın hayırlı cumalar

sanırım bu karatay diyetini azcıkda olsa kavramaya başladım
tek sıkıntı akşam meyve yemeyi severim ondan zorlanıyorım ama alışacağım

kahvaltı

tereyağlı 2 yumurta
peynır
1 zeytın (zeytını severim ama ekmeğin içine sararak böyle alışmam zama alacak)
1 lokma karpuz
1 fincan yeşil çay
2 ADET CEEVİZ

günaydın balımmmmm pek değerli karatay teyzem karpuzu da pek önermiyor diyette bir de meyveyi diyet dışında yiyebiliyoruz diyet yapmıyorsak yani meyve alışkanlığına kilocuklarını verince dönebilirsin :54:

günaydınnnn kızlar......

tartı günümdü bugün tam tamına 61 kilo geldim.3 hafta önce 60 tım ama malum iradesiz günler yaşadım..bugün benim miladım oldu vermem gereken 5 kilom kaldı.

günaydınnnn kızlar......

tartı günümdü bugün tam tamına 61 kilo geldim.3 hafta önce 60 tım ama malum iradesiz günler yaşadım..bugün benim miladım oldu vermem gereken 5 kilom kaldı.

tatlımm tatlım tatlımmmmmm maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
5 kilocuk nedir ki böyle böyle yavaş yavaş verdiğin çok daha iyi durmak yok diyete devammmm :kkk::nazar::nazar::nazar::37:

Günaydın şekerlerim
yeni gelenlere de kocaman bir merhaba
bu sabah uyasnır uyanmaz br bardak ılık su

07.15 kahvaltı
1 has yumurta
5 zeytin
kk peynir
domates bol maydanoz

bol su ve az önce 1 fincan yesiçay

öglene türlü yoğurt

aksama da yazarım

bu arada dün aksam dısarıdaydık
aslında aksam da sayılmaz 5 gibi yedik
menüm

tavuk uzgara salata ve ayran

1 saat sonrada 1 top dondurma
6 gibi bitirdim yeme isini

bir de kızlar gece esim sigara böregi istedi yaptım kızarttım ve agzıma bile sürmedim
esimde küstü ama ne yapayım her sey cıtır olmak icin
böyle kızlar bende durumlar simdi de gecmise bakayım biraz

Slm kızlar
mavimi tebrik ederim canım
benim motivasyon sıfırın altında 60 kiloyum 2 ayda 1 kilo verdim 59 u gördüm hatta 58.9 u
gördüm ama geri geldi kilolar çok sıkıldım normal yemek yesem anında kilo alirim öyle görünüyor
hiç şevkim kalmadı ben devam etmicem kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Yemeklere saldırmicam diyet mantığında devam etcem ama hiç umudum yok arada gelip bakarim sizlere
inşallah herkes istediği kilolara kavusur

Yakamozcum tatlım bozma moralini sen 10 kilo verdin dile kolay
dur bakalım belki meta duraklamaya gecmistir
tatlım sende bu azim varken kilo meta falan dayanmaz sana
biraz sabır sadece
buraları da bırakma sensiz tadı olmaz
:16::16::16:

günaydın kızlarr:21::21::21::21:

Sabah yürüyüşümü yaptım geldim oğluşuda okula götürdüm kahvaltımı yaptım

ekmek yemedim bende

2 yumurta
domates
peynir
zeytin
kayısı

öğlen akşam için pek fikrim yok

bende sahilden dönerken simit alsam da yesemmi dedim direndim almadım:37::37::37:

günaydın kızlarr:21::21::21::21:

Sabah yürüyüşümü yaptım geldim oğluşuda okula götürdüm kahvaltımı yaptım

ekmek yemedim bende

2 yumurta
domates
peynir
zeytin
kayısı

öğlen akşam için pek fikrim yok

bende sahilden dönerken simit alsam da yesemmi dedim direndim almadım:37::37::37:

hehehh bende ofisin yanındaki simit fırınından geçerken aynı şeyi yaşıyorum.hemde 1 senedir her sabah:1::1:

bende şöyle bir formül buldum hafta içi tahıllı sandviç yiyorum cmt günleri yarım gün olduğu için yemek çıkmıyor tok kalmak için o sıcak simitten sadece cmt günleri alıp yiyorum:9:

hehehh bende ofisin yanındaki simit fırınından geçerken aynı şeyi yaşıyorum.hemde 1 senedir her sabah:1::1:

bende şöyle bir formül buldum hafta içi tahıllı sandviç yiyorum cmt günleri yarım gün olduğu için yemek çıkmıyor tok kalmak için o sıcak simitten sadece cmt günleri alıp yiyorum:9:

Sıcak sıcak öle güzeldiki ama hafta sonu ailemle kahvaltıda yiceğim şeyleri düşünüp vazgeçtim
Bende çalışırken o fırınlar varya yediklerim oooo şimdi evde daha kontrolluyüm
Çalışırken bide çok su içince wc problemi sürekli wc ye gidiyodum:1::1::1::1::1::1::1:

günaydın balımmmmm pek değerli karatay teyzem karpuzu da pek önermiyor diyette bir de meyveyi diyet dışında yiyebiliyoruz diyet yapmıyorsak yani meyve alışkanlığına kilocuklarını verince dönebilirsin :54:

anşalıdı kaptan

bu meyvesizliğe zor alışcak gibiyim meyveyi çok seviyorum

SELAM KIZLAR

Mev*Can VE elisam34 SORMAYIN BENIM İŞYERİMİN DİBİNDE SİMİT SARAYI VE KAHVALTI SALONU VAR BURDA HERKES ÇITIR ÇITIR YİYOLAR HELE BEN HER ÖĞÜN OLSA SİMİT YERİM AM BİRDE ŞU VAR YEMİCEM DEDİM Mİ DE AĞZIMA SÜRMEMEM

BİRŞEY SORACAM KIZLAR

ŞU KURU ERİK VE KURU ÜZÜM SARI LEBLEBİ CEVİZ KARIŞIMI GETİRDİM EĞER AÇIKRSAM YİYEBİLİRMİYİM ONU SORUCAM GERÇİ ŞUAN AÇLIK YOKKKKKKKKK

SELAM KIZLAR

Mev*Can VE elisam34 SORMAYIN BENIM İŞYERİMİN DİBİNDE SİMİT SARAYI VE KAHVALTI SALONU VAR BURDA HERKES ÇITIR ÇITIR YİYOLAR HELE BEN HER ÖĞÜN OLSA SİMİT YERİM AM BİRDE ŞU VAR YEMİCEM DEDİM Mİ DE AĞZIMA SÜRMEMEM

BİRŞEY SORACAM KIZLAR

ŞU KURU ERİK VE KURU ÜZÜM SARI LEBLEBİ CEVİZ KARIŞIMI GETİRDİM EĞER AÇIKRSAM YİYEBİLİRMİYİM ONU SORUCAM GERÇİ ŞUAN AÇLIK YOKKKKKKKKK

ah ah o simit sarayları yokmu ahhhh bizi bu hallere düşüren:30::30:

valla canım ben her zaman diyet topiğine yazmışımdır kalorili şeyleri abartmadan erken saatte yiyin diye,abartmadığın sürece ye tabiki neticede can bu yok onu yeme yok bunu yeme eee sonra ne oluyor zayıflayınca yemediğimiz ne varsa yumuluyoruz bu sefer hurra verdiğini al fazlasıyla afiyet olsun şimdiden ama kaçırma dikkat et:34:

Son düzenleme:
yasemincim

acıkırsan atıştır tatlım kuruyemiş ben de yiyiorum öyle bazı bazı ama bi kaç gün açlık çekiyosun sonrasında alışıyo bünye acıkmıyo ögünden öğüne yiyorum ben genellikle leptinciklerime izin veriyorum salgılanın üleynnnn :27:

yasemincim

acıkırsan atıştır tatlım kuruyemiş ben de yiyiorum öyle bazı bazı ama bi kaç gün açlık çekiyosun sonrasında alışıyo bünye acıkmıyo ögünden öğüne yiyorum ben genellikle leptinciklerime izin veriyorum salgılanın üleynnnn :27:

canım sen spor olarak ne yapıyosun.ne kadar

bana soruyorsan benim pek spor yaptığım söylenemez tatlım ben bazı haftalar 3-4 akşam yürürüm yarımşar saat sonra sıkılırım 2 hafta hiç yürümem sonra canım bi ister çıkar yine yürürüm böyle böyle devam edip gider:8:

bana soruyorsan benim pek spor yaptığım söylenemez tatlım ben bazı haftalar 3-4 akşam yürürüm yarımşar saat sonra sıkılırım 2 hafta hiç yürümem sonra canım bi ister çıkar yine yürürüm böyle böyle devam edip gider:8:

bu kadar kiloyu cok az sporla verdin yani.yediklerine dikkat ederek.bende zamanında 73 den 54 e düştüm ama 67 yim tekrar moralim bozuk.inancım kalmadı.umarım senın gıbı verebılırım

bu kadar kiloyu cok az sporla verdin yani.yediklerine dikkat ederek.bende zamanında 73 den 54 e düştüm ama 67 yim tekrar moralim bozuk.inancım kalmadı.umarım senın gıbı verebılırım

5 ayda verdim tatlım aya orantılarsak 3 kilodan az ediyor ayda bu da normal bi rakam isteyen herkesin yapabileceği bir şey bu.

sen ne kadar sürede vermiştin ve uyguladığın diyet egzersiz yöntemleri neydi tatlım anlatsana biraz

5 ayda verdim tatlım aya orantılarsak 3 kilodan az ediyor ayda bu da normal bi rakam isteyen herkesin yapabileceği bir şey bu.

sen ne kadar sürede vermiştin ve uyguladığın diyet egzersiz yöntemleri neydi tatlım anlatsana biraz

bende 4 ayda verdim 19 20 kilo civarı.benimkide normal kilo verimiydi.zaten tekrar kilo almadım doğum yapana kadar.aksam 7 den sonra bişe yemiyodum her gün 100 erlik periyodlarla 4 kere 400 ip atlar gibi yapıyodu.bolbol su bide.gun içinde hersey yıyodum.ama sımdı ıp atlar gıbı yapamıyorum bebekten dolayı.ben nasıl yapayım canım ya yardım et bana.bıde senın gıbı cıkolata sevmiyorum dıyemem.bıraz gaza gelmem gerek sanırım

:1::1:kızlar ben böle yedimi yazıyom kavrayıncaya kadar idare edin gari:)))
zaten yarın ilk iş kitabını alacam

saat 12,30 gibi içim kıyılır gibi oldu
3 kuru erik
4-5 adet kuru üzüm
3 parça ceviz
1 bardakm ayran

şu an aç değilim

ha birde açım deseydım demıııııııı:1:

selam canım
bende tam 1 yılda sağlıklı beslenerek diyem 15 kg vermiştim 60kg düşmüştüm

sonrasında 2,5 ay içinde sıkıntı stresten dolayı hop bu kiloya ulaşıtım

karatayı araştırdıkça hoşuma gitmeye başladı en azından sabah karnım doyuyor diğr öğünler de dikkat ettim mi olacak bede dün başladım kartaya

şimdilik spor olarak akşam sabah 20 dk yürüyorum
birde akşama dizizye bakarken 100-200 arası mekık çekiyorum ayaklarımı havaya kaldırıp bisiklet ceviyorum

konisyon bis. Vardı ablam sen zayıfsın dedi aldı götürdü o olsaydı hergun 1 saat sürüyordum
beden gelişmeler böyle

sadece karar ver hemen başla erteleme tatlımmm

selam canım
bende tam 1 yılda sağlıklı beslenerek diyem 15 kg vermiştim 60kg düşmüştüm

sonrasında 2,5 ay içinde sıkıntı stresten dolayı hop bu kiloya ulaşıtım

karatayı araştırdıkça hoşuma gitmeye başladı en azından sabah karnım doyuyor diğr öğünler de dikkat ettim mi olacak bede dün başladım kartaya

şimdilik spor olarak akşam sabah 20 dk yürüyorum
birde akşama dizizye bakarken 100-200 arası mekık çekiyorum ayaklarımı havaya kaldırıp bisiklet ceviyorum

konisyon bis. Vardı ablam sen zayıfsın dedi aldı götürdü o olsaydı hergun 1 saat sürüyordum
beden gelişmeler böyle

sadece karar ver hemen başla erteleme tatlımmm

sizleri okuyup gaza geliyorum canım.hafta sonu yatılı misafirim var onlar gidince başlayayım bari. zamanında verdım umarım yıne verırım.saol tatlım

Back